Ajjjjjjjjjjjjjjjjj čovječe... Gdje nađe Snorkije? To sam k'o luda crtala po školskim sveskama... Učitelj mislio da sam luda, nije znao za crtani Snorky. Hvala ti, uljepšao/la si mi dan. Hvala, hvala, hvalaskojotovski wrote:
7:15
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hakala
ma stripy rules
(jutubajte ga,ja nedavno odgledao sve
)
dobar je bio i onaj ,vec ga je neko spominje,ona dva kao krompira,sto mrmljaju nesto,i u pola nidje-veze radnje
..kraj
tom i jerry je klasika
...volio sam jos i evokse,ptica trkacica(:oops: ),vili papa(sjecate s toga?)spidi gonzales i t.d
za vrijeme nekodiranog Cartoon Networka zavoljeh Johnny Brava i 2 stupid dogs- BETON
ehh djeca..nikad vise

dobar je bio i onaj ,vec ga je neko spominje,ona dva kao krompira,sto mrmljaju nesto,i u pola nidje-veze radnje
tom i jerry je klasika
za vrijeme nekodiranog Cartoon Networka zavoljeh Johnny Brava i 2 stupid dogs- BETON
ehh djeca..nikad vise
-
kujundzija
#57 7:15
Moj najomiljeniji crtic je bio Tom and Jerry, ima ih jos ali ovaj prvi navedeni je nesto mi najomiljeniji je bio
-
pinkzelena

Tema je za 10,meni je ovaj bio najdrazi
Pored evoksa,nindza kornjaci,willy papa,strumfova i ostalih koji su drugi naveli.
Sjecam se i ona 2 pileta plavo i rozo,sto su samo govorili ono:parara rara ra raraaaaaaaaaaaaaa pararara ra ra ra ra
Naumpade mi sad kad sam pogledala prvih par epizoda evoksa,bila sam ubijedjena da je onaj glavni dulox Šaban
Da,bili su i Blufonci (onaj sto je htio srusiti shumu Misterioza:)),Snorkijevci..Cipelici..
ahhh..sad bih sve ove crtane gledala
- van Basten
svih ovdje nabrojanih vrtića sjećam se sa nekom melanholijom... mislim da bih ih i danas gledao redovno da se još uvijek emituju u tom terminu.
Ipak, stripy je meni barem vrh vrhova
Ipak, stripy je meni barem vrh vrhova
-
Klodovik
KrompiriDaphna wrote:Ajjj... Ja bih mogla do sutra nabrajati svoje omiljene inatrc mlif-ove(sestra i ja smo uvijek to čitale obrnuto). Baš se sjećam, odgledaš crtić i furaš u školu... Ili naveče na spavanje!
Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019390801
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019388661
- Daphna
Svaka ti čast majstore, nikada nisam znala kako se taj crtani zove.Meni su vazda bili kropirići...Klodovik wrote:KrompiriDaphna wrote:Ajjj... Ja bih mogla do sutra nabrajati svoje omiljene inatrc mlif-ove(sestra i ja smo uvijek to čitale obrnuto). Baš se sjećam, odgledaš crtić i furaš u školu... Ili naveče na spavanje!
Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!Crtani se zvao Wummi.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019390801
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019388661
-
Crazy MoFu
Eh jos kad bi neko napisao ''Ljupce Dragoljupce'' na engleskom! heheheeh
Legendaran.
Legendaran.
- Daphna
Ne mogu da vjerujem da se niko nije sjetio najpoznatijeg mačka na svijetu... Onako, malo debeljuškast, stvarno lijen, njegov dnevni plan se svodi na spavati, jesti, jesti ,spavati, jesti... I maltretiranje onog jadnog psića
Pravi šarmer... GARFILD! E to je crtani 
-
sexy_phata
pinkzelena wrote:
Tema je za 10,meni je ovaj bio najdrazi![]()
Pored evoksa,nindza kornjaci,willy papa,strumfova i ostalih koji su drugi naveli.
Sjecam se i ona 2 pileta plavo i rozo,sto su samo govorili ono:parara rara ra raraaaaaaaaaaaaaa pararara ra ra ra ra![]()
![]()
Naumpade mi sad kad sam pogledala prvih par epizoda evoksa,bila sam ubijedjena da je onaj glavni dulox Šaban![]()
Da,bili su i Blufonci (onaj sto je htio srusiti shumu Misterioza:)),Snorkijevci..Cipelici..
-
pinkzelena
sexy_phata wrote:pinkzelena wrote:
Tema je za 10,meni je ovaj bio najdrazi![]()
Sjecam se i ona 2 pileta plavo i rozo,sto su samo govorili ono:parara rara ra raraaaaaaaaaaaaaa pararara ra ra ra ra![]()
![]()
Naumpade mi sad kad sam pogledala prvih par epizoda evoksa,bila sam ubijedjena da je onaj glavni dulox Šaban![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za Šabana glavnog duloxa, oplakah od smijeha jer sam svojevremeno isto mislila. Ma i sad bi se kladila da je Šaban
![]()
![]()
Nismo jedine.. koga god znam i dan danas je ubijeđen da je ŠABAN DULOX
Što reče jedna moja jaranica: "uvijek sam ko dijete kontala..otkud u evoksima baš to ime-Šaban".
Vala ću otići na youtube i naći evokse i pažljivo pogledati..mada je jedino logično da bude Šaman..
-
pinkzelena

lokvići

cipelići
ako voliš planinuuuuuuu,rijeku i cvijet..primiće te odmah u svoj šumski svijeeeeet..
ti ču de sniiiiiiiiiiiiiiiiii ma le niiiiiiiiiii
leteći medvjediiiiiiiiiiiii

medvjedići dobrog srca
Baš su vala u ono vrijeme bili super crtani,sad bih opet gledala
-
pinkzelena
Dragoljupče

Blufonci
A bili su i Biskvići....
-
razbijač_magle
ooj teme dobre
Oscar svemirac... sjećal se ko, u onom maleckom letećem tanjiru ?
pa onaj blento mali , slonić Tonić
a tek ona kurveština Štrumpfeta - dam-ti-dam-ti-dam

dva žapca u nakoj pustinji u Mexicu jedan mršavko drugi debeo u sombrerosima... onaj mršavi glup pravo ,vazda najebe

ne mogu vjerovat da se niko ne sjeti Disneya, Mikija, Šilje, Paje, Plutona....
eh koja su to vremena bila...... ovo danas sve nešta elektronski i na baterije
pa onaj blento mali , slonić Tonić
a tek ona kurveština Štrumpfeta - dam-ti-dam-ti-dam
dva žapca u nakoj pustinji u Mexicu jedan mršavko drugi debeo u sombrerosima... onaj mršavi glup pravo ,vazda najebe
ne mogu vjerovat da se niko ne sjeti Disneya, Mikija, Šilje, Paje, Plutona....
eh koja su to vremena bila...... ovo danas sve nešta elektronski i na baterije
-
pinkzelena

odoh ja gledat crtane na youtube..zarazila sam se sad

-
razbijač_magle
hehe hvala ti za sliku Plutona i Mikija i ostalih...pa makar i bebe
nisam nikad volio ove čelične....budalesaju samo
zna li ko imali Oscar svemirac negdje za skinuti?
nisam nikad volio ove čelične....budalesaju samo
zna li ko imali Oscar svemirac negdje za skinuti?