elephant - veceras na hrt-u 1

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

en_jackal

Post by en_jackal »

gerry je film za posebne prilike. gerry je meditacija. Nikad nisam vidio mocnije fotografije u bilo kojem filmu.
iskreno..nisam raspolozen da ulazim u raspravu o samom filmu...imam osjecaj da bi ta rasprava bila duga i iznimno ispcrpljujuca.....ali nikada nisi vidio mocnije fotografije???? to me iskreno cudi......

btw, elephant me malo umorio onim beskonacnim snimkama odzada
pa kako te onda gerry nije umorio...ako se dobro sjecam (a film sam gledao relativno davno)....postoji nekoliko jaaaako dugih farova....gdje kamera prvo prati jednog...pa drugog gerry-a (u istom kadru)
kakvi su vam ovo izgovori, recite slobodno da je film dosadan
meni elephant nije dosadan........gerry sa druge strane..... :zzzz:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

terminatori :D ovdje morate stikija naljepit :D alek napisala prvi ozbiljan post :D

jesam li ti ja preporučio taj foto album :D :? :D

inače, da ne ispadne kako volim samo presjedničke filmove :D :D nisam ja zaspao zbog filma kao umjetničkog :D nego igrom slučaja umor je počeo u isti čas kad i film :D :D
Saian

Post by Saian »

MRAVOJED wrote:terminatori :D ovdje morate stikija naljepit :D alek napisala prvi ozbiljan post :D
i ja gledam nesto mi neobichno

MRAVOJED wrote: inače, da ne ispadne kako volim samo presjedničke filmove :D :D nisam ja zaspao zbog filma kao umjetničkog :D nego igrom slučaja umor je počeo u isti čas kad i film :D :D
jaooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

sajo :D čekam te na msnu :D
Faust

#30 Film je ok

Post by Faust »

Ovaj film je ponajbolji Santov. Ali ima i ubitacno dosadni - posebno onaj gdje Damon i jos neko hodaju pustinjom, izgubljeni. Ovdje je sav uzas prikazan reportazno, onako kao se moglo desiti i u događaju koji je ovo inspirisao.
alek

Post by alek »

pamti mrav da se u nevolji imam na sta pozvati :D
nije to taj foto album. a sinoc bi mi za uspavanku dobro dosao 'pukovniku nema ko da pise' :D ej ja kupila kartu i sjela u sredinu :D bajbun :D
Post Reply