Anime

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Tkd

#276 Re: Anime

Post by Tkd »

Mesečini da će Kishi ići na dvosedmični odmor :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Znači, ako je to istina ništa od mange :|

Image

Tobi nije Obito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

SO EPIC
Last edited by Tkd on 05/09/2012 03:20, edited 1 time in total.
Tkd

#277 Re: Anime

Post by Tkd »

Image

Jao emocije na sve strane, nema spavanje poslije tih melodija.

Inače, lijepa lista :D

:thumbup:
Tkd

#278 Re: Anime

Post by Tkd »

Image

Izašla nova manga.

Kako mrzim kada počnu lagati da Kishi ide na odmor, možda će nakon ove...... :-)

ZNAO SAM DA JE ZBOG RIN

U mojim teorijama jedna je bila o Rin !

Evo i na kraju mange i MAdara se pojavio.

Uskoro saznajemo ako Bog da cijelu priču. Očigledno je da ga je Madara pronašao i pomogao mu nekako ili nešto slično.

Ne znamo kako je Rin umrla, nešto kao Kakashi kriv. A odmah moja nova teorija da je soašen Obito, a da je Madara ili Zetsu ubio Rin da bi iskoristili Obita.

JOJ , NARUTO JE BEST ANIME SVIH VREMENA. barem po priči.

http://www.narutobase.net/manga/Naruto/600/17

AMAZING
Tkd

#279 Re: Anime

Post by Tkd »

Slegle su se emocije nakon mange :D

Tobi je Obito i u to možemo biti sasvim sigurni. Na početku mange je rekao kao da "me" možete zvati kako želite Obito, kako god. Kasnije se pojavljuje Madara i naziva ga Obito.

Razlog za sve to je Rin. LOL. Opet cura iz mladosti od 12-13-14 godina kriva za sve koja i nije toliko obraćala pažnje prema njemu. Ko zna kako je Rin umrla, to nam treba Kishi pokazati. Možda je Kakashi pogriješio u nečemu no nisu mi par stvari jasni.

Kako se poznaju Madara i Obito. Okej, recimo Madara je pronašao Obita i trenirao ga, ali kako je baš njega pronašao u tom datom trenutku. Kishi čekamo odgovore.

Madara se tek tako pojavio. Gdje su Kage-a. Je li ih ubio ili se tu pojavio da pokupio od Naruto Kyubija i da završi planirani posao uz Tobija ili ti ga Obita pa se vrati i počinje nova borba sa Kage-s.

Gdje je Sasuke ? Koliko mu treba vremena da vidi te ljude koji mu mogu dati odgovor na sve.

Poprilično sam siguran da će Sasuke saznati istinu o svemu i da će stati na stranu Naruta . Kada Obito i Kakashi nisu mogli ostati prijatelji nakon svega, Naruto i Sasuke će biti primjer da se za friendship vrijedi boriti i na kraju svega će biti zajedno s osmjehom. Malo mi je to mrsko jer je ipak Sasuke mnoge pobio bez razloga, ali eto.

Baš epic, Naruto vs Madara, Sasuke vs Obito. Saznati ćemo šta je zapravo razlog svega. Sigurno ovo opet ima veze sa Uchiha clanom jer eto ono je Obito bio ko je pomogao Itachiju da pobiju clan. Što je clan Uchiha smetao Obitu ?

Toliko pitanja, a trebaš čekati sedmicu da dobiješ jedan, a onda se otvaraju još 10 pitanja. Kako je ovo zanimljivo, uh.

Mogao bi neko nastradati , možda Kakashi, možda Gai, jedan od Kage-a (ako već nisu nastradali).

Glavna pitanja:

-Rin, kako je umrla. Je li Kakashi kriv
-Kako Madara zna Obita
-Gdje je Sasuke
-Gdje su Kage
-Obito što tolika mržnja radi Rin , mali su bili.
-Zetsu

Sada baš smiješno i ofirno bilo Tobi(obiTo) :lol:
dragonz

#280 Re: Anime

Post by dragonz »

Image

:run:

Izašao je i novi Bleach
lajkujMe

#281 Re: Anime

Post by lajkujMe »

:( Kishi je uspio opet sve uciniti veoma zanimljivim malo sam bio izgubo taj osjecaj naruta sad se vratio u formi da mislim da su Naruto i Prijatelji blizu poraza.
Jednostavno ne vidim kako ce Naruto zajedno s Bee, Kakashijem i Gayom ovo pobjediti.
Madara izgleda nepobjedivo, a zajedno s Tobijem izgleda jos vise nepobjedivo, Kagei su mrtvi iako ce ih izgleda Tsunade oziviti ali ce zato ona umrijeti. A da ih i ozivi ne vidim kako ce to pomoci narutu jos uvijek imamo Madaru nepobjedivog.
dragonz

