I ne mogu da vjerujem da je ono okidač da postane Adam, nekako mi je razlog baš tanak. Mada onaj srednji Jonas još uvijek ne djeluje kao da će postati Adam
A nekako mi je i antipatičan ovaj najmlađi Jonas, djeluje mutavo
Moderator: _BataZiv_0809
Velkoski wrote:To plus incesta na sve straneI onda multiverse na kraju
I ne mogu da vjerujem da je ono okidač da postane Adam, nekako mi je razlog baš tanak. Mada onaj srednji Jonas još uvijek ne djeluje kao da će postati Adam![]()
A nekako mi je i antipatičan ovaj najmlađi Jonas, djeluje mutavo![]()
Cak me ne bi cudilo da ispadne da su Franziska i Magnus roditelji od Noe i Agnes,jer u 1921. izgledaju poprilicno staro sto znaci da su bili tu il negdje drugo vec necko vrijeme.Izgledaju dovoljno staro da imaju nekoga Noinih godina u 1921.Velkoski wrote:Magnus - Franziska. Čak je i ovo Noah - Elisabeth upitno
Ma Mikkel na drogama, ne zna je l' poso il doso.Niemand wrote:Pogledala i ja napokon. Odlicna.
Mikel je totalno glupo dijete, otac mu vristi dok ga ona policija otima, on grli onu i suti. I dzaba se ubi vala.
Ulricha svi ujebase. Od Hannah do MikkelaNiemand wrote:Pogledala i ja napokon. Odlicna.
Mikel je totalno glupo dijete, otac mu vristi dok ga ona policija otima, on grli onu i suti. I dzaba se ubi vala.
A i to sto kazes. Drago mi je zbog oca mu da ga je ipak vidio i onu drugu djecu, kontam mikel opet ima zivot kasnije, svoje dijete i jos vidi i sebe i roditelje, dok on zivot provede uzalud i bar ima taj jedan momenat iz starog zivota. Mimo onog sa hanom. Zena je bas komad budale, vrati se u proslost da sukne ljubavnikuSon1 wrote: Ma Mikkel na drogama, ne zna je l' poso il doso.
Ma ne mislim da je dijete trebalo govoriti da je iz buducnosti, nego ono, nesto makar, on uredno suti i grli onu. A za ulricha se slazem, strasno impulsivan lik.drogon2 wrote:
Ulricha svi ujebase. Od Hannah do MikkelaI sam sebe je sjebo zato sto nije bio nimalo suptilan kad se prvobitno vratio u proslost. No jbg da je i dijete ondje pocelo vikat da je iz buducnosti i njega bi strpali u ludaru tako da je mozda i pametno postupio.
Pa sta viris ovdedale cooper wrote:Ne spojlajte još drugu sezonu, ima nas da ovo gledamo malo sporije.Sačekajte makar jednu heftu da svi stignemo i da se slegnu
utisci.
Hana zivi zivot i juce i danas, a Bgm i sutraNiemand wrote:A i to sto kazes. Drago mi je zbog oca mu da ga je ipak vidio i onu drugu djecu, kontam mikel opet ima zivot kasnije, svoje dijete i jos vidi i sebe i roditelje, dok on zivot provede uzalud i bar ima taj jedan momenat iz starog zivota. Mimo onog sa hanom. Zena je bas komad budale, vrati se u proslost da sukne ljubavnikuSon1 wrote: Ma Mikkel na drogama, ne zna je l' poso il doso.
Ma znam, evo odgledao sam prve tri epizode druge sezone i visim o niti pokušavajući povezati sve.Niemand wrote:Pa sta viris ovdedale cooper wrote:Ne spojlajte još drugu sezonu, ima nas da ovo gledamo malo sporije.Sačekajte makar jednu heftu da svi stignemo i da se slegnu
utisci.![]()
Dejle, vjeruj mi, dark se ne moze spojlati
Ja nisam stigla pogledati prvu sezonu ponovo, a toliko sam bila zaboravila stvari da mi je jonas bio onaj glavni mali u zutoj kabanici al nije mi ni ime moglo naumpastidale cooper wrote:
Ma znam, evo odgledao sam prve tri epizode druge sezone i visim o niti pokušavajući povezati sve.A ponavljao sam gradivo.
![]()
Ali da je dobro, dobro je.![]()
I ne diraj Mikkaela, šta bi bilo da si ti prošla kroz vremenski portal u njegovim godinama i našla se u prošlosti.![]()
za sve je kriv 'bootstrap paradoks'dale cooper wrote:
Ma znam, evo odgledao sam prve tri epizode druge sezone i visim o niti pokušavajući povezati sve.A ponavljao sam gradivo.
![]()
Da, u tom slučaju "tačka nastanka" postaje maglovita. Kao i ova vremenska mašina koju koriste. DARK je pravi mindfuck za ljude kojiblack wrote:za sve je kriv 'bootstrap paradoks'dale cooper wrote:
![]()
jos kad skontas da je jedna od likova majka svoje majke, jebo spanske saFunice
My guess je da je to Tronte,Urlichov babo.Niemand wrote:A sta vi mislite ko bi mogo biti otac od regine i cojk od klaudije? Kontam da nije ko iz proslosti, buducnosti il sta tako.
mozda neki s drugog svijetaNiemand wrote:A sta vi mislite ko bi mogo biti otac od regine i cojk od klaudije? Kontam da nije ko iz proslosti, buducnosti il sta tako.
Mozda je onaj cuko pudl...nikad ne znaš.oaza85 wrote:mozda neki s drugog svijetaNiemand wrote:A sta vi mislite ko bi mogo biti otac od regine i cojk od klaudije? Kontam da nije ko iz proslosti, buducnosti il sta tako.
https://www.youtube.com/watch?v=2KjouTxoDNQBloo wrote:Mozda je onaj cuko pudl...nikad ne znaš.oaza85 wrote:mozda neki s drugog svijetaNiemand wrote:A sta vi mislite ko bi mogo biti otac od regine i cojk od klaudije? Kontam da nije ko iz proslosti, buducnosti il sta tako.