Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:vraća se deen u petak
naime pošto je trebalo sve ići na sud nova tv ga je vratila u show
kakav sud
fakat kakav?
A ko je ona zenska koja nikad ne progovara ni rijeci...fkt ni ime joj ne znam
Rafo je onak pravo simpa i tih nesto
Sto se tice Hane mogu rec da sam skroz promjenila misljenje o njoj za ovo vremena koliko traje farma.
Valjda ne treba svakog osudjivat na prvu.
Zaboli me za njen privatni zivot, al ovako vidi se da je vrijedna i dosta snalazljiva i bas radi.
A inace Lupino mi se nekako najvise prilagodio meni se cini, covjek radi sve sa lahkocom.
Samo da hoce onaj pekmez zvani Stefanny izac
Ne znam na koju curu misliš? Da nisi mislila na Dvinu Meler? Ona tio je biviša profesionalna karatašica i ima pregršt osvojenih medalja, takođe je bila mis sporta, a trenutno je interesuju pustolovine i obišla je nekih sedamdesteak zemalja svijeta. Ima pilotsku dozvolu i omiljeni joj je kontinent Afrika.
Stefani je za vrijeme profesionalnog bavljenja gimnastikom bila ravna kao daska, tj. nije uopće imala velike grudi, da bi nakon što je prestala aktivno da se bavi gimnastikom došlo do naglog rasta njenih grudi koje su zbog svoje veličine uzrokvale zdravstvene probleme i cura je iz zdravstvenih razloga izvršila operaciju smanjivanja grudi.
Ma nece ga vratiti na farmu, nego ce ga dovesti kao gosta u studio u petak vece. Isto ovako su najavili Skoru i ja kont'o tip ce na farmu, a on bio "samo" gost u emisiji. Vjerujem da ce isto biti s Fudom
Irm@ wrote:ja kako vidjeh Hanu kao gazdaricu... skontah da ona nije uopce glupa i razmazena kak sam ja mislila... ustvari je jako snalazljiva... i go Hana
isto a fkt izgleda da ce to bit tako sa Deenom...ne kontam sto sire tako dezinformacije
Hana je kucka, i takva ce ostati uvijek!Ne zaboravite koliko omalovazava ljude koji nisu u "njenom stalezu". Razmazena je nego sta...razmazena ne znaci i smotana...nego drska i bezobrazna i da sve mora biti po njenom nebirajuci sredstvo da dodje do cilja.
Jedino zbog cega bi ih Deen mogao tuziti je to da je on za dvoboj izmedju znanja, izdrzljivosti i snage izabrao izdrzljivost, a ono sto smo gledali je definitivno bila snaga....
Last edited by inspire_me on 21/03/2008 08:46, edited 1 time in total.
ma ja bi sve ove jet set-ere poslala na farmu, malo da se spuste na zemlju:)
za par mjeseci vecina njih vise nece ljudima biti interesantna....neki sve sto znaju je da placu i ogovaraju:)