Anime koji preporučujem je Outlaw Star. It's an anime you must watch before you die. Ima 26 epizoda, dostupan je naravno na kissanime.com.
Masterpiece
Moderator: _BataZiv_0809
Pronašao sam dobru stranicu sa AVI snimcima tj.DivxSukiJr wrote:Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.
Ako neko zna gdje ih ima JAVITE PRONTO
No offense ali AVI je proslost. MKV je superioran u svakom pogledu a danas ga mogu i telefoni/tableti pokretat, a kamoli racunari. Zasto ti onda predstavlja problem?SukiJr wrote:Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.
Možda nema instalirane kodeke.klaki wrote:No offense ali AVI je proslost. MKV je superioran u svakom pogledu a danas ga mogu i telefoni/tableti pokretat, a kamoli racunari. Zasto ti onda predstavlja problem?SukiJr wrote:Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.
Ja samo onaj Himoutu Umaru chan gledam iz dosade, nemam naviku da pratim currently airing stvari.travar wrote:Ove sezone:
Ushio to Tora - obavezno
Arslan Senki - obavezno
Charlotte - nije da trčim da gledam, ali je sasvim ok
Chaos Dragon - see Charlotte
Codec pack rjesava sve http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccpBoateng wrote:Možda nema instalirane kodeke.klaki wrote:No offense ali AVI je proslost. MKV je superioran u svakom pogledu a danas ga mogu i telefoni/tableti pokretat, a kamoli racunari. Zasto ti onda predstavlja problem?SukiJr wrote:Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.
Može i meni na PC-u, ali ja sebi presnimim na DVD pa onda gledam na Tv-u ciji player podrzava AVI,XVID,MPEG4klaki wrote:No offense ali AVI je proslost. MKV je superioran u svakom pogledu a danas ga mogu i telefoni/tableti pokretat, a kamoli racunari. Zasto ti onda predstavlja problem?SukiJr wrote:Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.