Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Danguba

#51 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by Danguba »

dustaban wrote:
Ovaj ti je post skroz konfuzan, al' nebitno. Posto vidim da si spreman i danas poginut za svoj VCorp, sto zaista cijenim, necu te vise dzarati oko toga samo bih te ipak upitao - sta mislis o onom drugome Abdicu sto se Tigar zove?
Odi sam do Bondena pa ga upitaj za zdravlje. :D
It_is_a_Leclerc

#52 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by It_is_a_Leclerc »

Eto sad kobiva u Krajini haman pa ratno stanje. PAT-ove i PAM-ove smo posakrivali, al' tu smo mi još... :D

Naravno, notorne neistine i budalaštine.

Kobiva narod ne da DNZ-ovcima da prolaze Cazinom, a DNZ napravi centralni predizborni skup na Alincu, u centru Cazina, i svi ćute, i nikog nije briga ni za njih ni za njihove skupove. Jer, ljudi koji su preživjeli rat (a takav sam i sam) mole boga da ih se na to ne podsjeća, a kamoli još da se otimamo za zastave i udaramo po predizobrnim skupovima minornih političkih partija .. :lol:

Elem. Lijepo vi srediste još jednu temu na kojoj smo mogli razgovarati o političkim reperkusijama uključivanja ratnih zločinaca u bh. politiku generalno, raspraviti o mogućim ili nemogućim historijskim i drugim tumačenjima kontinuiteta izdaje u Krajini, kao takvoj.

Zrelo za katanca.
VCorp

#53 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by VCorp »

dustaban wrote:
VCorp wrote:
dustaban wrote: Haj dobro. Lijepo si ovo srocio pa ti ne bih oponirao.
A i sto bih, kad ste vako zayebani :)
Nismo mi zajebani, isti smo kao i svi drugi ljudi a tu svoju aroganciju prosipaj negdje dalje. Ti tu umanjujes u nasim ocima naše žrtve za ovu našu državu a to neće proći kod nas i zato sam se ja osjecao duznim da odgovorim na tvoje pizdarije. Najlakše je na svoje napadati, eto kolege iznad šta piše o Helezu a kad će Sarajevo skupiti muda pa reći da je RS genocidna tvorevina, kad će istupiti pa reći da oni najviše koče našu zemlju, kad će istupiti i tražiti reviziju Dejtona, kad će odjebati Dodika i reći mu ono što svi znamo šta će biti ako bude proglasio referendum, kad će ponovno pokrenuti tužbu protiv Srbije pa da dokaže kako su i oni agresori na BiH pored Hrvatske, kad će prestati davati penzije iz budzeta onima koji su pokušavali izbrisati ovu zemlju? Kad ćemo dočekati tu čvrstu ruku iz našeg glavnog grada da već jednom kaže dosta je, kad će tamo prestati srati o multietničnosti i izaći na proteste pa da srušimo ove lopove ? Uvijek su protesti u glavnom gradu, vidite šta nam rade 20 godina pa se pitam ima li u tom gradu muda i za šta osim za kriminal, krađe novcanika po tramvajima i napadanje slabijih.

To ne može biti slika moga glavnog grada koji se odupreo onako herojski četničkoj agresiji!
Ovaj ti je post skroz konfuzan, al' nebitno. Posto vidim da si spreman i danas poginut za svoj VCorp, sto zaista cijenim, necu te vise dzarati oko toga samo bih te ipak upitao - sta mislis o onom drugome Abdicu sto se Tigar zove?

Izvini ako sam te uvrijedio, zbog svega što mi se dogodilo u vezi rata često prenaglim na tu temu i burno reagiram. Nije mi cilj da se svađam, tako da izvini još jednom.

Mislim da je profiter i kriminalac, da nije tako ne bi išao u zatvor a smatram da bi trebao daleko više odležati. Svaka njemu čast na ratnim podvizima ali cilj je bio stvaranje i odbrana bolje države a to znači i borba protiv kriminala i prljavih političara. Svako zna ko je on i šta je on a ja sam uvijek na strani poštenja i pravde. Njega vole samo njegove ulizice jer ga se boje. Iako je iz Cazina tamo nije rado viđen gost, to je najbolje pokazala humanitarna utakmica reprezentativaca u cazinskoj dvorani kada je uglavio svog sina da igra protiv njih. Kada je spiker najavio njegovog sina čitava se dvorana zatresla od zvižduka i psovki, nisam sad uspio naci snimak da vam pokažem. Stojao sam par redova ispod njega i gledao kako pognute glave Hamdija napusta tribine.

Da ga ljudi cijene kao što se misli ne bi mu svako malo palili sinu auta.

