Dogma
Moderator: _BataZiv_0809
-
piskerernest
dobar film,jay i tihi bob na nivou a i chris rock takođe
- legionarka
uh ja se ponadala da je tema o filmovima tipa julien donkey boy, festen, the idiots, mifune's last song...
heb ga....
ni meni se ovaj nije nesto plaho dopao, mada je davno to bilo
ni meni se ovaj nije nesto plaho dopao, mada je davno to bilo
- repeater
da, festen nije los. ja mislim da je citav koncept jedino dancima posao za rukom. za razliku od korina, kojem je citava stvar "pala u krilo" jer se nije puno razlikovala od reklama i spotova koje je on tada radio. ne znam, mislim da su njega vise zanimale granice dig.video tehnologije od same ideje.
- legionarka
Prva verzija filma Julien donkey boy-a je bila par sati....smor...i onda je teta Valdis Oskardottir rekla nece moci sine, i srezala da na nesto lici...mada jedinu sarm filmu daju glumci, Herzog prednjaci...jeb ga.....ko je gledao filmove Herzoga (rane) tipa Stroszek...vidi koliko je decko "kopirao"... al hajd....
Nego Idiots mi je jedini od Von Trier-a da (meni) pase.... i do not really like the man....nor his films...
Nego jel ko gledao Interview???
Nego Idiots mi je jedini od Von Trier-a da (meni) pase.... i do not really like the man....nor his films...
Nego jel ko gledao Interview???
- pitt
#10 Re: Dogma
odlicanaminchev2 wrote:Jucer sam opet ovaj film pregledala, i ovaj put mi je JOS bolji nego prije.
Jeli ga iko gledao?
Kakvi su vam utijesci?