Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
-
Perla7419
#1026 Re: Farma šest
Sve tri napolje ali odmah!!!! Pljuvanje(opet) od dame, poljevanje vodom (rekose u saopstenju da je to fizicki kontakt), gadjanje flasom od Krunicke, ako ih veceras ne diskvalifikuju onda valjda treba da padne mrtva glava da bi se neko diskvalifikovao. Kristijan rece veceras kad Maja izleti zavladace harmonija (nesto u tom smislu), e jedva cekam da i to vidim.
- dječak sa šibicama
#1027 Re: Farma šest
Stanija i njen braco nikako da prezale Meminu pobjedu. Cuj Sanija, "onaj decko sa farme 4 sto je pobedio, Mumin".
Kao, zaboravio mu ime/nadimak.
Kao, zaboravio mu ime/nadimak.
- dječak sa šibicama
#1028 Re: Farma šest
On se predstavlja kao veliki Srbin, ali u par intervjua je rekao da njega vojska i rat devedesetih nisu interesovali, kad je govorio o svom jaranu Legiji.oskarboy wrote:za kristijana kazu da voli malo da prica lovacke price,ali dobar je on,ni jednom se nije kurcio nekim srpstvom i cetnistvom kao ono dvoje degena.
Ja sam to shvatio da je Kristijan dobro znao sta rade Legija i Arkan u BiH i Hrvatskoj, nije ni on glup, pljacka glavni motiv + ubijanje ljudi. Isao je na Kosovo sa Legijom, njima je Kosovo ipak nekakva svetinja.
Kristijan je lopov i kriminalac, ali ocito da ima inteligencije u glavi, uostalom zato je i prezivio do danas. Kriminalci su u vecini slucajeva poremecene osobe, ljudi koji bas i nemaju takta, mjere, mudrosti u glavi. Osile se brzo i zavrse u kanalu ili sa metkom u glavi.
I na Kristijana je pokusano nekoliko atentata, ali kako i on sam kaze, Bog cuva i budale.
Kad je pricao o Knezevicu, uvijek kaze da je momak brzo postao silovit i umisljena velicina, udarila mu "slava" u glavu. Ipak su njega vrbovali Giska, Beli dakle Draskobicevi ljudi, momak se ufurao da je bullet proof.
U svakom slucaju, Kristijan je za mene na podnosljivom nivou srbovanja
-
oskarboy
#1029 Re: Farma šest
da,da spominjo je na pocetku farme da ne zeli da prica o ratu jer bi onda dosla policija po njega i odvela ga u hag.znaci bog te pitaj sta je sve vidio ili radio na ratistima.dječak sa šibicama wrote:On se predstavlja kao veliki Srbin, ali u par intervjua je rekao da njega vojska i rat devedesetih nisu interesovali, kad je govorio o svom jaranu Legiji.oskarboy wrote:za kristijana kazu da voli malo da prica lovacke price,ali dobar je on,ni jednom se nije kurcio nekim srpstvom i cetnistvom kao ono dvoje degena.
Ja sam to shvatio da je Kristijan dobro znao sta rade Legija i Arkan u BiH i Hrvatskoj, nije ni on glup, pljacka glavni motiv + ubijanje ljudi. Isao je na Kosovo sa Legijom, njima je Kosovo ipak nekakva svetinja.
Kristijan je lopov i kriminalac, ali ocito da ima inteligencije u glavi, uostalom zato je i prezivio do danas. Kriminalci su u vecini slucajeva poremecene osobe, ljudi koji bas i nemaju takta, mjere, mudrosti u glavi. Osile se brzo i zavrse u kanalu ili sa metkom u glavi.
I na Kristijana je pokusano nekoliko atentata, ali kako i on sam kaze, Bog cuva i budale.
Kad je pricao o Knezevicu, uvijek kaze da je momak brzo postao silovit i umisljena velicina, udarila mu "slava" u glavu. Ipak su njega vrbovali Giska, Beli dakle Draskobicevi ljudi, momak se ufurao da je bullet proof.
- BegA_
#1030 Re: Farma šest
Danas Lepi Mica prica nesto o putovanjima u SAD, pita Medenicu kao koliko njoj treba vremena da stigne od Los Angelesa do Las Vegasa, kad' ulazi Kristijan u kuhinju i govori mu: Zar su tebe nacionalistu pustili da udjes u Ameriku uopste, govnaru jedan.
