7:15
Moderator: _BataZiv_0809
-
schnjufko
Ma ja sam gotivio Gustava ko klinac i fakat sam bio jedno rijetko dijete koje gotivi gustava svima ostalima su bili drazi Tom i Jery , lale gator i slicno.
Posle kad sam odrastao skontao sam da smo mi uspjeli napravit jedan od rijetkih crticha u kojem nema Nasilja. Jel se iko sjeca neke nasilne scene u Baltazaru. Danas to cijenim mada su mi kao klinu Baltazar crtichi bili onako prosjecni.
Danasnji crtichi ako nema 200 mrtvih nisu crtichi.
Posle kad sam odrastao skontao sam da smo mi uspjeli napravit jedan od rijetkih crticha u kojem nema Nasilja. Jel se iko sjeca neke nasilne scene u Baltazaru. Danas to cijenim mada su mi kao klinu Baltazar crtichi bili onako prosjecni.
- Daphna
Meni u Baltazaru slakad onaj njegov autić...schnjufko wrote:Ma ja sam gotivio Gustava ko klinac i fakat sam bio jedno rijetko dijete koje gotivi gustava svima ostalima su bili drazi Tom i Jery , lale gator i slicno.
I u pravu si, današnja djeca baš ne mogu uživati u crtićima...
-
rikardoreis
gustav, le piaf, lolek i bolek, onda onaj linea (tako nekako se zvao)
wallygator...
wallygator...
-
skojotovski
zmijoljupci, zdravo, zdravo...ja sam najbrza zmija na svijetu....ha-Sa
a, dobri duh Casper? ludi Silvester i "mislim da sam vidio cica macu"? vidio sam je, vidio...? pa onda Brzi gonzales? Mika macor? Atomski mrav?
eh, al' je nekad dobrih inatrc mlif-ova bilo....
a, dobri duh Casper? ludi Silvester i "mislim da sam vidio cica macu"? vidio sam je, vidio...? pa onda Brzi gonzales? Mika macor? Atomski mrav?
-
rikardoreis
uh, dobro si..ja smetno te...jedino atomskog mrava nisam volio...skojotovski wrote:zmijoljupci, zdravo, zdravo...ja sam najbrza zmija na svijetu....ha-Sa
-
KENJAC
#37 Re: 7:15
KAKO SE NE SJECAM BRATE, JA I DAN DANAS KAD SE NESTO DOGOVARAM, AKO JE TO U 7 i 30 KAZEM "PETNES' MINATA POSLJE CRTANIH" I MORAM TI REC DA RIJETKI SKONTAJU!StLouis wrote:a sjecate se 7:15 i crtica??koji je bi vas omiljeni crtani film? maloprije, napisah na jednoj drugoj temi A JE TO, Lolek i Bolek
joj sjecate se Loleka i Boleka??
ono kada grade kucu, a ono ispadne lokomotiva umjesto kuce, pa sve ponovo zbrkaju, pruze ruke, nakrive kapice A JE TO!!
-
skojotovski
a, cetvrtak sam mrzio iznad duse! fucking Stevo Karapandza "i jedna zlica Vegete".

- Daphna
Ej... Ne kradiskojotovski wrote:zmijoljupci, zdravo, zdravo...ja sam najbrza zmija na svijetu....ha-Sa
sram te bilo
-
skojotovski
a, sta da ti kazem, kad sam ih i ja tako zvaoDaphna wrote:Ej... Ne kradiskojotovski wrote:zmijoljupci, zdravo, zdravo...ja sam najbrza zmija na svijetu....ha-Sa
eh, al' je nekad dobrih inatrc mlif-ova bilo....![]()
![]()
sram te bilo
-
skojotovski
inspektor Boza? Draguljce?
-
surajaa
tema slicna ovoj je nekad vec bila, tematika ista, samo drugi naslov u pitanju, ali nebitno, o dobrim crticima se uvijek moze raspredat...
U nekim od pobrojanih i ja sam kao dijete uzivala gledajuci ih, a uzivam i danas...neke od njih imam snimljene na VHS kasetama, moram se natjerati i prebaciti ih na dvd, tako da ih cuvam i imam, posebno iz razloga sto su na njima oni odlicni glasovi posudjeni Dusku Dogousku, Eustahije Brzic, Brzi gonzalespa Nindza Kornjace, sjecam se da su oni prikazivani nedjeljom, mama me okupa i pripremi za skolu, napravi pomfrit i ja ih gledam....uh ta divna bezbrizna vremena
Voljela sam crtani, mislim da nije pocinjao u 7.15, prije ce biti da je bio na programu prije skole, nekad ujutro...mislim da se zvao macak Pavle, a mozda i ne, uglavnom on je macak, a mama mu radi u posti i lijepi markice i svaki crtani na pocetkuprikazuje mamu macu kako lize i lijepi markice hihi,, i tatu koji je lovac, uglavnom taj macak Pavle uvijek ostane sam kuci i muku muci s misevima koji mu prave probleme i demoliraju stan i naprave haos, onda dodsju mama i tata i tako...nije taj crtani ni po cemu poseban, ali meni je bio nesto drag, k'o kad sam tad bila samo nevino dijete...
A i macak Frki mi je bio nesto posebno, sjeca li se njega ko???znam da je on pocinjao bas oko 7 sati hehe
Mada nije crtani film, ali "Porodica Milic" je bila super popularna serija za djecu, sjecam se da su je svi gledali i prepricavali sta su radile Tanja i Karolina, Sasa...super je prisjetiti se na sve ovo
U nekim od pobrojanih i ja sam kao dijete uzivala gledajuci ih, a uzivam i danas...neke od njih imam snimljene na VHS kasetama, moram se natjerati i prebaciti ih na dvd, tako da ih cuvam i imam, posebno iz razloga sto su na njima oni odlicni glasovi posudjeni Dusku Dogousku, Eustahije Brzic, Brzi gonzalespa Nindza Kornjace, sjecam se da su oni prikazivani nedjeljom, mama me okupa i pripremi za skolu, napravi pomfrit i ja ih gledam....uh ta divna bezbrizna vremena
Voljela sam crtani, mislim da nije pocinjao u 7.15, prije ce biti da je bio na programu prije skole, nekad ujutro...mislim da se zvao macak Pavle, a mozda i ne, uglavnom on je macak, a mama mu radi u posti i lijepi markice i svaki crtani na pocetkuprikazuje mamu macu kako lize i lijepi markice hihi,, i tatu koji je lovac, uglavnom taj macak Pavle uvijek ostane sam kuci i muku muci s misevima koji mu prave probleme i demoliraju stan i naprave haos, onda dodsju mama i tata i tako...nije taj crtani ni po cemu poseban, ali meni je bio nesto drag, k'o kad sam tad bila samo nevino dijete...
A i macak Frki mi je bio nesto posebno, sjeca li se njega ko???znam da je on pocinjao bas oko 7 sati hehe
Mada nije crtani film, ali "Porodica Milic" je bila super popularna serija za djecu, sjecam se da su je svi gledali i prepricavali sta su radile Tanja i Karolina, Sasa...super je prisjetiti se na sve ovo
-
skojotovski
a, Pavo?Daphna wrote:Ja nešto nikada nisam voljela Pčelicu Maju... Ne znam, nekako mi išla na živce.skojotovski wrote:a, Pcelica Maja?
A recimo od novijih, voljela sam Evokse... Štrumfoveizlomi jezik