#282 Re: Anime

Post by dragonz »

Sasuke će vjerovatno pomoći Naruto iako ga mrzi ali više mrzi kada ga neko navlači za svoje ciljeve, madara nije oživljen u pravom trenutku i vjerovatno je na izmaku snage te Naruto nije povukao svu snagu od svoje devetorepe lisice.
Tkd

#283 Re: Anime

Post by Tkd »

Ja tek kasnije skontao da je ono na slici Madara kada je ostario :D

A kako je on našao Obita, valjda pomoću Zetsu-a. Kako mu je zadao brainwash , mogu zamisliti. Sasuke me podsjeća na vegetu iz DBZ-a. Pobije 100k ljudi i na kraju će on pomoći u epic fightu Narutu. S tim da je sada pitanje gdje se nalazi Naruto. Znamo da je Kakashi uz pomoć Kamui teleportirao ga u drugu dimenziju i tako je on Obitu skinuo masku s rasenganom. Zanimljivo , nema šta.

Epic scena, svi Kage-s skoro mrtvi od Madare, te Tsunade prepolovljena od stabla. Najvjerovatnije je da će ona umrijeti. Samo kratka opaska kako je taj Hashirama Senju (1hokage) jak bio da je uspio pobijediti Madaru. Pitanje je sada da li bi to mogao ponovo pošto Madara posjeduje sada i rinnegan.

Mnog pitanja su sada otvorena. Kako je ubijena RIn, mislim Zetsu ili Madara su to učinili. A ne zaboravimo six path of sage, on je želio mir, on je razdvojio Kyubije. Možda je on ponovo rođen u obliku Naruta.

I dalje isčekujem Sasuke-a i njegov famozni odlazak osobi koja će mu sve ispričati. Ko bi to mogao biti. Možda roditelji mu, možda Madara ili čak Izuna.

Gai bi mogao ostati živ, no nisam siguran za Kakashija. Recimo Kishi može sada pokazati da prijateljstvo Obita i kakashija nije uspjelo, no da jeste Naruta i Sasuke-a kao moderno nešto.

Kratka opaska. Zamislite da je uspio odmah plan Madare da ga Nagato oživi :D . Vratio bi se kao starac, a ovako je mega, uber, super PRO. Kako je jakkkk, aaaaaa. 5 kage-a solo i to bez umora. Nevjerovatno.
Tkd

#284 Re: Anime

Post by Tkd »

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Tkd

#285 Re: Anime

Post by Tkd »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
dragonz

#286 Re: Anime

Post by dragonz »

Tkd

#287 Re: Anime

Post by Tkd »

Over a dozen years ago, the Kyuubi, was unleashed by a mysterious Masked Man. Konoha was attacked by the Fox and was on the verge of complete devastation. There was only one way to save the village -- to seal the Demon Fox. The 4th Hokage Namikaze Minato and his wife Kushina sealed the Fox into their new born son Naruto, sacrificing their own lives for the sake of the Village, entrusting its future to their son.
As time passed, members of the dangerous group known as Akatsuki -- Pain, Konan, Itachi, Kisame, Sasori, Deidara, Hidan, Kakuzu -- assault Konoha! Naruto and his comrades succeeded in defeating them, but why are those Akatsuki members, supposedly all dead, here again now? The mystery remains, but all the shinobis are being praised to achieve a dangerous mission. In the meantime, Naruto, who doesn't know his parents, can't help it to feel very lonely. Just around that time, and all of a sudden, the Masked Man returns to Konoha. The mysterious new eye technique of this man then strikes both Naruto and Sakura.
Now, his terrifying ambition is revealed! Is he targetting the Kyuubi? Traps and conspiracy to Naruto and Sakura, and to the other shinobi of the Leaf Village. The fierce fight is inevitable! The movie is at its climax!

Nice one. Joj gdje je nova manga :x
dragonz

#288 Re: Anime

Post by dragonz »

Vjerovatno danas poslije 2 sata.

