Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne brini se zbog Kristijana, imamo mi Lepomira. -> Maja govori Tamari. Zemljo otvori se Grohotom se smijem. U nozdrve dva prsta, i okacim je za onu kuglu u diskoteci sto se okrece da joj silikoni popucaju. Kris
nema me tamo wrote:Ta Maja stvarno nije normalna, pa vec je vidjela da Lepomir ne smije da pisne Kristijanu..
Još konta da ce se ovaj fizicki zaletit na Kristijana ako bude belaj i to.
Oni uopce nisu svjesni ko je Kristijan, on nije sitni dilercic sa ulice, nije ni Don Vito Corleone ali ima iza ledja armiju ljudi.
Pa covjece, neki dan je u Novom Pazaru ubijen klinac koji je podrzavao Lepomira, dobio noz u stomak i mrtav na licu mjesta.
To su opasne stvari, sta radi ovaj Pink sa Majom Nikolic.
To je to. Zato je Kris bio Radetu rekao nesto kao: decko, ja ti necu nista, al' nemoj me tjerati da te ja cak moram i braniti kada izadjemo napolje. Tada je Rade skroz promijenio pricu, poceo se izvinjavati Kristijanu. Zato ga je Maja i uzela na zub.
@nema me tamo Jos se spekulise da bi mogao uci Bojanic, Maca i onaj reper Djus. Pa tu bi mrtvih bilo.
Par dobrih gresaka je Tamara napravila veceras(napokon). Svadja sa Gogom i Kristijanom.
Ovo je grijeh ne gledati ovako najbolje ucis o zivotu, kakvih sve dijabola ima, i na sta su ljudi spremni. Koliko licemjerstva, lazi, dvolicnosti, glume, slika i prilika ljudskog drustva na jednoj seoskoj farmi.
Ma to su špekulacije.. rece mi drug danas kao ulazi Miloš i Đus.
Ma nema šanse ne vjerujem da bi đus uopšte i ušao..
Mada za keš...
Djecace brate vjeruj ti meni da svi gledaju ovu farmu, samo vole napisati na forumu i uzivo reci ma kao parada kica i to...
Možeš se ba nasmijati i to..
Ja sam npr vrsta osobe koja je plakala od smjeha kad je ona Maja maltretirala Jasminu.
Last edited by nema me tamo on 15/09/2015 02:36, edited 1 time in total.
Stvarno ovi neki su toliko glupi da se kače sa kristijanom pa vani imaš hiljadu klinaca koji će sutra prebiti lupam onog Radeta da se dokažu Kristijanu.A ova mala Tamara ga je baš popušila jer Goga je luda,inače kuma Darka Šarića a i ljubimica Beogradskog podzemlja.
nema me tamo wrote:Al' fascinantno je kako se Lepomir izgubio nakon onog napada Kristijana..
Decka nigdje nema, i kad je dernek bio u toku ovaj je bio u krevetu.
On je kao "iznenadjen i uvredjen"
Hoce kuci, kao nije ovo za njega.
Klasicni bodi bilder, oni su svi takvi, osobenjaci. Njima daj ugljikohidrata, steroida, ogledalo i tegove, i pusti ih na miru. Teski narcisi, i kompleksasi.
nema me tamo wrote:Jel' to Kristijan pricao kako su njegovi drugovi ubili Kneleta?
Tako je rekao, ali kasnije je objasnio kakvi su to "drugovi".
Skupi se komisija, glavesine mafije, i iznesu problem... mali Knele se previse osilio, poceo da se kurci sta cemo sa njim? i izglasaju 4:1 metak u glavu.
Znam za Marinkovica Macu da sigurno ne bi usao,gledam njegove intervjue i pratim njegov rad dosta dugo i znam da je on to isfurao,bar tako prica,no za velike novcanice nikad se ne zna