Fear The Walking Dead
Moderator: _BataZiv_0809
- jalijas74
#151 Re: Fear The Walking Dead
Sta je ovo opet 1 epizoda WTF ? 
- Jack Be Nimble
#152 Re: Fear The Walking Dead
Pa svi vecinom preskacu praznike koji padaju na ponedeljak. Sta ce emitovati kada raja nije kuci.
-
splinter
#153 Re: Fear The Walking Dead
A što je pauza između druge i treće epizode dvije hefte, to si ti već najavio, vidim na prethodnoj straniciJack Be Nimble wrote:Pa svi vecinom preskacu praznike koji padaju na ponedeljak. Sta ce emitovati kada raja nije kuci.
- DMXallen
#154 Re: Fear The Walking Dead
U Americi je prvi ponedjeljak u septembru praznik Labor Day https://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Day , tako da 3. epizoda je 13. u americi a 14. je u europi.
-
splinter
#155 Re: Fear The Walking Dead
Pa baš kad je praznik treba da puste serijuDMXallen wrote:U Americi je prvi ponedjeljak u septembru praznik Labor Day https://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Day , tako da 3. epizoda je 13. u americi a 14. je u europi.
-
last mohicans
#156 Re: Fear The Walking Dead
Jbg,ja se takodjer nalozio na novu epizodu.Samo sam opet ogledao prvu i drugu...Da mi sta ne promakne
Odlicno se razvija serija, ne kilave..Situacija haosa vec preuzima primat. Dopada mi se, mislim da cu se navuci vise nego na TWD.
Odlicno se razvija serija, ne kilave..Situacija haosa vec preuzima primat. Dopada mi se, mislim da cu se navuci vise nego na TWD.
- DMXallen
#158 Re: Fear The Walking Dead
Nisu oni još uznapredovali kao naše televizije pa da emituju serije 8 dana u sedmicisplinter wrote:Pa baš kad je praznik treba da puste serijuDMXallen wrote:U Americi je prvi ponedjeljak u septembru praznik Labor Day https://en.wikipedia.org/wiki/Labor_Day , tako da 3. epizoda je 13. u americi a 14. je u europi.
- DMXallen
#159 Re: Fear The Walking Dead
FEAR THE WALKING DEAD - NOVI PROMOTIVNI VIDEO
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba/2015/09/fear-walking-dead-novi-promotivni-video.html
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba/2015/09/fear-walking-dead-novi-promotivni-video.html
-
Yapi Yapo
#160 Re: Fear The Walking Dead
Serija je odlična.
- Skyfox
- Jack Be Nimble
#162 Re: Fear The Walking Dead
Izgleda da epizoda prikazuje samo po jedan dan. Potrajace ovo dugo
Dobra epizoda...sto brze skontaju da moraju lopatom u glavu bice bolje.
Dobra epizoda...sto brze skontaju da moraju lopatom u glavu bice bolje.
- ExNihilo
#163 Re: Fear The Walking Dead
Treća slabija od prve dvije.
- DMXallen
#164 Re: Fear The Walking Dead
Složio bih se da je treća za nijansu slabija od prve dvije, ali opet je veoma dobra epizoda.
SPOILER ALERT
Mnogo toga se izdešavalo, napokon nekako svi su donekle shvatili šta se otprilike dešava. Neko je to prihvatio kao novi način života i nešto što je neizbježno, dok neki još uvijek vjeruju u bajke. Travis naravno, kako reče Daniel da je slabić. A tu je i vojska, još jedna stavka koja me jako zanimala a nije prikazana u TWD. Vojska, tj vlada, očito zna tačno šta se dešava ali vjerovatno zbog skrivanja istine od naroda u svemu pa i u ovome doveli su se u situaciju da munjevitom brzinom nestaje svijet kakav smo poznavali. Daniel će ovdje biti kao Dale u TWD, samo u suprotnom, dok je Dale više bio pozitivni moralni kompas, ovaj će biti ''negativni'' što je po meni bolje kad si suočen sa ovakvom situacijom.
A evo ga i sneak peek ili ti ga zavir u epizodu 4
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 1.04 - FearTWD
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... artwd.html
SPOILER ALERT
Mnogo toga se izdešavalo, napokon nekako svi su donekle shvatili šta se otprilike dešava. Neko je to prihvatio kao novi način života i nešto što je neizbježno, dok neki još uvijek vjeruju u bajke. Travis naravno, kako reče Daniel da je slabić. A tu je i vojska, još jedna stavka koja me jako zanimala a nije prikazana u TWD. Vojska, tj vlada, očito zna tačno šta se dešava ali vjerovatno zbog skrivanja istine od naroda u svemu pa i u ovome doveli su se u situaciju da munjevitom brzinom nestaje svijet kakav smo poznavali. Daniel će ovdje biti kao Dale u TWD, samo u suprotnom, dok je Dale više bio pozitivni moralni kompas, ovaj će biti ''negativni'' što je po meni bolje kad si suočen sa ovakvom situacijom.