Što si nervozan :dance:
Tkd

#289 Re: Anime

Post by Tkd »

Šta nerevozan, izliza refresh isčekujući tih 17 strana što pročitam za 2 minute a čekam je 7-8 dana :lol: :lol: :lol:
Tkd

#290 Re: Anime

Post by Tkd »

:x :x :x :x :x :x :x

Nema je, odoh ja spavati... :-)

Edit, čekao sam do 6 i nema ga :lol: Epic fail
dragonz

#291 Re: Anime

Post by dragonz »

Izašao je novi Naruto i Bleach manga.
Tkd

#292 Re: Anime

Post by Tkd »

Da, oko 9, u 3 sata sam fulio :lol:

Prejako, joj kako Madara brainwash Obita, nevjerovatno. Bilo je par smiješnih scena no na kraju svega Obito became a bad body . Jedva čekam novu mangu ako Bog da, da vidim kako je Rin nastradala što će i biti glavni razlog njegove mržnje prema svemu.

Možda Obito postane opet dobar :D Ali ugradio mu je neki dna od 1 hokagea. Čudim se ja kako je brzo postao jak :lol:

Image

Image

Žao mi Obita . Kako neizmjerno podsjeća na Naruta :shock:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gandalf

#293 Re: Anime

Post by Gandalf »

znači Madara se godinama smuc'o oko Leafa i tražio nekog brnjaka za manipulisanje - samo se ne mogu sjetiti ili možda nije ni bilo detaljisano : kako poginu Hashirama Senju :?: mislim takav lik, ultra legenda, 1. Hokage, a Madara živ i 50 godina nakon njegove smrti :shock:
Tkd

#294 Re: Anime

Post by Tkd »

Jesi li upratio da je povezan sa nekakvim cijevima oko onoga drveta gdje ima od Hashirama neki dna, te je tako na životu još. Rekao je da ako ih skine da brzo umire.

A da je Obito sasvim slučajno upao tu. Sumnjivo je ovo sve meni :D

Ali je Obito lud bio kada je mal bio haha. A Madara uber, pro, super ninja i njegov bolesni plan o super genjutsu, loool.
Gandalf

#295 Re: Anime

Post by Gandalf »

a Obito je tu slučajno upao nakon što ga je onim cijevima Madara nosao par kilometara :D
jer Madara reče nešto, ko ono " naš'o sam te u svom prolazu" - ma kakvom crnom prolazu, ovaj Madara veći manipulant i od rahmetli Danzoa
Tkd

#296 Re: Anime

Post by Tkd »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali Obita, isto larva plazi podom da ide Konohi. S druge strane mogu misliti kakvu mu je Madara priču složio. Obito je onaj funny bad guy postao, nešto kao onaj luđak iz Akatsukija što je rituale izvodio poslije bitke, što ne može umrijeti kao :lol:

S tim da je Tobi (Obito) na početku pojavljivanja bio so epic sa Deidara :lol: :lol: :lol:

PLAČEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OtakuBoy

#297 Re: Anime

Post by OtakuBoy »

Eh evo da se i ja ukljucim u temu inace sam novi clan i ogroman Anime/Manga fan.
Evo neke od anime serija koje sam ja pregledao http://myanimelist.net/animelist/Anime_ ... =0&order=4
mozda nadjete nesto zanimljivo :D.Mada ni sam neznam sta sledece da gledam ako neko ima bilo kakvih preporuka neka pise volim sve zanrove anime serija.
Tkd

#298 Re: Anime

Post by Tkd »

Yo yo drug. Pogledaj prethodne stranice. Ima dosta toga preporučenog :)

Image

:lol: :lol: :lol:
Tkd

#299 Re: Anime

Post by Tkd »

Onaj osjećaj dan pred novu mangu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čovjek se ponekad zapita da li je doista ovisan toliko o jednoj mangi i anime-u. Mogu slobodno reći da je meni to nevjerovatno opuštanje i moja pauza u danu. Jedva čekam i new epizodu ako Bog da koji je obični filler, možda i najgluplji što je ikada izašao no ipak je part od Naruta. Ovako sam se osjećao još kao klinac gledajući Goku-a i maštajući da pucam kamehame-ha , genikadamu pretvarajući se u super sayina :) . Neko voli talk shows, neko filmove, ja anime.

Jedva čekam ako Bog da priliku da odem u taj Japan :D

Da se prisjetimo, so awesome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Obavezno watch, prejako odrađeno ;-) Smrt Asume je emotivna bila, ali Jirayina :( :( :( :( :( Ko nije suzu pustio. :(
dragonz

#300 Re: Anime

Post by dragonz »

Bleach je skoro pri kraju Juha bach prepolovljen, a Naruto radnja je oko Obita i njegovog oporavka u Madarinom podzemlju.
Post Reply