Farma - Nova TV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#226 Re: Farma - Nova TV

Post by mIRCerka »

ladyblue18 wrote:
krmenadla wrote:Hano,

kad ovo budeš čitala, samo da znaš da te Ivana dobro naguzila. Koja licemjerka se pokazala ta Ivana, pa ljudi gora je 1000x od Aleks.

Ali konačno i Farma postaje prava KOMEDIJA pa je sad interesantno za gledati, suze, drama, vriska, šaketanje, laganje, spletkarenje, prava sapunica :) ...
Po cemu ju je to Ivana kako ti kazes naguzila?
Alex je to rekla samo sto na tv-u nije prikazano, maloorije sam gledala snimak 28.3.kada ona to govori za Hanu, tako da... :wink:
Briga me za Hanu ali ne znam kako nov@ ovo dopusta...ona vrijedja cijeli narod ako kaze za jednu da je smrdljiva.
Inace Alex je srpkinja tako da me ne cudi bilo sta od nje
:x
U ovom pogledu Hani nije ni do koljena
Vala ni ti ovim komentarom nisi nista bolja sad ispala :D

Hana je tito, ja bi sve ono poslala u pi*ku materinu nenormalnu...
Ivy

#227 Re: Farma - Nova TV

Post by Ivy »

mIRCerka wrote:
ladyblue18 wrote:
krmenadla wrote:Hano,

kad ovo budeš čitala, samo da znaš da te Ivana dobro naguzila. Koja licemjerka se pokazala ta Ivana, pa ljudi gora je 1000x od Aleks.

Ali konačno i Farma postaje prava KOMEDIJA pa je sad interesantno za gledati, suze, drama, vriska, šaketanje, laganje, spletkarenje, prava sapunica :) ...
Po cemu ju je to Ivana kako ti kazes naguzila?
Alex je to rekla samo sto na tv-u nije prikazano, maloorije sam gledala snimak 28.3.kada ona to govori za Hanu, tako da... :wink:
Briga me za Hanu ali ne znam kako nov@ ovo dopusta...ona vrijedja cijeli narod ako kaze za jednu da je smrdljiva.
Inace Alex je srpkinja tako da me ne cudi bilo sta od nje
:x
Vala ni ti ovim komentarom nisi nista bolja sad ispala :D

Hana je tito, ja bi sve ono poslala u pi*ku materinu nenormalnu...
Miwci TI si meni Tito! ;-)
vjesticanametli

#228 Re: Farma - Nova TV

Post by vjesticanametli »

u sljedecoj epizodi pljuvanje i cupanje zeMskinja :lol:
krmenadla

#229 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Naravno da ju je Ivana dobro zafrknula. Aleks je u pravu sto se tice Ivane da je spletkarosica. Igrom gluhih telefona i spletkarenja, ali na nacin da ona satro ispada fina, ubaci crv mrznje medju stanare (onaj put medju hanu i aleks) i onda podgrijava stvar i salje u smijer koji je njoj od interesa. Klasicni sindrom spletkarenja, ne znam kako to ne vidis. Ne budi naivna, svakako ce ti se samo pokazati za koji dan/sedmicu za Ivanu.
Mickany

#230 Re: Farma - Nova TV

Post by Mickany »

Sta je bilo sinoc,je li neko gledao?
sulesavic

#231 Re: Farma - Nova TV

Post by sulesavic »

Mickany wrote:Sta je bilo sinoc,je li neko gledao?
Stigli prasiTJi!!!

I jedna plava cmizdrila što se nije dobro cjenkala (ili što se ova jedna neplava bolje cjenkala od nje) - ...kak ste takvi ...pa ostavite i meni malo ćokolade... buhuhuhu...
s@mson

#232 Re: Farma - Nova TV

Post by s@mson »

go Hana go...
Skyfox

#234 Re: Farma - Nova TV

Post by Skyfox »

Zbog te izjave je zasluzila diskvalifikaciju, nije mi jasno sto dolazi 4 nova natjecatelja, ovo se rasteglo ko sapunica :-)
sulesavic

#235 Re: Farma - Nova TV

Post by sulesavic »

Neka, neka...

