BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Moderator: _BataZiv_0809
-
paral0c0
#1 BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Radi ovog BHRT ja i mnogi ne mozemo gledati ovde u dijaspori BiH-Oman, i mnoge druge tekme.
Treba Kartica? Ali sto da neko kupi karticu za onako los program? Jedino sto valja je Piramida, ali i to je dosadilo.
Prvo napravite dobre emisije, onda cemo tek kupovati vase kartice!
Hayat je meni mnogo bolji od BHRT!
Treba Kartica? Ali sto da neko kupi karticu za onako los program? Jedino sto valja je Piramida, ali i to je dosadilo.
Prvo napravite dobre emisije, onda cemo tek kupovati vase kartice!
Hayat je meni mnogo bolji od BHRT!
-
ed0
#2 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Uzmes fino dreambox i gledas sve moguce ex-yu kanale.
-
paral0c0
#3 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
ed0 wrote:Uzmes fino dreambox i gledas sve moguce ex-yu kanale.
Kako i gdje? Ja sam inace u Holandiji!
Planiram uzeti onaj Total-tv tu ima OBN, AT V, ALFA, FTV,RTRS od nasi.
- Ajatolah_
#4 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Ako se ne znaš snaći i pronaći kakav prijenos na Internetu, onda stvarno...paral0c0 wrote:Radi ovog BHRT ja i mnogi ne mozemo gledati ovde u dijaspori BiH-Oman, i mnoge druge tekme.
- Doda37
#5 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
paral0c0 wrote:ed0 wrote:Uzmes fino dreambox i gledas sve moguce ex-yu kanale.
Uzmi ti dreambox ,posto si u Nizozemskoj nabavi C+NL pa se mjenjaj na forumima, imati ces Total tv ,BHT i ostale ex yu kanale
- BHCluster
#6 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
evo ga frisak samo ti treba Media Player i udriEdoI wrote:Ako se ne znaš snaći i pronaći kakav prijenos na Internetu, onda stvarno...paral0c0 wrote:Radi ovog BHRT ja i mnogi ne mozemo gledati ovde u dijaspori BiH-Oman, i mnoge druge tekme.
[url]mms://media.bih.net.ba/rtvbih[/url]
Aoni koji imaju satelit na hotbird9 mogu gledati tekmu na oman sat-u otvoren je i isto tako naeutel w6 12.6 stepeni E
-
paral0c0
#7 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
ZNam da ima preko interneta, nisam iz Afganistana, ali je ljepse gledati na televiziji.
Sta nabavim canal plus, i sta onda?
- Doda37
#8 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
treba ti dreambox ,ides na forume i mjenjas se za kartice,npr. neko od tebe gleda nizozemce a ti od njega premiere, total , digi , hrt, bht itd...paral0c0 wrote:ZNam da ima preko interneta, nisam iz Afganistana, ali je ljepse gledati na televiziji.
- Edin H.
#9 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Kako ocekujes da ljudi naprave kvalitetniji program kada si se stisnuo za 100 eura
Ja bih i vijesti kodirao pa ko nece da plati iz dijaspore ne mora ni da gleda.
Ljudi em imaju nas sport, em englesku Premier Ligu, a od iduce godine mislim i Ligu sampiona.
Problem je druge prirode.
Umjesto da su pojednostavili nabavku kartice, osnovni podaci, broj kreditne i zdravo posalju ti postom, oni zakomplicirali kupovinu kao da ti njih trebas, a ne oni tebe. Lakse izvaditi pasos na Zapadu, nego kupiti karticu BHRT-a
Nekakav glupi formular, broj pasosa, adresa (zasto su im uopste potrebni ti podaci
), uplacivanje preko banke ( da kao levat stojis u redu...). Ma nikada se necemo nauciti marketingu.
Ljudi em imaju nas sport, em englesku Premier Ligu, a od iduce godine mislim i Ligu sampiona.
Umjesto da su pojednostavili nabavku kartice, osnovni podaci, broj kreditne i zdravo posalju ti postom, oni zakomplicirali kupovinu kao da ti njih trebas, a ne oni tebe. Lakse izvaditi pasos na Zapadu, nego kupiti karticu BHRT-a
- Doda37
#10 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Edin H. wrote:Kako ocekujes da ljudi naprave kvalitetniji program kada si se stisnuo za 100 eura![]()
Umjesto da su pojednostavili nabavku kartice, osnovni podaci, broj kreditne i zdravo posalju ti postom, oni zakomplicirali kupovinu kao da ti njih trebas, a ne oni tebe. Lakse izvaditi pasos na Zapadu, nego kupiti karticu BHRT-aNekakav glupi formular, broj pasosa, adresa (zasto su im uopste potrebni ti podaci
), uplacivanje preko banke ( da kao levat stojis u redu...). Ma nikada se necemo nauciti marketingu.
Dobro za inozemstvo, ali sto naplacuju u BIH 100€ koji placaju pretplatu???? Jedino onima kojim izađe njihova komisija i utvrdi da im ne valja zemaljski signal karticu dobijaju za 45 km
-
paral0c0
#11 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Za Hayat mi nije zao dati svake godine 100 eura, cak je BN TV bolje od BHRT.
