Anime
Moderator: _BataZiv_0809
- Tabhana
#551 Re: Anime
Pregledao sam anime koji je preporučio @DanteX, Death Parade. Anime je masterpiece, u to nema dileme, dobio je čistu desetku od mene.
- XeuX
#552 Re: Anime
Voli li iko mecha?Po meni Tengen Toppa Guren Lagan vrh!
- ferratilis
#553 Re: Anime
dobri su ti i Code Geass, Neon Genesis Evangelion i Mobil Suit GundamXeuX wrote:Voli li iko mecha?Po meni Tengen Toppa Guren Lagan vrh!
- Tabhana
#554 Re: Anime
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de

Pregledao, dobar je.

Pregledao, dobar je.
- Tabhana
#555 Re: Anime
Btooom!

MASTERPIECE!!!
Obavezno pogledati, šteta pa manga ide sporo, pa će proći još puno vremena do season 2. Prva sezone je skup 50 chaptera mange, a trenutno je manga došla do chaptera 77. Manga izlazi samo jednom mjesečno.
Ako već imate vremena za anime, onda ovaj pogledajte. Malo liči na hunger games.

MASTERPIECE!!!
Obavezno pogledati, šteta pa manga ide sporo, pa će proći još puno vremena do season 2. Prva sezone je skup 50 chaptera mange, a trenutno je manga došla do chaptera 77. Manga izlazi samo jednom mjesečno.
Ako već imate vremena za anime, onda ovaj pogledajte. Malo liči na hunger games.
- Tabhana
#556 Re: Anime
Posljednje dvije epizode Borna su
Čita li neko novu mangu od Naruta?
- Ultraviolent
#558 Re: Anime
Jok ja ne volim citati mangu uopste. Teška srca kazem al jedva cekam da se završi naruto oprase sa ovim filerima i flesbekovima jebo te neboTabhana wrote:Posljednje dvije epizode Borna su![]()
- Tabhana
#559 Re: Anime
Ja sam stao na 410-toj epizodi, manje - više, ne sjećam se ni ja. Čekam da se nakupi 50-tak, ubija gledanje filera, a epizodu čekaš sedmicu.
- Ultraviolent
#560 Re: Anime
Ma kaki ja živio za cetvrtak nisam mogo cekati , al sad vala mi svejedno dok su fileri i sranja. Doduše iduće sedmice opasna tuča slijedi
Ako je ne useru sa nekim flesbekom.
-
lajkujMe
#561 Re: Anime
To je Naruto Anime moraju ga oni usrati fleshbekovima i fillerima tako da ocekuj ihUltraviolent wrote:Ma kaki ja živio za cetvrtak nisam mogo cekati , al sad vala mi svejedno dok su fileri i sranja. Doduše iduće sedmice opasna tuča slijedi![]()
- Tabhana
#562 Re: Anime
Čija li si Sarada 
-
lajkujMe
#563 Re: Anime
Iako sam uzivao u ovom Naruto Gaiden ocekivao sam vise od proste familijarne drame. Ovo je bas bilo filler nema nikakve veze s prijasnjom pricom a niti s iducim filmom koji je cannon.
Odlicno jeste bilo to sto smo bar malo upoznali novu generaciju posebno Saradu, vidjeli u kakvom su stanju Naruto i Sasuke kao odrasli.
Ne znam jeste li gledali trailere za novi film, onaj sin od Naruta je pravo razmazeno deriste.
Odlicno jeste bilo to sto smo bar malo upoznali novu generaciju posebno Saradu, vidjeli u kakvom su stanju Naruto i Sasuke kao odrasli.
Ne znam jeste li gledali trailere za novi film, onaj sin od Naruta je pravo razmazeno deriste.
- Tabhana
#564 Re: Anime
Vrhunac je Kabuto 
-
SukiJr
#565 Re: Anime
VELIKE NOVOSTI ZA POŠTOVAOCE DRAGON BALL ANIME SERIJA
IZGLEDA DA KRECU NOVE EPIZODE POD NAZIVOM
DOROGUN BORU CHO ILI TI
DRAGON BALL SUPER (ONAJ TORYAMA OPET ULAZI U IGRU I ORGINALNA POSTAVA)
RADNJA
SVE SE DEŠAVA POSLIJE PORAZA MAJIN BUA IZGLEDA DA ČE BITI 100 POTPUNO NOVIH EPIZODA
VDIM NA TORENTIMA VEC IMA OKO 3-4 EPIZODE
KRENULO MOŽDA PRIJE SEDMICU DANA
PA ETO KOGA ZANIMA........