Image
uhljug_s_koseva

#236 Re: Farma - Nova TV

Post by uhljug_s_koseva »

ladyblue18 wrote: Po cemu ju je to Ivana kako ti kazes naguzila?
Inace Alex je srpkinja tako da me ne cudi bilo sta od nje :x
Haha,ovo je legendarno.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#237 Re: Farma - Nova TV

Post by Bea_Trix »

mnijem da ne gledaju serije za lobotomizirane mase i ne smatraju misljenje rascupane, hrapavoglase, praznoglavo-demencijalne isprazne tuke relevantnim za zivot nacije, kao sto ni korumpiranu, bezobzirnu, suplju i neartikuliranu samoprozvanu neobrazovanu jet-setericu u zemlji u kojoj svaki dan raste nezaposlenost i broj gladnih ne smataju predstavnicom bilo kakvog naroda.
sulesavic

#238 Re: Farma - Nova TV

Post by sulesavic »

Bea_Trix wrote:
mnijem da ne gledaju serije za lobotomizirane mase i ne smatraju misljenje rascupane, hrapavoglase, praznoglavo-demencijalne isprazne tuke relevantnim za zivot nacije, kao sto ni korumpiranu, bezobzirnu, suplju i neartikuliranu samoprozvanu neobrazovanu jet-setericu u zemlji u kojoj svaki dan raste nezaposlenost i broj gladnih ne smataju predstavnicom bilo kakvog naroda.
Umal' mozak ne iščaših!
Last edited by sulesavic on 12/04/2008 15:31, edited 1 time in total.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#239 Re: Farma - Nova TV

Post by Bea_Trix »

sulesavic wrote:
Bea_Trix wrote:
Umal' mozak ne iščaših!
:lol: polako sule :D
Saian

#240 Re: Farma - Nova TV

Post by Saian »

Bea_Trix wrote:

sjo, beton je kad pochne dijelit po zaslugama :D :D :D
banjaluka078

#241 Re: Farma - Nova TV

Post by banjaluka078 »

Bea_Trix wrote: mnijem da ne gledaju serije za lobotomizirane mase i ne smatraju misljenje rascupane, hrapavoglase, praznoglavo-demencijalne isprazne tuke relevantnim za zivot nacije, kao sto ni korumpiranu, bezobzirnu, suplju i neartikuliranu samoprozvanu neobrazovanu jet-setericu u zemlji u kojoj svaki dan raste nezaposlenost i broj gladnih ne smataju predstavnicom bilo kakvog naroda.
Vidis, ja nikad nisam pogledala niti jedan snimak ili epizodu ili kako se to vec zove te Farme, ali sam vidjela na netu ove clanke, pa se, eto, svejedno pitam kako u zemlji, u kojoj se i "dobar dan" moze pretvoriti u provokaciju na nacionalnoj osnovi, jer nije "selam", "faljen Isus" il' "pomoz' Bog", jedan takav epitet na racun Bosanke mogao provuci neopazen, bez desetak stranica na forumu i bar par bolnih vapaja kako nam opet dobro ne misle, te da trebamo bojkotovati onu TV stanicu koju valjda svi tako bojkotujuci ne gledaju jos od optuzbi da su pokojnog Denisa Bosnjaci zboli jer je Hrvat.
cyprus

#242 Re: Farma - Nova TV

Post by cyprus »

banjaluka078 wrote:Vidis, ja nikad nisam pogledala niti jedan snimak ili epizodu ili kako se to vec zove te Farme, ali sam vidjela na netu ove clanke, pa se, eto, svejedno pitam kako u zemlji, u kojoj se i "dobar dan" moze pretvoriti u provokaciju na nacionalnoj osnovi, jer nije "selam", "faljen Isus" il' "pomoz' Bog", jedan takav epitet na racun Bosanke mogao provuci neopazen, bez desetak stranica na forumu i bar par bolnih vapaja kako nam opet dobro ne misle, te da trebamo bojkotovati onu TV stanicu koju valjda svi tako bojkotujuci ne gledaju jos od optuzbi da su pokojnog Denisa Bosnjaci zboli jer je Hrvat.
De svegati :roll: . Zašto svaka tema na ovom Balkanu mora završit pričom o Srbima/Hrvatima/Bošnjacima/Albancima/Romima ?
banjaluka078

#243 Re: Farma - Nova TV

Post by banjaluka078 »

cyprus wrote: De svegati :roll: . Zašto svaka tema na ovom Balkanu mora završit pričom o Srbima/Hrvatima/Bošnjacima/Albancima/Romima ?
Upravo ono sto sam napisala.
Ne mora i ne treba. No, i za manje se od pomenutog navoda znala pokrenuti rasprava dvocifrenim brojem stranica duga, pa samo zato pitam kako sad promace?
cyprus

#244 Re: Farma - Nova TV

Post by cyprus »

banjaluka078 wrote:
cyprus wrote: De svegati :roll: . Zašto svaka tema na ovom Balkanu mora završit pričom o Srbima/Hrvatima/Bošnjacima/Albancima/Romima ?
Upravo ono sto sam napisala.
Ne mora i ne treba. No, i za manje se od pomenutog navoda znala pokrenuti rasprava dvocifrenim brojem stranica duga, pa samo zato pitam kako sad promace?
A ja sam želio reć da ne želim da se tema pretvori u raspravu o izjavi jedne tamošnje koze i da na kraju dođemo do pitanja ko je počeo rat.
krmenadla

#245 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Što je Hana onako mirna u Farmi? Ne radi ništa od onoga što obično radi da bi skrenula pažnju na sebe. Tako je dosadna. Pozvali su je u šou zbog Deena koji ih je uvjeravao da će biti luda i emisiju činiti zanimljivijom svojim sex ispadima i ekscesima po kojima je jedino i poznata, međutim mrka kapa.

