7:15

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Daphna

Post by Daphna »

skojotovski wrote:Image

Image

Image

Image

Image

Image
Ajjjjjjjjjjjjjjjjj čovječe... Gdje nađe Snorkije? To sam k'o luda crtala po školskim sveskama... Učitelj mislio da sam luda, nije znao za crtani Snorky. Hvala ti, uljepšao/la si mi dan. Hvala, hvala, hvala :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
cyprus

Post by cyprus »

U sad se sjetih:

U šumarku skivenom
medvjeda je mali dom,
oni čak i lete,
pogledajte.

...

Leteći medvjediiiiiiiiiii

:) :) :)
Hakala

Post by Hakala »

ma stripy rules :D (jutubajte ga,ja nedavno odgledao sve :-D )
dobar je bio i onaj ,vec ga je neko spominje,ona dva kao krompira,sto mrmljaju nesto,i u pola nidje-veze radnje :? ..kraj :lol: :?

tom i jerry je klasika :D ...volio sam jos i evokse,ptica trkacica(:oops: ),vili papa(sjecate s toga?)spidi gonzales i t.d

za vrijeme nekodiranog Cartoon Networka zavoljeh Johnny Brava i 2 stupid dogs- BETON :D

ehh djeca..nikad vise :( :D
StLouis

Post by StLouis »

Image
StLouis

Post by StLouis »

Image
Koshpa

Post by Koshpa »

a sjecal se itko dr. dulitl ili kako se vec pise na engl zaboravih :) i ona dva debila CESKA sto su vazda nesta pravili i na kraju im se sve srusi hihihhi :) pa Tarzan, Evoksi, Ninja kornjace itd.... :) Pink panter sjetih se u zadnji momenat :)
kujundzija

#57 7:15

Post by kujundzija »

Moj najomiljeniji crtic je bio Tom and Jerry, ima ih jos ali ovaj prvi navedeni je nesto mi najomiljeniji je bio
zena21

Post by zena21 »

Gustav i Stripi.... legendarni crtici :D

Ptica trkacica, Pcelica Maja - i sad bude pa s merakm odgledam :oops: :lol: :lol:
StLouis

Post by StLouis »

evo nas na filmu :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Tema je za 10,meni je ovaj bio najdrazi :D

Pored evoksa,nindza kornjaci,willy papa,strumfova i ostalih koji su drugi naveli.
Sjecam se i ona 2 pileta plavo i rozo,sto su samo govorili ono:parara rara ra raraaaaaaaaaaaaaa pararara ra ra ra ra :D :-)

Naumpade mi sad kad sam pogledala prvih par epizoda evoksa,bila sam ubijedjena da je onaj glavni dulox Šaban :D :D

Da,bili su i Blufonci (onaj sto je htio srusiti shumu Misterioza:)),Snorkijevci..Cipelici..

ahhh..sad bih sve ove crtane gledala :D
van Basten

Post by van Basten »

svih ovdje nabrojanih vrtića sjećam se sa nekom melanholijom... mislim da bih ih i danas gledao redovno da se još uvijek emituju u tom terminu.
Ipak, stripy je meni barem vrh vrhova
Klodovik

Post by Klodovik »

Daphna wrote:Ajjj... Ja bih mogla do sutra nabrajati svoje omiljene inatrc mlif-ove :-) (sestra i ja smo uvijek to čitale obrnuto). Baš se sjećam, odgledaš crtić i furaš u školu... Ili naveče na spavanje!

Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!
Krompiri :-D Crtani se zvao Wummi.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019390801

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019388661
Daphna

Post by Daphna »

Klodovik wrote:
Daphna wrote:Ajjj... Ja bih mogla do sutra nabrajati svoje omiljene inatrc mlif-ove :-) (sestra i ja smo uvijek to čitale obrnuto). Baš se sjećam, odgledaš crtić i furaš u školu... Ili naveče na spavanje!

Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!
Krompiri :-D Crtani se zvao Wummi.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019390801

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2019388661
Svaka ti čast majstore, nikada nisam znala kako se taj crtani zove.Meni su vazda bili kropirići... :D :D Hvala ti puno :kiss:
Crazy MoFu

Post by Crazy MoFu »

Eh jos kad bi neko napisao ''Ljupce Dragoljupce'' na engleskom! heheheeh
Legendaran.
Daphna

Post by Daphna »

Ne mogu da vjerujem da se niko nije sjetio najpoznatijeg mačka na svijetu... Onako, malo debeljuškast, stvarno lijen, njegov dnevni plan se svodi na spavati, jesti, jesti ,spavati, jesti... I maltretiranje onog jadnog psića :D :-) Pravi šarmer... GARFILD! E to je crtani 8-)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Slicna teme vec tri-cetiri godine egzistira na ovom istom podforumu:
zajedno sa originalnim crticima u razlicitim video formatima.
sexy_phata

Post by sexy_phata »

pinkzelena wrote:Image

Pored evoksa,nindza kornjaci,willy papa,strumfova i ostalih koji su drugi naveli.
Sjecam se i ona 2 pileta plavo i rozo,sto su samo govorili ono:parara rara ra raraaaaaaaaaaaaaa pararara ra ra ra ra :D :-)

Naumpade mi sad kad sam pogledala prvih par epizoda evoksa,bila sam ubijedjena da je onaj glavni dulox Šaban :D :D

Da,bili su i Blufonci (onaj sto je htio srusiti shumu Misterioza:)),Snorkijevci..Cipelici..

:lol: :lol: :lol: :lol: Ovo za Šabana glavnog duloxa, oplakah od smijeha jer sam svojevremeno isto mislila. Ma i sad bi se kladila da je Šaban :D :D :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

sexy_phata wrote:
pinkzelena wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: Ovo za Šabana glavnog duloxa, oplakah od smijeha jer sam svojevremeno isto mislila. Ma i sad bi se kladila da je Šaban :D :D :D

Nismo jedine.. koga god znam i dan danas je ubijeđen da je ŠABAN DULOX :lol:
Što reče jedna moja jaranica: "uvijek sam ko dijete kontala..otkud u evoksima baš to ime-Šaban".
Vala ću otići na youtube i naći evokse i pažljivo pogledati..mada je jedino logično da bude Šaman.. :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Image

lokvići :D

Image

cipelići :D

Image

ako voliš planinuuuuuuu,rijeku i cvijet..primiće te odmah u svoj šumski svijeeeeet..
ti ču de sniiiiiiiiiiiiiiiiii ma le niiiiiiiiiii
leteći medvjediiiiiiiiiiiii
:D

Image

medvjedići dobrog srca :D

Baš su vala u ono vrijeme bili super crtani,sad bih opet gledala
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Dragoljupče :D

Image

Blufonci

A bili su i Biskvići....
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

ooj teme dobre :D Oscar svemirac... sjećal se ko, u onom maleckom letećem tanjiru ?

pa onaj blento mali , slonić Tonić :lol:

a tek ona kurveština Štrumpfeta - dam-ti-dam-ti-dam :lol: :lol: :lol:

dva žapca u nakoj pustinji u Mexicu jedan mršavko drugi debeo u sombrerosima... onaj mršavi glup pravo ,vazda najebe :lol: :lol:

ne mogu vjerovat da se niko ne sjeti Disneya, Mikija, Šilje, Paje, Plutona.... :-D

eh koja su to vremena bila...... ovo danas sve nešta elektronski i na baterije
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Image

odoh ja gledat crtane na youtube..zarazila sam se sad :D

Image
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Image

Image
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Image

Image
razbijač_magle

Post by razbijač_magle »

hehe hvala ti za sliku Plutona i Mikija i ostalih...pa makar i bebe :-D

nisam nikad volio ove čelične....budalesaju samo

zna li ko imali Oscar svemirac negdje za skinuti?
Post Reply