A evo ga i sneak peek ili ti ga zavir u epizodu 4
ZAVIRIMO U EPIZODU - Epizoda 1.04 - FearTWD
http://okruzen-mrtvima-fear.blogspot.ba ... artwd.html
Last edited by DMXallen on 14/09/2015 23:54, edited 1 time in total.
-
jastuk1
#165 Re: Fear The Walking Dead
Puno slabija. Najgore - osjeti se i slabija ubjedljivost i konzistentnost određenih glumaca. Šteta, šteta, šteta. Majka, kćerka i sin majčinog momka - malo je reć nekonzistentna gluma.ExNihilo wrote:Treća slabija od prve dvije.
ISTO KAO KOD PJEVAČA KAD IDU U FALŠ - OVO TROJE NIKAKO NISU KONZISTETNI SPRAM KARAKTERA KOJEG TREBAJU DA ODGLUME.
HAJ OVO DVOJE SU MLADI GLUMCI, ALI ova Kim Dickens - njena gluma je baš pravi Kur!c. Šteta.
Šteta - a druga epizoda je bila tako dobra.....
A ako griješim i nije do glumaca, ne znam šta je razlog - vidim da je prve tri epizode režirala ista osoba.... Šteta...
-
lajkujMe
#166 Re: Fear The Walking Dead
E meni licno ova treca epizoda je najzanimljivija najvise zbog prikazivanja karaktera likova. U ovoj grupi ce vrlo vjerovatno prvi zaginuti ovaj Travis
previse je mekan i zivi u tom lijepom bajnom svijetu. Zaginuti ce i njegova prva zena. Sin ce prezivit jer mi nekako ima onaj mentalni sklop gdje brzo skonta neke stvari i ja mislim da ce postati pravi bad boy. Ova plavusa mi se u ovoj epizodi svidjela ona vec ukapirala neke stvari malo fali da postane dobar borac.
Narkic sin dabog crko ali nece. Ova kcerka nemoj da gine prelijepa je da gine
Najvise sad zasad mi se svidja ovaj stariji mehikanac
on je vrlo realan i odmah zna da vidi belaj, ne bi me cudilo da on postane leader. Ali ce kad tad i on crknuti jer je previse tvrdoglav i ne zeli pomoc drugih.
Inace u pravu je kad je rekao vojska stigla = vec je prekasno. Vlada ocigledno zna u dobrom dijelu o cemu se radi.
Narkic sin dabog crko ali nece. Ova kcerka nemoj da gine prelijepa je da gine
Najvise sad zasad mi se svidja ovaj stariji mehikanac
Inace u pravu je kad je rekao vojska stigla = vec je prekasno. Vlada ocigledno zna u dobrom dijelu o cemu se radi.
- Jack Be Nimble
#167 Re: Fear The Walking Dead
Meni treca bolja jer je bilo manje peglanja sto se tice likova. Briga me za njih u sustini. Civilizacija je glavni lik i zelim to da vidim.
- DMXallen
#168 Re: Fear The Walking Dead
Vojska mnogo toga zna očito, što se vidi i iz promotivnih videa koje sam objavio u prethodnom postu.. Ovde je po meni veći strah od vojske i vlade nego od samih walkera. Priča se definitivno vrti oko raspada civilizacije, i kao što reče Jack Be Nimble civilizacija je ovdje glavni lik. Meni ta sama priča o raspadu civilizacije i to kako vojska puca na narod mnogo falila u TWD seriji... al zato sada tek slijedi igra mačke i miša.
- ćiribiribela
#169 Re: Fear The Walking Dead
Meksikanac u startu poceo lagati bez potrebe, dajem mu jos dvije epizode.

- Rockefeller
#170 Re: Fear The Walking Dead
Saću je skinuti 
- annoy
#171 Re: Fear The Walking Dead
Zasad mi se najviše sviđa brico.
- DMXallen
#172 Re: Fear The Walking Dead
brico jedini u potpunosti shvata situacijuannoy wrote:Zasad mi se najviše sviđa brico.
- Rockefeller
#173 Re: Fear The Walking Dead
Trepn'o nisam znači. Biće ovdje jebade. Baš me interesuje da l' će ići u pustinju.

- DMXallen
#174 Re: Fear The Walking Dead
Evo je i recenzija 3. epizode u izvedbi moje saradnice sa bloga.
Ovog puta malo više sarkastično ali maksimalno realno, pa ako želite ostavite neki komentar na seriju, epizodu a naravno i na samu recenziju
RECENZIJA EPIZODA 1.03 - The Dog - FEAR THE WALKING DEAD
http://okruzen-mrtvima-recenzije.blogsp ... -1_15.html
Ovog puta malo više sarkastično ali maksimalno realno, pa ako želite ostavite neki komentar na seriju, epizodu a naravno i na samu recenziju
RECENZIJA EPIZODA 1.03 - The Dog - FEAR THE WALKING DEAD
http://okruzen-mrtvima-recenzije.blogsp ... -1_15.html
- Skyfox
#175 Re: Fear The Walking Dead
Nisam upratio da je neko upalio radio i slusa vijesti!? Struje nestaje ali je i ima povremeno... mislim to je prva stvar koju bi ja napravio! Cuj ne znaju da li je zakrcena autocesta! Hello