Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dingosp0 wrote:
to mu je bio sin, znas da je sjedio u stanu gdje on bio zadnji put i gledao sliku kad je bio mali...
jel se meni cini ili ova debra uvijek kad prica koda hoce da place .. ide mi na zivce.... lafo policajka a raspace se sad pa sad...
al opet slika je bila sakrivena...ako su otac i sin onda ne znam sto kriju, te u prosloj epizodi je pricao da mu je Viktor bio vazan, ali nije rekao zbog cega..
dingosp0 wrote:
to mu je bio sin, znas da je sjedio u stanu gdje on bio zadnji put i gledao sliku kad je bio mali...
jel se meni cini ili ova debra uvijek kad prica koda hoce da place .. ide mi na zivce.... lafo policajka a raspace se sad pa sad...
al opet slika je bila sakrivena...ako su otac i sin onda ne znam sto kriju, te u prosloj epizodi je pricao da mu je Viktor bio vazan, ali nije rekao zbog cega..
A Debra previse psuje...
a sigurno da bi mu sakrio identitet ...tako nesto...
sig niko nije znao da mu je sin... u ovoj mafiji sto je bio...
ne izgleda ko neki peder
loša zadnja epizoda, mnogo klišeja, naročito na kraju - producenti kao da su zaboravili da je Dexter emocionalno prazan, asexualan lik, koji je bio oženjen isključivo radi kamuflaže u normalnog čovjeka, nešto poput Trinitya - dakle takav lik sa takvim ubilačkim instinktom, sigurno ne može pasti na lijepe oči, sekundu prije završetka rituala koji je za njega svetinja - loše urađeno, sapunjavo do bola, ne vidi se ništa od balončića