Da li ste gledali lud zbunjen normalan
Moderator: _BataZiv_0809
- nellington
#251 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Budimo realni, u većini serija je tako - recimo, meni su i Mućke bile bolje prije zadnjih par sezona, pa onda recimo Kamiondžije su u našoj kinematografiji snimane kao na silu poslije one prve sezone, Đekna je bila na silu poslije prve epizode, da ne pričam o Šoiću i njegovoj Lađi, Koži i td - možda jedino Bitange i princeze predstavljaju seriju u kojoj najnovije sezone jesu bolje od prethodnih - i to zbog promjene scenariste.
-
zemo_online
#252 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
RAJA, DALI JE 96. EPIZODA ZADNJA ILI IMAS JOS?? MOLIM ZA ODGOVOR.
- Šizika
#253 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
zanima me ko pjeva pjesmu kad počinje serija. meni isto milan pavlović
lik izeta mi je super, a mustafa ga je super odglumio, osim što se ponekad pretjerano dere
buba, sluškinja je katastrofa stoljeća....pogotovo u odnosu na šefiku koja je bila vrh i najbolji lik u seriji
dino mehmeda mujkić, super uloga, super glumac. šteta što je otišao iz serije
faruk i damir baš zbunjen i normalan
mnogima damir ide na živce, ali takva mu je uloga, da bude normalan.
selma me živcira, dok je ivana bila mrak
stjepan tako-tako
a marija savršena kučka, fenomenalan lik i fenomenalna glumica
milena i jelisaveta nisu loše
serija nije balknski dr house ali za mene nema bolje humoristične serije na ovim prostorima od 1992 pa ovamo ako izuzmemo vratiće se rode, ali ne znam u koji žanr bih njih svrstala
lik izeta mi je super, a mustafa ga je super odglumio, osim što se ponekad pretjerano dere
buba, sluškinja je katastrofa stoljeća....pogotovo u odnosu na šefiku koja je bila vrh i najbolji lik u seriji
dino mehmeda mujkić, super uloga, super glumac. šteta što je otišao iz serije
faruk i damir baš zbunjen i normalan
mnogima damir ide na živce, ali takva mu je uloga, da bude normalan.
selma me živcira, dok je ivana bila mrak
stjepan tako-tako
a marija savršena kučka, fenomenalan lik i fenomenalna glumica
milena i jelisaveta nisu loše
serija nije balknski dr house ali za mene nema bolje humoristične serije na ovim prostorima od 1992 pa ovamo ako izuzmemo vratiće se rode, ali ne znam u koji žanr bih njih svrstala
-
dezurni_ucenik
#254 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 16:41, edited 1 time in total.
- Referent za ONO i DSZ
#255 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Ovo nocas je bilo od smeca, smece...nazalost

-
Mlad i Nevin
#256 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Četvrta sezona je žešći odron....sva serija se svela na prepucavanja Izeta i Šukrije u stanu...exterijera gotovo da i nema. Pola glumaca otišlo..
- jon_jovi
- mayab
#258 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Zahvaljujuci Federalnoj TV imamo priliku do besvjesti gledati reprize navedene serije
, i mogu reci da trebaju pod hitno prekinuti sa daljim snimanjem iste (ako vec i nisu); pad kvalitete je iz sezone u sezonu dramatican, tako da je ova zadnja sezona stvarno žešći odron!
-
Mlad i Nevin
#259 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Serija je došla do svog kraja! U posljednoj epizodi serijala porodica Fazlinović gubi život u avionskoj nesreći, kad su krenuli Ismetu u posjetu u Švedsku. Bilo je krajnje vrijeme da stave tačku na ovaj izuzetan serijal. Isuviše su razvodnili to sve.
- seln
#260 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
mashallah! Serija je izgubila zivot vec odavno.Mlad i Nevin wrote:Serija je došla do svog kraja! U posljednoj epizodi serijala porodica Fazlinović gubi život u avionskoj nesreći, kad su krenuli Ismetu u posjetu u Švedsku. Bilo je krajnje vrijeme da stave tačku na ovaj izuzetan serijal. Isuviše su razvodnili to sve.
Nadam se da ih nece klonirati, kao Ellen Ripley.
-
Mlad i Nevin
#261 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Sad nek smišljaju neku drugu humorističku priču, naravno tu bi bilo barem pola ovdašnjih glumaca (kao i u svakom domaćem filmu/seriji
)....žao mi je što serija Dva smo svijeta različita nije zaživjela, imala je baš dobar potencijal, a tematika je slična LZN, bilo je i dosta istih glumaca.
-
Naslovnica
#262 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Izgleda da sam ja jedini koji nikada nije pogledao niti jednu epizodu ove serije. Maksimalno me mogla zadržati 5 minuta, i to kada sam se natjerao da je pogledam.
Mustafa Nadarević u debilnoj ulozi debila.
Sama pomisao da Mustafa glumi takvu ulogu tjera me od serije.
Mustafa Nadarević u debilnoj ulozi debila.
Sama pomisao da Mustafa glumi takvu ulogu tjera me od serije.
- Rafael4
#263 DA LI SU FAZLINOVIĆI ZAISTA POGINULI ? ? ?
Pozdrav svim forumašima, ovo je jedna od najboljih serija u regionu bila pa mi je sad i na neki način krivo što se ovako završila, ali bi' volio da makar eto nešto novo se snimi na onaj štos, a sad da li su oni poginuli ili nisu zna samo Feđa Isović, šta vi mislite o ovoj novoj seriji i da li bi i vi voljeli da se nastavi snimanje iste ? ? ?

