Dvina je vegetarijanka i sumnjam da je ona bila ta vezano za crva u riži.sulesavic wrote:Je l' to ona što je pizdila na Lupina neki dan - nije čovjek htio podijeliti s njom crva nekakvog u riži što su našli?ladyblue18 wrote:Uuu jesi informisanNe znam kako se zove al bcie da je ta Dvina posto to ime jos nisam cula
Mislim - nije ga htio podijeliti da ga pojedu skupa...
Farma - Nova TV
Moderator: _BataZiv_0809
- Better Man
#151 Re: Farma - Nova TV
- Better Man
#152 Re: Farma - Nova TV
Čitao u novinama o njoj i zato sam ti informiran.ladyblue18 wrote:Uuu jesi informisanNe znam kako se zove al bcie da je ta Dvina posto to ime jos nisam cula
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#153 Re: Farma - Nova TV
Dobro, dobro nisam nista reklaBetter Man wrote:Čitao u novinama o njoj i zato sam ti informiran.ladyblue18 wrote:Uuu jesi informisanNe znam kako se zove al bcie da je ta Dvina posto to ime jos nisam cula
- Irm@
#154 Re: Farma - Nova TV
e nek je vala Boris ispao pa makar...

-
Mina_sa
#155 Re: Farma - Nova TV
a štoooIrm@ wrote:e nek je vala Boris ispao pa makar...![]()
- Irm@
#156 Re: Farma - Nova TV
ama mene je nervirao... gledala sam na Red carpetu kad je isao na silne operacije... a nervira me kako hoda...
a i izbacio je Deena... Deen kakav god da je...nash je
a i izbacio je Deena... Deen kakav god da je...nash je
- Neelix
#157 Re: Farma - Nova TV
vala ako moze bit iritantniji od fudinih usana i histericnog smijeha samom sebi....you've got a problem 
- ladyblue18
#158 Re: Farma - Nova TV
baa bla bla
Nisam gledala bila vani, pogledah snimak sad an vijestima....ne znam vala sad mi zao sto ispade jer mislim da je obadva puuta nepravedno stradao,prvi put na racun ivane,drugi put na racun prvog puta...al sta je tu je nek je Alen ostao

Nisam gledala bila vani, pogledah snimak sad an vijestima....ne znam vala sad mi zao sto ispade jer mislim da je obadva puuta nepravedno stradao,prvi put na racun ivane,drugi put na racun prvog puta...al sta je tu je nek je Alen ostao
-
excalibur.28
#159 Re:
Hajd ne kenjaj svega ti! Najlakse je biti licemjer. Kladim se da svaki dan marises bureke i cevape a ovdje branis prava zivotinja!DS9 wrote:Farma nije dokumentarna emisija već spektakl s ciljem zabave i razonode, a klanje živih bića, koje je sastavni dio zivota na "Farmi" je najbrutalniji odnos čovjeka prema životinji.
Na ovaj način se propagira klanje kao vrijedan narodni običaj i tradicija, a pri tome se iz čovjeka izvlače na površinu najsvirepiji i najprimitivniji instinkti. Ovakvim emisijama se poručuje se da je mučenje, iživljavanje, ubijanje, klanje bića koja su slabija zabavno i društveno prihvatljivo - šalje se poruka da u nasilju nema ništa loše.
Nasilje rađa novo nasilje, a svirepost se lako prenosi sa životinje na čovjeka.
Okrutnost prema drugom biću je neprihvatljiva, nasilje je nasilje, bez obzira koja vrsta je u pitanju!
Poznati su rekli:
Arthur Schopenhauer:
"Tko je okrutan prema životinjama, ne može biti dobar čovjek."
Ali MacGraw (američka glumica):
"Oduvijek sam osjećala da je način na koji postupamo prema životinjama vrlo dobar pokazatelj koliko suosjećanja imamo prema ostatku čovječanstva."
- Sir Charles
#160 Re: Farma - Nova TV
Meni je Boris bas iritantan lik. Nimalo mi se ne svidja
- Johnny68
#161 Re: Farma - Nova TV
Originalna ideja za ove prostore ali ne tako profesionalno sprovedena u djelo.
Bogme, idemo prema Zapadu krupnim koracima. Na svakom kanalu reality show neki. Vrhunac će biti kad emtivi Igman producira svoj igmanski (možda partizanski) reality show
Bogme, idemo prema Zapadu krupnim koracima. Na svakom kanalu reality show neki. Vrhunac će biti kad emtivi Igman producira svoj igmanski (možda partizanski) reality show
- campa_xxx
#162 Re: Farma - Nova TV
Ja se bas i ne bi slozio sa tobomJohnny68 wrote:Originalna ideja za ove prostore ali ne tako profesionalno sprovedena u djelo.
-
dia81
#163 Re: Farma - Nova TV
Boris je uzasno iritantan, licemjeran i nije mi jasna jedna stvar: koji bi ludjak stavio gumene cizme na vrucu pec...i kao cudo sto se izazvao pozar? mislim stvarno...izgleda kao da ima psihickih problema a i problema sa vlastitim identitetom a na pitanje voditeljice - sta vidi kad gleda iz studija sebe na farmi...prhut u svojoj kosi? hahahahahahahahahahah majko draga kakvih sve budala ima...podsjeca me malko sa onim vjestackim osmijehom na benny hilla
ko je ustvari Boriiiiiiiiiiis??? totalni anonimus, cak je i los imitator, a ''frendice'' su mu krasne, pogotovo minea...o boze...A Ivana...po svemu sudeci ona ispada slijedeća...
- Neelix
#164 Re: Farma - Nova TV
da ne znam da si subjektivna po tom pitanju, jos bih ti i povjerovao 
- Johnny68
#165 Re: Farma - Nova TV
Zato smo i tu, na forumu, da se ne slažemocampa_xxx wrote:Ja se bas i ne bi slozio sa tobomJohnny68 wrote:Originalna ideja za ove prostore ali ne tako profesionalno sprovedena u djelo.
Bogme, idemo prema Zapadu krupnim koracima. Na svakom kanalu reality show neki. Vrhunac će biti kad emtivi Igman producira svoj igmanski (možda partizanski) reality show![]()
-
dia81
#166 Re: Farma - Nova TV
nema to veze sa subjektivnoscu, da mi je mama na farmi isto bi mislila o bokiju:)Neelix wrote:da ne znam da si subjektivna po tom pitanju, jos bih ti i povjerovao
-
sulesavic
#167 Re: Farma - Nova TV
Viđena
je
jedna
tjuna!
je
jedna
tjuna!
- Tesssa
#168 Re: Farma - Nova TV
niko tamo nije zdrav...
-
DS9
#169 Re: Re:
Samo se ti kladi!excalibur.28 wrote:Hajd ne kenjaj svega ti! Najlakse je biti licemjer. Kladim se da svaki dan marises bureke i cevape a ovdje branis prava zivotinja!DS9 wrote:Farma nije dokumentarna emisija već spektakl s ciljem zabave i razonode, a klanje živih bića, koje je sastavni dio zivota na "Farmi" je najbrutalniji odnos čovjeka prema životinji.
Na ovaj način se propagira klanje kao vrijedan narodni običaj i tradicija, a pri tome se iz čovjeka izvlače na površinu najsvirepiji i najprimitivniji instinkti. Ovakvim emisijama se poručuje se da je mučenje, iživljavanje, ubijanje, klanje bića koja su slabija zabavno i društveno prihvatljivo - šalje se poruka da u nasilju nema ništa loše.
Nasilje rađa novo nasilje, a svirepost se lako prenosi sa životinje na čovjeka.
Okrutnost prema drugom biću je neprihvatljiva, nasilje je nasilje, bez obzira koja vrsta je u pitanju!
Poznati su rekli:
Arthur Schopenhauer:
"Tko je okrutan prema životinjama, ne može biti dobar čovjek."
Ali MacGraw (američka glumica):
"Oduvijek sam osjećala da je način na koji postupamo prema životinjama vrlo dobar pokazatelj koliko suosjećanja imamo prema ostatku čovječanstva."
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#170 Re: Farma - Nova TV
Mislim da bi ih Maca sve poderao da ucestvuje na Farmi
Inace Davorina za pobjednika
Inace Davorina za pobjednika
- ladyblue18
#171 Re: Farma - Nova TV
I ja bih Davorina za pobjednika...moram reci da mi je lik skroz simpatican
I Stipe poslje njega

I Stipe poslje njega
- Irm@
#172 Re: Farma - Nova TV
mene je Davorin poceo bash nervirati... on i njegove teorije zavjere... ocito je da je covjek prolupao... ili mu mozda samo fali sex
a kad Hanifa rece "krmetnjak"
a inace sam skontala da se ona silno trudi biti dobra sa svima... jer je to put za "ne biti sluga" 
a kad Hanifa rece "krmetnjak"
- cyprus
#173 Re: Farma - Nova TV
Ma da oće izbacit sve muške pa bi mi onda bio merak gledat kako princeze kopaju i pilaju drva
.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#174 Re: Farma - Nova TV
I vratise li Deena
- ladyblue18
#175 Re: Farma - Nova TV
svaka ti dalacyprus wrote:Ma da oće izbacit sve muške pa bi mi onda bio merak gledat kako princeze kopaju i pilaju drva![]()
.