Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Otvorio sam jer stalno nešto gledam, ali nemam gdje podjeliti,ali nebih otvorio da upravo nisam vidio na ovoj emisiji "Joko gegen Klaas-das Duell um die Welt "
I uskoro će biti prikazan "duel" u BiH
Prvi put gledam ovu emisiju,prebacio i prije reklama odmah rekla nešto u vezi Bosne
Last edited by Kal El on 26/01/2014 16:41, edited 5 times in total.
Ja mislim da ovi naši kradu signal PRO7-nu,zbog toga nema, znam da je prije godinu dana bilo da ukidaju satelitski i kablovski prijenos,i da prelaze isključivo na digitalni prijenos! Par dana ga nije bilo, pa se stvorio opet
Ma svako veče (Ponedeljak -Četvrtak) TV Total pa ponekad Turmspringen, Schlag denn Raab,sam Stefan Raab,Joko und Klaas(Počet ću ih gledati) filmovi,serije
Jeste li znali da o Stefanu Raab se skroz slabo privatno zna,zna se ko mu je žena, ali zadnja zajednička slika je iz 2000 godine,ima djece ali ne zna se kolika su mu djeca
Kad budem našao postavit ću na Youtube,ne znam gdje su bili jer su napisali "Negdje u Bosni", poslao ga Joko u pećinu i dao mu flašu da napuni u jezeru negdje na dnu te pećine,2 i po sata do izvora ili jezera,ali nakon četiri sata mučenja prekinuli su ja bih umro tamo u onoj pećini
Cybernetic wrote:Citav paket njemackih privatnih kanala je über-smece. Imam skoro sve njemacke kanale i pitam se zasto vise uopce placam sve to kada nemas sto gledati osim nekoliko njih kao ZDF, ARD, 3sat, Arte i nekoliko regionalnih kao WDR, SWR etc. Svi privatni imaju skoro isti program, iste emisije, pustaju iste sranje filmove. Jos nekoliko njih pripada istoj kompaniji kao Pro7, Sat 1, kabel 1. Interesantnije je gledati u solju nego njihove "programe".