Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne razumijem opsjednutost "kumom"... Razumijem ove starije da im je fascinantno, pošto je tema talijanske mafije u americi prvi put s tim filmom opisana, ali za ove mlađe nije mi jasno pošto je ta tema prežvakana milion puta.. Nedavno sam ga pokušao gledati i nit mi je Brando bio tako brilijantan (možda sam previše očekivao) niti je film isuviše zanimljiv (čak je i predvidiv, na momente i dosadan). Čast Al Pacinu (važi za treći dio koji sam jedva pregledao).
Pulp Fiction
American Beauty
Rounders
4 Rooms
Heat
Veceras na FTV.......kultni film ''Taksist'' sa R. de Nirom......pa ljudi ovaj film nikako nepropustiti, cini mi se da bih ga opet sutra mogao pogledati.......prst gore
supermen I i II a ocekujem da pogledam i III i IV kum (Godfather) bez price pogledam svake godine sve tri djela...prva dva super dobra, treci malo komercijaliziran ali moze proci radi nekoga konteksta price!
Bosnian_girl wrote:Film koji definitivno mogu preporuciti svakome da pogleda je "SAW" ( u prevodu je valjda "Pila", ili tako nekako). Film je zaista extra, nista slicno a tako dobro snimljeno nisam gledala.
iceman ze wrote:Veceras na FTV.......kultni film ''Taksist'' sa R. de Nirom......pa ljudi ovaj film nikako nepropustiti, cini mi se da bih ga opet sutra mogao pogledati.......prst gore
Ghost Dog: Put samuraja
Full Metal Jacket
Odiseja u svemiru 2001
Hannah i njene sestre
Sve o mojoj majci
Starship Troopers
Ovo malo duse
Maratonci...(Generalno svi filmovi radjeni po tekstovima Dusana Kovacevica, ukljucujuci snimak pozorisne predstave Radovan III)
Zena s krajolikom