Prijetelju, to sto ti radis se zove LICNA HIGJENA. To sto si nabrojao radi sve i jedan muskarac koji drzi do svoje licne higjene, pa i jaProlaznik wrote:Hm, prema ovoj tvojoj dubokoumnoj onda sam i ja peder. Evo zašto: redovno se tuširam, i uvijek sam uredno ošišan. Koristim deodorans i aftershave. Često namažem lice i ruke kremom. Ponekad čupkam preduge dlake iz obrva. Nisam javna ličnost, a zamisli šta bi tek radio na sebi da snimam spotove od kojih treba da živim? Dakle, u svakom slučaju sam ja peder. Mislim da na ovom forumu ima još puno ovakvih pedera kao i ja.Sir Charles wrote:Ma ljudi moji, covjek se regularno sminka i vi se cudite sto ga vecina ljudi naziva pederom!? OK je biti drukciji, ali toliko drukciji!?
Hvala ti što si mi pomogao da se nađem. Kako samo ovo da objasnim svojoj ženi i djeci?
Ali Fudo koristi sminku (make up, ako ces bolje razumjeti) i to ne samo na televiziji, nego regularno, svaki dan, kad izlazi van.
A to sto se ti "dakle, u svakom slucaju" smatras pederom je tvoja stvar i bas me briga, a ajos me manje briga kako ces to objasniti svojoj zeni i djeci

!!!