Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
medijska scena je jaka, naravno...neko čita vreme, nin, b92, a neko konzumira kurir, alo, skandal.
sve je stvar ukusa i želudca...i izbora.
neko voli farmu, neko nešto drugo...nemam ništa protiv toga.
ali imam problem kada neko dokazanog i nepopravljivog kriminalca glorifikuje. pa bio to željko mitrović, ili neko sa teme.
no ljutiš...
uzgred, obrijane četnike lepog miću i kristijana ti pratiš i forsiraš, ne ja...
Neka se zavrsi kako god, sto se mene tice neka svi budu sretni, veseli, razdragani i bogati, lijepi, debeli.
Razumijem i odbojnost prama ovakvim emisijama, ljudi koji to prate u velikoj vecini nisu normalni, dovoljno je procitati par statusa na FB stranicama. Nevjerovatno je koliko je ljudi pale, koliko mrze nekoga, da li ucesnika ili nekog od navijaca, sve pljusti od prizemnih uvreda, pljuvacine, mediji u Srbiji lazu iz dana u dan. Izmisljaju nekakve price ovaj hoce da ubije onog, onaj bije ovog, onom se objesio macak, onoj usli zombiji u kucu i odveli cerku i sina, gluposti te vrste.
Meni je to fascinantno, koliko ljudi podivljaju na "realnost", bez ikakvog razloga. Psuju na tv, psuju majku tamo nekim nebitnim ljudima na nekakvoj farmi, velikom bratu.
Farma se emituje u 40-ak zemalja svijeta, vecina Europskih i Indija, Brazil, Kolumbija, Arapski svijet, to je zaista jedan socioloski fenomen. Jos je ova srbijanska farma mala maca, u Rusiji se pomarisu, u Grckoj se nozevima dohvatili, tacnio su ovi experimenti sa zatvorenim ljudima fenomenalni. ali sta je sa gledaocima, kakav sejtan u njih udje
dječak sa šibicama wrote:Neka se zavrsi kako god, sto se mene tice neka svi budu sretni, veseli, razdragani i bogati, lijepi, debeli.
Razumijem i odbojnost prama ovakvim emisijama, ljudi koji to prate u velikoj vecini nisu normalni, dovoljno je procitati par statusa na FB stranicama. Nevjerovatno je koliko je ljudi pale, koliko mrze nekoga, da li ucesnika ili nekog od navijaca, sve pljusti od prizemnih uvreda, pljuvacine, mediji u Srbiji lazu iz dana u dan. Izmisljaju nekakve price ovaj hoce da ubije onog, onaj bije ovog, onom se objesio macak, onoj usli zombiji u kucu i odveli cerku i sina, gluposti te vrste.
Meni je to fascinantno, koliko ljudi podivljaju na "realnost", bez ikakvog razloga. Psuju na tv, psuju majku tamo nekim nebitnim ljudima na nekakvoj farmi, velikom bratu.
Farma se emituje u 40-ak zemalja svijeta, vecina Europskih i Indija, Brazil, Kolumbija, Arapski svijet, to je zaista jedan socioloski fenomen. Jos je ova srbijanska farma mala maca, u Rusiji se pomarisu, u Grckoj se nozevima dohvatili, tacnio su ovi experimenti sa zatvorenim ljudima fenomenalni. ali sta je sa gledaocima, kakav sejtan u njih udje
Fauja Singh wrote:Samo ima muda ovaj Rade, svaka cast Dva puta jei mao konflikt sa Kristijanom i ni jednom nije pokazao da ga se boji.
Govno bi mu se zaledilo da nema kamera i obezbjeđenja na Farmi.
Al poenta je da on jedini od muškaraca smio da odgovori Kristijanu, svi ostali su okretali glavu kada im je Krile govorio da su gejevi, retardi i slicno
To je istina! Ali nije trebao biti diskvalifikovan, ovo je najmanje šta je uradio, pa onu je sa krevetom izvrnuo, pa ništa nije bilo, a sad ga izbace, kako ofirno i providno
Fauja Singh wrote:Samo ima muda ovaj Rade, svaka cast Dva puta jei mao konflikt sa Kristijanom i ni jednom nije pokazao da ga se boji.
Govno bi mu se zaledilo da nema kamera i obezbjeđenja na Farmi.
Pa eto sto mu se drugi muskarci nisu suprostavili kad vec imaju kamere i obezbjedjenje? Kao da se ljudi ne boje sta se moze desiti vani, Kristijan ima likova i obozavaoca koji su u stanju napraviti pakao od zivota svakome ko mu se suprostavio na farmi, o tome se radi.
Jos Kristijan sad izbacen, Radetu uopste nece biti lahko, daj Boze da grijesim i pretjerujem.