Vidi se da je obični pozer i da se ne može nositi sa zvjezdicama i zvijezdama većim od sebe. Naravno ona za sebe misli da jeste zvijezda i to pravo poznata ko Paris Hilton (!), čujem i da uopšte nije bogata koliko priča da jeste, ali se sad tamo na Farmi sve to jednostavno izgubilo, baš kao i ona.
krmenadla

#246 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Jeste li vidjeli kako je Dvina stavila Hanu na svoje mjesto i rekla joj da se ne mješa u sve teme, da usuti, da se previse petlja u stvari koje se nje ne ticu, svakom loncu je poklopac, popizditis dobila Dvina i izderala se na nju sto stalno nesto prigovara i gundja i ronda. Hahaha pravo smijesno bilo. A Hana se usrala ko grlica, ne smije pisnuti Dvini (ko ni ostalima) osim sto stalno gundja na glas da je svi cuju a niko ne benda.
krmenadla

#247 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Novi farmeri su dosli, bice interesantno kad se novi klan okomi na stari klan. Sladja je obećala da ce konačno pasti i prvi sex :zzzz:

Što se tiče Hane, svima već uveliko ide na živce, stalno nešto pametuje, komentira, ronda i zanovjeta. Tek sad počinjemo vidjeti njeno pravo lice. Kad su ostali farmeri skužili njeno pravo lice, prestali su komunicirati s njom. Niko je više ne benda ni 1%. Jelena je rekla da joj još samo malo fali da je "izmlati i razvali", jer im se svima u lice ulizuje, a čim okrene leđa počne ih ogovarati i tračati.

Gdje je sad ona "neustrašiva" Hana kakvom se prikazuje samoreklamiranjem pokušavajući postati poznata isključivo po ljubljenju treba?
krmenadla

#248 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Ivana igra prljavu igru od početka. Sjetimo se Deenovog pisma u kojoj ju je sasvim opravdano izdvojio i uputio na njenu podmuklu igru. Nakon toga se malo pritajila i samo kljucka. Sjetimo se, tad je uspjela smotati Borisa kao i sve ostale da on zapravo želi van s Farme pa su mu svi poklonili šibicu. Vratimo se malo unatrag i sjetimo se njene reakcije kako je podnijela vijest da je sluga, a onda što je izjavila kasnije da joj je čast i zadovoljstvo služiti takvom gazdi i da bi mu uvijek bila sluga. Sad je gazdovanjem došla na svoje i ego joj je na mjestu. Zanimljiv je način na koji je tražila sluge, nije se htjela izjasniti do zadnjeg trenutka nego je pokušala izmusti od njih samih da se izjasne o tome tko bi trebao. Pa način preraspodjele zadataka je čisti njen egotrip. Zanimljivo je to na koji način je dala curama do znanja da trebaju učiti od Josipe kako se mjesi i peče kruh. Dakle, znala je i osiguravala se za slučaj Josipinog ispadanja dok nitko drugi uopće ne misli na to. Zanimljiv je način na koji ista postupa sa životinjama, pritom mislim na scenu kad izvlači Lisu van iz kuće. Ponašanje prema životinjama puno govori o čovjeku. Djevojka je podmukla i proračunata, da sam na mjestu farmera klonila bih se takve osobe, ne samo na farmi nego i u životu uopće.

Namazana je svim bojama. Ivana je proracunata do svakog detalja, gleda kako njoj da bude najboje, A istina je ono sto covjek vidi ,a kamere ne kriju puno toga ogole covijeka do srzi stvari.
krmenadla

#249 Re: Farma - Nova TV

Post by krmenadla »

Nije Hani dugo trebalo da se vrati svojim starim navikama(tračanju), i zaboravi da je mjesec dana zivjela sa svojim najvecim neprijateljicama(Alex i jelenom). I umjesto da bude pametna i pruzi ruku novopridoslim farmerima, ona se opet pokušava slizati sa kokoskom Alex, i čekati da je izbace. Glupa Hana.

Jedva čekam da Sladja počne provoditi ono sto je obećala kad već Hana ne smije :) . Svi sad vidimo da je Hana samo obični pozer jer na Farmi nema muda da bude ono što ovdje nama prodaje, osim mahalanja.

Navijam za NATAŠU. To je jedini glas razuma.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#250 Re: Farma - Nova TV

Post by ladyblue18 »

Jel dodjose ti novi farmeri? :D
ja ustvari ne kontam, jel ostaje sve cetvero ili dvoje... :-)
Post Reply