Svakom normalnom je Kristijan favorit na farmi i to samo zbog onog sto pokazuje odkad je tu.dječak sa šibicama wrote:Saslusan z6bog izjava na Farmi, nije mu ni advokat trebao, ovo je shoubiznis i u emisiji ovog tipa mozes reci i da si Kenedija ubio.
Inace, ja licno ne mogu vjerovati da je Kristijan dilao drogu, to je njemu 100% namjesteno. On je bio razbojnik, reketas, pljackas, ali da je diler ne vjerujem.
Znaci red, rad, disciplina, pametni savjeti ostalim farmerima, pa opet rad i rad, pa reaguje na nepravdu i licemjerstvo itd. U svakom pogledu vrh karaktera.
Ovakvog bi ga covjek pozelio za prijatelja..............u trenutcima mi ga stvarno bude zao. Kamera ga zumira dok neko drugi izvodi neki skec, neku salu, i vidis onaj zaista iskreni osmjeh covjeka, napacenog, otrulog po zatvorima pola svog zivota, izmasakriranog po cijelom tijelu itd. Tesko dise, godine ga stigle a srce mu mladalacko, ne vidi dobro itd.
Eh sad
Po samim njegovim svjedocenjima imao je aferima tonu, neka je pola istina opet puna saka brade. Zna se isprovaljivati mada je meni to uvijek interesantno. Tu na farmi je ispricao kako se ustvari kladio sam na sebe u najprestiznijoj Svicarskoj kladionici da ce istrpiti neznam koliko udaraca od onog Albanca u zakazanom mecu. A kad pogledas taj video covjek ga jednostavno "potrefio" kako treba u prvih par sekundi meca i kasnije je bio vreca za boksanje. Nije sramota izgubit mec, cemu laganje? Srbi mu se smiju.
Jos nesto, za to "sitno" dilanje gdje je pao, vrlo vjerovatno da jeste istina. Nije on vise faca koja moze pljackat milione eura. Izgubio ljude, nema ih cime placat, oko njega su djeca koja se furaju na taj fazon. Veliki kriminalci ga preziru zbog velikog jezika i ne zele ga blizu. Drzava uzela dokumente, pod stalnom je prismotrom a para nema. Ostalo mu je samo ime i prica, pa makar i pola bila laz.
Kad je ono skoro kod Ognjena kao bio u ulozi voditelja i ovaj ga pita bil ti ovo radio, on rece pa eto za neki honorar ko zna. Tad sam znao da ga ceka farma ili veliki brat ili nesto slicno.
A stari Kristijan nebi pogledao u to, ovaj sadasnji nema izbora.