The Whistleblower
Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
Moderator: _BataZiv_0809
- ljubav_aha
#1 Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
veceras cu gledati film
The Whistleblower
The Whistleblower
-
samko1974
#3 Re: Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
ljubav_aha wrote:veceras cu gledati film
The Whistleblower
Gledao sam ga i ja neku noc i moram priznati da ne pamtim kad sam gledao losiji film koji je temtikom vezan za nasu BiH , nazalost.Toplo ga ne bi preporucio nikom ko ga nije gledao jer ce potrositi vrijeme uz zaista bezvezan film.Najgluplje mi je to da su sve stranci glumci a radnja filma o BiH i u BiH , sve nekakvi ukrajinci il istocno evropejci sem glavne uloge i Monice Belluci koja se malo pojavljuje u filmu takodje.Sve u svemu po meni bas los film.
- So What!
#4 Re: Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
Ovo je spisak američkih i engleskih (mainstream) filmova o dešavanjima u BiH:

- So What!
#5 Re: Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
Ovo su dva poljska filma na istu temu:

- ljubav_aha
#6 Re: Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
samko1974,ja sam zena,mozda je to ujeno i osnovi ralzog da sam film dozvijela drugacije od tebe ,cilj filma nije kvalitetena tehnologija,uostalom,to i nije cilj filma,vec igra sa tamom i svjetlosti je dovoljna za temu sex and human trafickingsamko1974 wrote:ljubav_aha wrote:veceras cu gledati film
The Whistleblower
Gledao sam ga i ja neku noc i moram priznati da ne pamtim kad sam gledao losiji film koji je temtikom vezan za nasu BiH , nazalost.Toplo ga ne bi preporucio nikom ko ga nije gledao jer ce potrositi vrijeme uz zaista bezvezan film.Najgluplje mi je to da su sve stranci glumci a radnja filma o BiH i u BiH , sve nekakvi ukrajinci il istocno evropejci sem glavne uloge i Monice Belluci koja se malo pojavljuje u filmu takodje.Sve u svemu po meni bas los film.
- ljubav_aha
#7 Re: Filmovi o BiH ( svi zanrovi)
za americke i englske filmove sam navikla,hvala na listi filmova,ali poljski filmovi,wow to nisam znalaSo What! wrote:Ovo su dva poljska filma na istu temu: