Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madridist wrote:a sto se zayeba sto otvori,hajd da vidim sta je Partijaner postavio imajuci u vidu njegov rad na temama o opsjednutosti reko da nije sta i ovdje iskombinovo [emoji38] pederluk cisti na stranici
Nije valjda da glupavo mislis da zene ne bole gledati sta im se svidja??? [emoji15]
madridist wrote:a sto se zayeba sto otvori,hajd da vidim sta je Partijaner postavio imajuci u vidu njegov rad na temama o opsjednutosti reko da nije sta i ovdje iskombinovo [emoji38] pederluk cisti na stranici
Nije valjda da glupavo mislis da zene ne bole gledati sta im se svidja??? [emoji15]
Sent from my V7A using Tapatalk
vidis mrgreen na kraju posta,malo sale nije na odmet
eluna wrote:Kad sam vec krenula danas .... ev jos malo zabave, iz edicije "keramika" [emoji2]
Sent from my V7A using Tapatalk
Jooj, ženo, uništi me danas, sva sreća sad ću na kupanje...
Još mi metnu Davida Boreanaza, a ovaj Partijaner meće Talijane... ... donja sam...
Sad kad Ramo uleti s onim debelim bajkerom ili Muha sa onim svojim kljakavim...
Eluna, malo mi zabušavaš, sad mećeš ove homoseksualce. Vidiš ovog prvog - lafo zajeban pogled, a ispružen mu mali prstić, ovaj drugi stavio crvenu tašnicu ispred sebe, a treći nosi bebi roze bermude...
Eluna, malo mi zabušavaš, sad mećeš ove homoseksualce. Vidiš ovog prvog - lafo zajeban pogled, a ispružen mu mali prstić, ovaj drugi stavio crvenu tašnicu ispred sebe, a treći nosi bebi roze bermude...
Joj Euridikice , a ja taman hoću reći ja ću ovog u rozim bermudama, čovjek je toliko siguran u svoju muževnost da mu ne smeta ni puder rozu nositi
esmasaric wrote:Nije nabildan ali je stvarno muževan
[emoji33] [emoji48] [emoji179] [emoji182] [emoji188] [emoji2] [emoji102] [emoji178] [emoji180] [emoji106] [emoji108] [emoji122]
Ti to sceri mila hos da ja ne spavam do ponedeljka!!!