Orlovi rano lete
filmovi sa prostora ex ju ...
Moderator: _BataZiv_0809
-
tratincica
I najdraži film kad sam bila mala
Orlovi rano lete

Orlovi rano lete
-
mačak u čizmama
Valter brani Sarajevo,a od serija Neven i Poletarac...Sjeća li se ko Muzikanata....Kamiondžija...
I Sarajevski atentat takođe,pa opet serije Porobdžije ,Kože,U registraturi i Nikola Tesla.
Bila su to vremena...a ne mogu se sjetit kako se zvala serija sa Prsanom i Jastrebom u Gorskom kotaru, ono je bilo simpatično
I Sarajevski atentat takođe,pa opet serije Porobdžije ,Kože,U registraturi i Nikola Tesla.
Bila su to vremena...a ne mogu se sjetit kako se zvala serija sa Prsanom i Jastrebom u Gorskom kotaru, ono je bilo simpatično
-
Johnny Knoxville
Jeste gledali onaj dokumentarac o beogradskoj mafiji "Vidimo se u čitulji", odlican je. Njega takodjer treba spomenuti.
-
Johnny Knoxville
Jeste gledali onaj dokumentarac o beogradskoj mafiji "Vidimo se u čitulji", odlican je. Njega takodjer treba spomenuti.
- Prince
Meni su mnogi naši filmovi dobri, vi ste dosta nabrojali, ja bih još spomenuo "Most", od tih malo starijih...
Da li je iko gledao film "Haj'mo žuti", hrvatski film, iz 2001. godine, o jednom malom fudbalskom klubu, "Mladost" iz Zagreba... Osjećao sam se u Travniku isto kao dvojica likova iz Uprave Mladosti u jednoj sceni kad žele prebiti sudiju, a onda sudija prebije njih. Tako smo i nas dvojica tumarali poslije utakmice u Travniku, tražeći kretena Arnautovića, ali smo naišli na njega i još 6 policajaca koji ga čuvaju... Umalo batine...
Jel ko gledao FILM?
Da li je iko gledao film "Haj'mo žuti", hrvatski film, iz 2001. godine, o jednom malom fudbalskom klubu, "Mladost" iz Zagreba... Osjećao sam se u Travniku isto kao dvojica likova iz Uprave Mladosti u jednoj sceni kad žele prebiti sudiju, a onda sudija prebije njih. Tako smo i nas dvojica tumarali poslije utakmice u Travniku, tražeći kretena Arnautovića, ali smo naišli na njega i još 6 policajaca koji ga čuvaju... Umalo batine...
Jel ko gledao FILM?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
jesi li gledaogrotius wrote:pa niko da spomene Vec vidjeno s Nadarevicem i Dobrom, Variola Vera, Ljepota poroka! Komi Leptirica je zakon horor, ali nije bolja od The Exorcist-definitivno najbolji horor! Zna li iko ista o novom Exorcist-u The Beginning?
cannibal holocaust
cannibal ferox
beyond the darknes
suspiria
the church
itd.
-
sunday_morning
ma kako da zaboravim tetu dzanu...i ''vid' mu cune...prava pionirska''igla wrote:maratonci
ko to tamo peva
lepa sela lepo gore
mi nismo andjeli
crni biseri
dom za vjesanje
etc etc.........