- Kal El
#264 Re: AW: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Ti željan postova na tvojim temama pa otvaraš dvije hamam indenticne teme, a ovi sam htio odg na onu temu:Rafael4 wrote:Pozdrav svim forumašima, ovo je jedna od najboljih serija u regionu bila pa mi je sad i na neki način krivo što se ovako završila, ali bi' volio da makar eto nešto novo se snimi na onaj štos, a sad da li su oni poginuli ili nisu zna samo Feđa Isović, šta vi mislite o ovoj novoj seriji i da li bi i vi voljeli da se nastavi snimanje iste ? ? ?![]()
![]()
Što baš na RTL-u, najgora tv kuća u svijetu..
Ma neće biti kao LZN,sigurno.
A što se tiče njihA trojice,eno iz spuštaju se padobranom iznad Sarajeva u neku novu seriju
-
Mlad i Nevin
#265 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Ma totalno nerealno bi bilo da se nastavlja snimanje....pogledajte samo koliko je godina ''prošlo'' u samoj radnji, a niko nije ni ostario, samo se mali pojavio '' ni iz čega''. Ovo je poput Sulejmana, djeca rastu li rastu (prolaze godine, pa i decenije) a Suljo i Sutlije Hurem i ostale ne stare, oni su vječni
Onaj Suljin prvi sin izgleda stariji od svoje maTere 
- Point.
#266 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
I meni je zao zbog Dva smo svijeta razlicita.....Znaci to je defintivno da se nece snimati vise? (mislim na DSSR)Mlad i Nevin wrote:Sad nek smišljaju neku drugu humorističku priču, naravno tu bi bilo barem pola ovdašnjih glumaca (kao i u svakom domaćem filmu/seriji)....žao mi je što serija Dva smo svijeta različita nije zaživjela, imala je baš dobar potencijal, a tematika je slična LZN, bilo je i dosta istih glumaca.
- It_is_a_Leclerc
#267 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Genijalan serijal. Ovo je jednostavno bilo osuđeno na fantastičan uspjeh, na najveću gledanost u regionu. Pazite samo originalnu postavu - Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Momaer Kasumović, Jasna Žalica, Žan Marolt, Gordana Boban, Milan Pavlović, Vanja Drach, Jelisaveta Sablić, Milena Dravić, Tatjana Šojić, Saša Popović, Emir Hadžihafizbegović, Miraj Grbić... Sve sama prva liga bh. i regionalnog glumišta !
Od radnje koja je drugačija, bolja, zanimljivija, preko fantastično razrađenih likova, sve je bilo dobro, sve je bilo najbolje. Jednostavno, ovu seriju bih mogao gledati dan iza dana, i nikad mi ne bi dosadila. Izetove psovke, nerviranja, engleski, folovi, ostaju za sva vremena. Dinine budalaštine i Čombetov kretenizam...
Nažalost, kao i sve najbolje imali su svoje uspone i padove, smiješne i manje smiješne epizode, dobre i loše likove (Refko je uvjerljivo najgori bio), ali - generalno, bili su najbolji bh. televizijski projekat od samostalnosti.
Mislim da nije trebalo ovako završiti. Serija je imala i previše smiješnih momenata da bi završila na ovako tužan i jeziv način.
Fazlinovići, volimo vas !
Od radnje koja je drugačija, bolja, zanimljivija, preko fantastično razrađenih likova, sve je bilo dobro, sve je bilo najbolje. Jednostavno, ovu seriju bih mogao gledati dan iza dana, i nikad mi ne bi dosadila. Izetove psovke, nerviranja, engleski, folovi, ostaju za sva vremena. Dinine budalaštine i Čombetov kretenizam...
Nažalost, kao i sve najbolje imali su svoje uspone i padove, smiješne i manje smiješne epizode, dobre i loše likove (Refko je uvjerljivo najgori bio), ali - generalno, bili su najbolji bh. televizijski projekat od samostalnosti.
Mislim da nije trebalo ovako završiti. Serija je imala i previše smiješnih momenata da bi završila na ovako tužan i jeziv način.
Fazlinovići, volimo vas !
- LinoMedoLino
#268 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Kraj mi osta nedorecen, totalna konfuzija.
Trebao je biti happy end, i to da ljepo sve zavrsi.
Trebao je biti happy end, i to da ljepo sve zavrsi.
- Brat
#269 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Nek' se završila, svakako je ku.rcu za uši pala od druge sezone pa do kraja. 
- banovan
#270 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Jedina serija koja je imala sansu da bude bolja od LZN,je Dva smo svijeta razlicita.Ja sam oplakao na svakoj od 14 epizoda
-
Mustang1
#271 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Receno je da je u razmatranju film .. Sto automatski znaci da nisu poginuli 
-
Mlad i Nevin
#272 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Sori, ali film apsolutno nema veze sa serijom. Ako su oni ''poginuli'' u seriji, ne mora značiti da se ne može snimiti film po istoj priči 
- Point.
#273 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Fad'leee......banovan wrote:Jedina serija koja je imala sansu da bude bolja od LZN,je Dva smo svijeta razlicita.Ja sam oplakao na svakoj od 14 epizoda
-
pogresan smjer
#274 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Mislim da "Dva smo svijeta različita" ipak može da se poredi sa LZN, ako ništa, meni je bolja 
- Point.
#275 Re: Lud, zbunjen, normalan KRAJ????
Neznam zasto su je ukinuli nakon samo 14 epizoda.