Mislim isto da BN ima najbolje studio u BiH.
Mislim isto da BN ima najbolje studio u BiH.
- Ajatolah_
#12 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Mani se ćorava posla i Dreamboxa, to ti je ilegala, gledanje kanala besplatno pomoću emulatora. Uostalom, ti televizijski servisi masovno prelaze na novi sistem kodiranja, pored kojeg nećeš to moći imati (računaj do kraja ove godine). A to što je tebi "ljepše" gledati na TV-u nego na računaru, to je već druga priča...
-
paral0c0
#13 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Ma kupi cu uskoro taj total-tv onda!
Jeli mogu ja to kupiti u BiH i ovde staviti?
- Ajatolah_
#14 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Trebalo bi, ja uzeo u Srbiji zato što tada to još nije bilo kod nas, a sada nemam razloga da se prebacujem, i nemam nikakvih problema.paral0c0 wrote:Ma kupi cu uskoro taj total-tv onda!
Osoba na kome Total bude stajao bi trebao biti državljanin BiH sa našom ličnom kartom, tako da ti treba neko ovdje ko će to uplaćivati.
- Edin H.
#15 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
U paketu Totala nije BHRT1
Vratite se na temu
Vratite se na temu
Last edited by Edin H. on 20/06/2009 18:19, edited 1 time in total.
-
vanjki
#16 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
paral0c0 wrote:Ma kupi cu uskoro taj total-tv onda!
prijatelju ako hoces dat cu ti mail jednog momka gdje mjesecno za 5eura imas sve otkljucane kanale svijeta:premiere,total tv,pinkovi,svi nasi kanali i mnogo stari.Samo ti treba satelitska sa motorom i dreambox kojeg mozes nabaviti za 180KM.ako se odlucis javi se [email protected]
-
paral0c0
#17 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Koliko kosta onaj receiver u BiH za total-tv i ona kartica?
Za EU je 100 eura i pretplata je 80euro za pola godine, ali ja hocu i da imam sve kanale plus one pinkove, koliko bi me to onda kostalo?
Za EU je 100 eura i pretplata je 80euro za pola godine, ali ja hocu i da imam sve kanale plus one pinkove, koliko bi me to onda kostalo?
- Ajatolah_
-
Betandwin
#19 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
sto ga savjetujes da zaglavi murije u Nizozemskoj , nije to Bosna pa da se piratski gleda tv...Doda37 wrote:paral0c0 wrote:ed0 wrote:Uzmes fino dreambox i gledas sve moguce ex-yu kanale.
Uzmi ti dreambox ,posto si u Nizozemskoj nabavi C+NL pa se mjenjaj na forumima, imati ces Total tv ,BHT i ostale ex yu kanale
-
Betandwin
#20 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
total iznajmljujes , resiver i karticu platiš za iznajmljivanje 60 Km , i plačaš mjesećnu pretplatu (min je 12 KM cini mi se ,s tim da mozes platiti za godinu unaprijed ,pa imas i neki popust) .paral0c0 wrote:Koliko kosta onaj receiver u BiH za total-tv i ona kartica?
Pink neide preko totala ...išao je prije ,ali ne više
- Doda37
#21 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
sto ga savjetujes da zaglavi murije u Nizozemskoj , nije to Bosna pa da se piratski gleda tv...
pa sta mislis da su ljudi ovdje izmislili CS, pa kada su oni po Evropi radili CS ovdje se nije imao adsl a 99% ljudi nije znalo sto je dreambox, dbox itd..., zato covjeka ne prepadaj bezveze
pola Europe (tako se kaze) je na CS e bas ce njega neko traziti,oni cak u Nizozemskoj ne kontroliraju iznosis li karticu iz zemlje
pa sta mislis da su ljudi ovdje izmislili CS, pa kada su oni po Evropi radili CS ovdje se nije imao adsl a 99% ljudi nije znalo sto je dreambox, dbox itd..., zato covjeka ne prepadaj bezveze
pola Europe (tako se kaze) je na CS e bas ce njega neko traziti,oni cak u Nizozemskoj ne kontroliraju iznosis li karticu iz zemlje
-
paral0c0
#22 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Hmmmm, jeli moguce da ja kupim receiver?
I jeli ta kartica isto vazi za NL?
Koliko ja znam ima pink?
I jeli ta kartica isto vazi za NL?
Koliko ja znam ima pink?
- Doda37
#23 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
On je mislio na Total BH koji nema u ponudi PINK, ima u Totalu Srbija,
-
paral0c0
#24 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
Doda37 wrote:On je mislio na Total BH koji nema u ponudi PINK, ima u Totalu Srbija,
Hmmm, onda bi znaci morao ici u Srbiju po to sve.
Onda je bolje ovo preko Beca.
Imali mozda jos nesto drugo osim ovi iz Total-Tv?
-
bado
#25 Re: BHRT1: Prvo dobar program, pa tek onda mi kartice!€100,-
radi cs bez ikakvih problema diljem svijeta..i najjeftinija opcija ...Doda37 wrote:sto ga savjetujes da zaglavi murije u Nizozemskoj , nije to Bosna pa da se piratski gleda tv...