Pobjegose svi iz kuhinje u sekundi. 
Evo u porukama ide pozdrav za Kristijana od Zere iz Svrakina.
Last edited by BegA_ on 28/09/2015 23:48, edited 1 time in total.
- BegA_
#1032 Re: Farma šest
al-em wrote:Imal na netu gdje uzivo?
-
junior3
#1033 Re: Farma šest
Mlogo zajebano. Znači Kristijanu podrška sa svih strana. 
- dječak sa šibicama
#1034 Re: Farma šest
Jeste se Grdni Mica danas iskenjao u tom monologu, te on bio u Australiji, te u Americi, te on ocjenjuje kvalitet Halida Beslica, Mileta Kitica, Ane Bekute, stajlinge i karijere. Neko bi rekao, Mica veliki pjevac i muzicki znalac. A on, taksista.BegA_ wrote:Danas Lepi Mica prica nesto o putovanjima u SAD, pita Medenicu kao koliko njoj treba vremena da stigne od Los Angelesa do Las Vegasa, kad' ulazi Kristijan u kuhinju i govori mu: Zar su tebe nacionalistu pustili da udjes u Ameriku uopste, govnaru jedan.![]()
-
Sociolog
#1035 Re: Farma šest
Žera....smijem se kladiti 1000% da se Senad Žerić---legendarni Željin igrač s krajem 90-tih..
- titinho
#1036 Re: Farma šest
sta je pricao za halida beslica ?dječak sa šibicama wrote:Jeste se Grdni Mica danas iskenjao u tom monologu, te on bio u Australiji, te u Americi, te on ocjenjuje kvalitet Halida Beslica, Mileta Kitica, Ane Bekute, stajlinge i karijere. Neko bi rekao, Mica veliki pjevac i muzicki znalac. A on, taksista.BegA_ wrote:Danas Lepi Mica prica nesto o putovanjima u SAD, pita Medenicu kao koliko njoj treba vremena da stigne od Los Angelesa do Las Vegasa, kad' ulazi Kristijan u kuhinju i govori mu: Zar su tebe nacionalistu pustili da udjes u Ameriku uopste, govnaru jedan.![]()
inace lepi mica je prije rata bio konobar na robnoj kuci, poslije mu nazif gljiva napisao pjesmu, halid beslic ga gurao da pjeva itd.
- zunazu
#1037 Re: Farma šest
Ne ulazim u ukuse ali za praćenje ovoga čovjek mora biti malo nepismen, psihički pomjeren ili potpuno bez života.
- BegA_
#1038 Re: Farma šest
Kakav okrsaj Medenice i Balerine.
Usutka je Medenica.
Last edited by BegA_ on 29/09/2015 02:05, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#1039 Re: Farma šest
Bega ti mora da si nepismen, psihički pomjereren ili potpuno bez života.
- BegA_
#1040 Re: Farma šest
nema me tamo wrote:Bega ti mora da si nepismen, psihički pomjereren ili potpuno bez života.
Last edited by BegA_ on 29/09/2015 02:06, edited 1 time in total.
-
junior3
#1041 Re: Farma šest
Uvijek najbolje svađe propustim. 
-
nema me tamo
#1042 Re: Farma šest
Zamisli ulete Vendi, Bojanic, Maca i Zmaj..BegA_ wrote:nema me tamo wrote:Bega ti mora da si nepismen, psihički pomjereren ili potpuno bez života.![]()
![]()
Nego izgleda da nam Bojanic ulazi sljedece sedmice.
- BegA_
#1043 Re: Farma šest
Joj brate...nema me tamo wrote:Zamisli ulete Vendi, Bojanic, Maca i Zmaj..BegA_ wrote:nema me tamo wrote:Bega ti mora da si nepismen, psihički pomjereren ili potpuno bez života.![]()
![]()
-
nema me tamo
#1044 Re: Farma šest
Ma jebo Miloša on bi se ponašao penzionerski kao i Novica..
Kristijane ljubavi sutra sve da pere i cisti..

Kristijane ljubavi sutra sve da pere i cisti..
- Baltazar_khan
#1045 Re: Farma šest
Ne znaju se ni svadjati isto ko dvije kokoske.
