Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo nije loše. Solidan početak za "otvaranje" očiju.
Dokumentarac u dva dijela. Ne daje rješenja, samo ukazuje na problematiku čovječanstva. Parola je "snađi se!". Ali to je i poenta življenja.
Zna li neko kakav dokumentarac, odnosno dokmentarnu seriju koja hronoloski prati likovnu umjetnost od renesanse pa na ovamo ? Nesto sto obrađuje najpoznatije umjetnike i djela.
Volio bih nešto slično vezano i za muziku.
Unaprijed zahvalan
Ako može na PP link za skidanje "private life of a masterpiece", ja sam tražio (jer sam čitao temu od prve stranice) ali sam nailazio samo na pojedinačne epizode.
Ajant wrote:Ako može na PP link za skidanje "private life of a masterpiece", ja sam tražio (jer sam čitao temu od prve stranice) ali sam nailazio samo na pojedinačne epizode.
i meni. ja sam se smorila od tih pojedinačnih epizoda pa odustala
Imal kakav film o rimskom carstvu al od pocetka do kraja(moze i serija il u partovima),te kakav o pocecima ljudi na zemlji razvijanje civilizacija i jos samo jedan na fol onih dokumentaraca o zivotinja sta su se vrtili na HRT 1 prosle godine il pretprosle?
rise against wrote:Imal kakav film o rimskom carstvu al od pocetka do kraja(moze i serija il u partovima),te kakav o pocecima ljudi na zemlji razvijanje civilizacija i jos samo jedan na fol onih dokumentaraca o zivotinja sta su se vrtili na HRT 1 prosle godine il pretprosle?
Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire - BBC.
Planeth Earth - BBC. Nije, doduse, potpuno o zivotinjama, ali ovo je "must see" dokumentarac.
to jarane hvala ti,probat cu naci negdje za download a ti (il bilo ko drugi ako zna nek salje u pp)
ovaj drugi cu isto pogledat
Lud i ponosan wrote:Imas ovo na svim torrent trackerima, dosta su popularni dokumentarci i ne bi trebalo biti problema oko skidanja. Takodje, prevod je isto dostupan i tvoje je da skines i uzivas.
uff veliko ovo 9 GB nemam zivaca za to,vidjet cu imal gdje online sa prevodom, il cu trazit epizodu po epizodu za download
Lud i ponosan wrote:Imas ovo na svim torrent trackerima, dosta su popularni dokumentarci i ne bi trebalo biti problema oko skidanja. Takodje, prevod je isto dostupan i tvoje je da skines i uzivas.
uff veliko ovo 9 GB nemam zivaca za to,vidjet cu imal gdje online sa prevodom, il cu trazit epizodu po epizodu za download
pa torrent programi imaju finu opciju kojom daješ prioritet određenom fajlu, tako da opet možeš i preko torrenta epizodu po epizodum, a i brže je.
pa torrent programi imaju finu opciju kojom daješ prioritet određenom fajlu, tako da opet možeš i preko torrenta epizodu po epizodum, a i brže je.
nisam ni znao za tu opciju,a i sad mi ovaj BH Telecom sjebo net na kraju mjeseca i prepolovili brzinu,pa cuu onda u septembru da skinem
najbolji je dio kada komsije srbi ispracaju komsije muslimane koji napustaju selo a komsije srbi placu jer su komsije muslimani odlucili da ih napuste.
The story of India - vrlo dobar dokumentarac od 6 epizoda o Indiji.
The Ascent of Man - negdje oko kraja 60-i, pocdetka 70-i sto se primjeti malo po muzici i produkciji ali je fantastican. Jedan od prvih velikih dokumentarni uspjeha
Carl Sagan - Cosmos - i ovaj je malo star ali itekako vrjedi pogledati