DOROGUN BORU CHO ILI TI
RADNJA
SVE SE DEŠAVA POSLIJE PORAZA MAJIN BUA IZGLEDA DA ČE BITI 100 POTPUNO NOVIH EPIZODA
PA ETO KOGA ZANIMA........
- DanteX
#566 Re: Anime
Nije, danas je emitovana prva epizoda u Japanu i već je puštena na net tj. raw verzija. Ima na kissanime subbed, ali nije nešto. Ima grešaka u tekstu, ali se donekle razumije šta govore.SukiJr wrote:VELIKE NOVOSTI ZA POŠTOVAOCE DRAGON BALL ANIME SERIJA
DOROGUN BORU CHO ILI TI
RADNJA
PA ETO KOGA ZANIMA........![]()
![]()
Ko hoće neka gleda, za sada je ok, tipični početak Db-a prije neke katastrofe.
- Tabhana
#567 Re: Anime
Hype over 9000, kako je dobra epizoda bila.
Kako mi je samo nedostajao Dragon ball, anime moje mladosti
Kako mi je samo nedostajao Dragon ball, anime moje mladosti
- ladacoko
#568 Re: Anime
Ima li neko da preporuci anime,film tipa berserk,dmc,napad na titane,heavenly sword u ovom fazonu ?
- Tabhana
#569 Re: Anime
http://kissanime.com/Anime/Btooomladacoko wrote:Ima li neko da preporuci anime,film tipa berserk,dmc,napad na titane,heavenly sword u ovom fazonu ?
Gledaj
-
SukiJr
#570 Re: Anime
Samo da ne bude nesto poput DragonballGT od kojeg sam odustao poslije prve 2 epizode (kojegDanteX wrote:Nije, danas je emitovana prva epizoda u Japanu i već je puštena na net tj. raw verzija. Ima na kissanime subbed, ali nije nešto. Ima grešaka u tekstu, ali se donekle razumije šta govore.SukiJr wrote:VELIKE NOVOSTI ZA POŠTOVAOCE DRAGON BALL ANIME SERIJA
DOROGUN BORU CHO ILI TI
RADNJA
PA ETO KOGA ZANIMA........![]()
![]()
Ko hoće neka gleda, za sada je ok, tipični početak Db-a prije neke katastrofe.
iako sam veliki fan serijala Dragonball nisam mogao odgledati).
Negdje sam procito da ce biti neki zafrkan lik jaci i od onog MajinBua i Gokua zajedno pa eto nadam se
dobrom starom receptu DBZ-a.
KA ME HAME HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- klaki
#571 Re: Anime
Eureka Seven (Samo prvi, druga "sezona" je sranje)XeuX wrote:Voli li iko mecha?Po meni Tengen Toppa Guren Lagan vrh!
- klaki
#572 Re: Anime
Ga Rei Zeroladacoko wrote:Ima li neko da preporuci anime,film tipa berserk,dmc,napad na titane,heavenly sword u ovom fazonu ?
Zetman mozda
- Tabhana
#573 Re: Anime
Ja sam GT-a pregledao jedno 20-tak epizoda, jednostavno nisam mogao podnijeti to smeće jer je drugi autor, priča, dječiji fazon.
Ovaj novi Dragon ball je prejaka. Već u prvoj epizodi osjetiš old school stil jedinog i pravog autora ovog serijala. Jokes na njegov fazon, priča, Goku, ma ljepota.
HYPE on!
Ovaj novi Dragon ball je prejaka. Već u prvoj epizodi osjetiš old school stil jedinog i pravog autora ovog serijala. Jokes na njegov fazon, priča, Goku, ma ljepota.
HYPE on!
- DanteX
#574 Re: Anime
DB GT sam pogledao do kraja. jedino mi se zadnja epizoda svidjela, jer eto imala je onaj tipični anime kraj.
Sve u svemu, prva DBS epizoda je bila ok. Tipična Db epizoda, humor, prikazivanje likova šta su do sada sve radili i onda buduću prijetnju. Ali iskreno, moram se navići na novu DB animaciju. Više mi se sviđa starija animacija
I da dodam, iskreno se nadam da DBS neće anime tipa friendship i te gluposti. Već šaketanje i čista snaga.
Sve u svemu, prva DBS epizoda je bila ok. Tipična Db epizoda, humor, prikazivanje likova šta su do sada sve radili i onda buduću prijetnju. Ali iskreno, moram se navići na novu DB animaciju. Više mi se sviđa starija animacija
I da dodam, iskreno se nadam da DBS neće anime tipa friendship i te gluposti. Već šaketanje i čista snaga.
-
SukiJr
#575 Re: Anime
Znal ko hocel na torentima izac kakva Avi verzija DRAGONBALL S-a
Sve neki mkv.
Ako neko zna gdje ih ima JAVITE PRONTO
Sve neki mkv.
Ako neko zna gdje ih ima JAVITE PRONTO