- trambusek88
#1046 Re: Farma šest
On je već pobjedio, mislim da nema pravo biti ponovo ravnopravni takmičar.BegA_ wrote:nema me tamo wrote:Bega ti mora da si nepismen, psihički pomjereren ili potpuno bez života.![]()
![]()
Ja mislim da naredna ulazi Vladina bivša.
-
iscrtani čovek
#1047 Re: Farma šest
Daj ne nasedajte na te glupe priče i hvalisanja, kakav Hag, kakvi bakrači, on nije video ratišta. Kad je bežao iz BG, jer ga je jurila policija i pojedini krimosi, Legija ga je sklonio kod Arkana u Erdut. To je sve što je video od ,,fronta''.Tamo je ostao neko vreme i brzo napustio, ne zato što je bio savestan, bilo mu žao ljudi ili što nije odobravao to što oni rade na ratištu, već zato što nije trpio nikakvu disciplinu, šefove i nadređene, ne bi on da kisne i smrzava se u rovu...pustite se tih njegovih lovačkih priča.
A što se tiče Gavrilovića, video sam na prošloj stranici neko ga je spominjao...ma on je obična sisa, ljigavac. Na Farmi laje, svakom dobacuje, jer mu je tu Kristijan, školski drugar ili bar poznanik, pa računa ako se zakuva on će mu čuvati leđa(mada cvika žestoko od Kristijana, pa mu se šlihta i ulizuje).
A koliko je stvarno hrabar kad nema leđa, videli smo na Maldivima, kada ga je Miki Đuričić raspalio pesnicom po tintari-nije ni pokušao da uzvrati, već je odmah zalegao na sto.
A što se tiče Gavrilovića, video sam na prošloj stranici neko ga je spominjao...ma on je obična sisa, ljigavac. Na Farmi laje, svakom dobacuje, jer mu je tu Kristijan, školski drugar ili bar poznanik, pa računa ako se zakuva on će mu čuvati leđa(mada cvika žestoko od Kristijana, pa mu se šlihta i ulizuje).
A koliko je stvarno hrabar kad nema leđa, videli smo na Maldivima, kada ga je Miki Đuričić raspalio pesnicom po tintari-nije ni pokušao da uzvrati, već je odmah zalegao na sto.
- dječak sa šibicama
#1048 Re: Farma šest
Uglavnom pozitivno, kako je Halidu Gljiva napravio i pjesme i karijeru, kako je Gljiva uvijek bio covjek koji zna kako napraviti image, vodio je Halida pedikeru i tome slicno.titinho wrote: sta je pricao za halida beslica ?
inace lepi mica je prije rata bio konobar na robnoj kuci, poslije mu nazif gljiva napisao pjesmu, halid beslic ga gurao da pjeva itd.
Jedino je iskenjao kako Halid nije pjevac za BG Arenu, njemu je kao domet Pionir. Isto je rekao i za Acu Lukasa. Ne znam sta je time mislio reci.
- JThomas
#1049 Re: Farma šest
da je glup, ne bi preživio. isto tako, da je malo više ojačao ili u nekim ključnim trenucima bio na ulici umjesto u zatvoru ne bi preživio bez obzira što nije glup. poklopilo mu se.dječak sa šibicama wrote:On se predstavlja kao veliki Srbin, ali u par intervjua je rekao da njega vojska i rat devedesetih nisu interesovali, kad je govorio o svom jaranu Legiji.oskarboy wrote:za kristijana kazu da voli malo da prica lovacke price,ali dobar je on,ni jednom se nije kurcio nekim srpstvom i cetnistvom kao ono dvoje degena.
a knele je personifikacija tog "pokreta" u kriminalu u ranim devedesetim u srbiji pod sankcijama, živi brzo i umri mlad. svi slični njemu su isto završili. i mora se priznati - bili su dosljedni u tome i isfurali to do kraja, a ne k'o ovi u nas što pucaju u potkoljenice...
- dječak sa šibicama
#1050 Re: Farma šest
Nakon Parova, sad i ovi dovode Seselja
Past ce mnoge maske, kad ga pocnu grliti farmeri.
To je onaj sud pravde, na koji se mnogi pozivaju, pustio na slobodu jer je "bolestan".
Past ce mnoge maske, kad ga pocnu grliti farmeri.
To je onaj sud pravde, na koji se mnogi pozivaju, pustio na slobodu jer je "bolestan".