U imenu Jonas se nalazi NOA
hajmo teorije zavjeree
Moderator: _BataZiv_0809
da nisi smrcka likvidirala, sad bi on to nama slikovito objkasnio kroz tekstove kuranaBloo wrote:Možda je Jonas Antikrist
U imenu Jonas se nalazi NOA![]()
hajmo teorije zavjeree
Ti ono jel de znas njemacki?Bloo wrote:Možda je Jonas Antikrist
hajmo teorije zavjeree
Mora jednostavno biti u svemu paradoks izgleda.Die hebräische Version des Namens bedeutet Taube und stammt ursprünglich vom griechischen Wort οιωνός für Zeichen. ... Es wird daher angenommen, dass der Name Jonas für ein friedvolles Wesen steht. Die biblische Version des Namens umfasst die hebräische Bedeutung, aber auch die Bedeutung Zerstörer und Unterdrücker.
Ja sam genije...vidovita...Niemand wrote:Ti ono jel de znas njemacki?Bloo wrote:Možda je Jonas Antikrist
hajmo teorije zavjeree
Mora jednostavno biti u svemu paradoks izgleda.Die hebräische Version des Namens bedeutet Taube und stammt ursprünglich vom griechischen Wort οιωνός für Zeichen. ... Es wird daher angenommen, dass der Name Jonas für ein friedvolles Wesen steht. Die biblische Version des Namens umfasst die hebräische Bedeutung, aber auch die Bedeutung Zerstörer und Unterdrücker.![]()
I miroljubivo bice i istovremeno unistitelj.

interessantNiemand wrote:Ti ono jel de znas njemacki?Bloo wrote:Možda je Jonas Antikrist
hajmo teorije zavjeree
Mora jednostavno biti u svemu paradoks izgleda.Die hebräische Version des Namens bedeutet Taube und stammt ursprünglich vom griechischen Wort οιωνός für Zeichen. ... Es wird daher angenommen, dass der Name Jonas für ein friedvolles Wesen steht. Die biblische Version des Namens umfasst die hebräische Bedeutung, aber auch die Bedeutung Zerstörer und Unterdrücker.![]()
I miroljubivo bice i istovremeno unistitelj.
Nista, sjesti, napraviti kafu i redom guglati znacenje imenaoaza85 wrote: interessant![]()
"Namensbedeutung von Mikkel
Der Name Mikkel ist die skandinavische Kurzform von Michael und bedeutet "Wer ist wie Gott".
Pa jebi ga kad skontas "Mikkel" der Erschaffer von "Jonas", Jonas der Zerstörer und UnterdrückerNiemand wrote:Nista, sjesti, napraviti kafu i redom guglati znacenje imenaoaza85 wrote: interessant![]()
"Namensbedeutung von Mikkel
Der Name Mikkel ist die skandinavische Kurzform von Michael und bedeutet "Wer ist wie Gott".![]()
A bloo, ne kontam ti ja te crteze ni da mi nacrtas.
to ti se samo pricinjavadale cooper wrote:Da, ovo je interesantna stvar koju DARK radi za razliku od većine drugih serija. Čini se da ne idu putem teorije multiversea, nego
jedne vremenske linije. Barem zasad mi se čini tako.
Guglam martu, i bla bla bla, brat lazarus i lazarus-phänomen. Mozda tako mrtva marta ode u novi svijet.oaza85 wrote: Pa jebi ga kad skontas "Mikkel" der Erschaffer von "Jonas", Jonas der Zerstörer und Unterdrücker
Niemand wrote:Guglam martu, i bla bla bla, brat lazarus i lazarus-phänomen. Mozda tako mrtva marta ode u novi svijet.oaza85 wrote: Pa jebi ga kad skontas "Mikkel" der Erschaffer von "Jonas", Jonas der Zerstörer und Unterdrücker
Vala mi se ne cita ovoliki plot.oaza85 wrote:![]()
![]()
![]()
Gledaj Cloverfield
Ma Dark je vrh, ja se bas iznenadio sto se tice njemaca da znaju nesto snimiti da valjaNiemand wrote:Vala mi se ne cita ovoliki plot.oaza85 wrote:![]()
![]()
![]()
Gledaj CloverfieldHelem, mislim da je i ovo sve samo simbolicno, ono, nije da snimaju seriju striktno po bibliji.
Al zanimljivo u svakom slucaju.
Funny GamesBloo wrote:Imaju dobrih filmova i serija...
Nisam doduše došao do kraja sezone, još tri epizode.black wrote:to ti se samo pricinjavadale cooper wrote:Da, ovo je interesantna stvar koju DARK radi za razliku od većine drugih serija. Čini se da ne idu putem teorije multiversea, nego
jedne vremenske linije. Barem zasad mi se čini tako.idu u pravcu multiverzuma, alternativne stvarnosti... interesantna je serija i sve ove stvari, al' iskreno, ja sve manje kontam
cak mislim da ni oni sami ne kontaju svoja palamudjenja
To je austrijski film.oaza85 wrote:Funny GamesBloo wrote:Imaju dobrih filmova i serija...
Isto sranje samo drugo pakovanjeBoateng wrote:To je austrijski film.oaza85 wrote:Funny GamesBloo wrote:Imaju dobrih filmova i serija...
Tako ce i bitiNiemand wrote:Mogli ste mi vala reci da je ona mala sto bulji u jonasa u 1921 agnes.Totalno propustila. A ona mala iz buducnosti i drugima lici na mladu hanu.
Strasno puno teorija, iako su neke ono, nidje veze.
Kakav bi divan suk svima nama bio da na kraju jednostavno sve ponove kako i jes.![]()