Kod nas se gore iznad svega cijene dvije stvari, poštenje i ljudovanje kako mi to kažemo. Džabe ti sve pare svijeta i šta god da uradiš, ako nemaš te dvije stvari kod nas si onda niko i ništa.
Baboolal

#54 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by Baboolal »

VCorp wrote:
Baboolal wrote:
VCorp wrote:
Kad je V.Korpus uzrovao Kladuščane imali su hidžru iz Kladuše u Hrvatsku :lol: Ona sela prema Karlovcu su puna tog smeća, možda su im braća iz SAO Krajine ostavila kuće i riješila stambeno pitanje. Koliko ja znam njima su kuću obnovili njihovi šupci par godina unazad a Elvira je prvu menstruaciju i brijanje pičke dobila u njihovoj kući u Hrvatskoj :lol: Ja imam jednog komšiju koji kad se god vozi kraj njihove kuće stane, svirne i kada se pojave na prozoru jebe im mater autonomasku i fino nastavi prema Bosni xD

Zanimljivo bi bilo da vam nađem sliku auta za kampanju od DNZ -a kada idu kroz Cazin sa razglasom a ono ojačani čelik, željezne rešetke na prozorima, kako narod izlazi na cestu da im jebe mater tako i oni dodaju gasa. Jebeš tenkove, ono ne može raznijeti ni Sjeverna Koreja atomskom :mrgreen:

Onaj Hamdija je dokaz da se dešavaju mutacije i da lako od čovjeka postaneš govno, kraj onakvih predaka da ispadne jedan od najvećih kriminalaca u Krajini je fakat apsurd. Ja mislim da se Hamdija i Nurija vrte u mezarima ko burgije.
Ovo boldovano je zaista neprimjereno i neprihvatljivo u diskusiji na javnom forumu. Post ti je prijavljen.
Jos ispasti nekakav branilac Elvire (ciji lik i djelo zaista ne poznajem), ali ne mogu da precutim ovakve stvari.
Da poznaješ i da si iz Krajine imao bi dodati još svašta na to, svakako gore. Život će mi propasti samo ako Sarajevo ne promijeni svoju politiku prema Krajini ili se ne odselim a obrisan post uvrede na račun kurve koja zastupa ideologiju zbog koje je meni poklana familija sigurno meni neće na dušu druže moj. Čak i da me banuju zbog prvog prijestupa ja neću promijeniti ni mišljenje ni šale ni svoju mržnju prema njoj i njenima.
Ja ne mrzim Kladuščane već autonomaše, ne mrzim Srbe već četnike, ne mrzim Hrvate već ustaše, za krvnike i fašiste ja nemam pardona. Ono što su izasrali neka sad jedu.
Razumijem ja drug da si ti i ljut. Zao mi je sto mrzis ali i to razumijem. Svega smo svi prosli.
Ali smeta mi to udaranje po polnim organima, polnim funkcijama, pa (u ovom tekstu) i polnim aktivnostima :D , placenim ili ne. Oslabi ti ta linija argumentacije moguce i dobre argumente.

Ali kao sto rece Leclerc, ode ova tema u helac. A steta, ima nas mnogo koji slabo sta znamo o Cazinskoj krajini i politickim prilikama tamo, a da ne pricam o mogucnosti i nacinima pomirenja i buduceg produktivnog suzivota. Bilo bi lijepo saznati i pokusati svi zajedno da uradimo vise.

Ajd' sa srecom.
VCorp

#55 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by VCorp »

It_is_a_Leclerc wrote:Eto sad kobiva u Krajini haman pa ratno stanje. PAT-ove i PAM-ove smo posakrivali, al' tu smo mi još... :D

Naravno, notorne neistine i budalaštine.

Kobiva narod ne da DNZ-ovcima da prolaze Cazinom, a DNZ napravi centralni predizborni skup na Alincu, u centru Cazina, i svi ćute, i nikog nije briga ni za njih ni za njihove skupove. Jer, ljudi koji su preživjeli rat (a takav sam i sam) mole boga da ih se na to ne podsjeća, a kamoli još da se otimamo za zastave i udaramo po predizobrnim skupovima minornih političkih partija .. :lol:

Elem. Lijepo vi srediste još jednu temu na kojoj smo mogli razgovarati o političkim reperkusijama uključivanja ratnih zločinaca u bh. politiku generalno, raspraviti o mogućim ili nemogućim historijskim i drugim tumačenjima kontinuiteta izdaje u Krajini, kao takvoj.

Zrelo za katanca.
Pa fino sam im rekao, to se dižu tenzije a mediji sve napuhavaju zbog političkih interesa. Dok nije pocela priča o Fikretovom pustanju na slobodu bilo je rahatluka, od tog trenutka pa nadalje se napuhuje i kada neko prdne u pravcu Kladuše ili južnije iz pravca Kladuše.

Prave sad, dođe par bezubih seljačina poslije komušanja kukuruza i čuva ih policije više nego što ih ima :lol:

Ja sam odveo ovu temu u drugom pravcu jer sam znao u suprotnom da će doći neko i dobro se posrati po Krajisnicima i Krajini ne znajuci zapravo ni ko smo ni sta smo niti sta e kod nas događa i sta se dogodilo.

Preživio sam ga i ja druže, dobro znam ko mi je guzicu spasio a ko je htio sa istom u jamu. Meni je najgore kad se o tome priča pa gledam svoje kako plaču kad se krene na mezare i zato se ne mogu pomiriti sa tim koji zastupaju takve ideje i njihove stavove. Zamisli kad ja koji sam često po ostatku Bosne dođem i pitaju me odakle si i kada im odgovorim kazu a ti si babin. Najrađe bih mu didovu čakiju zabio u čelo. Zato kad se oglasavaju samo kontra njih, bolje da šute i ne oglašavaju se i mirna Krajina. Znam ja dobro da nama trebaju firme a ne podjele.
Danguba

#56 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by Danguba »

piplica666 wrote:Za dijalog je potrebno prije svega da se ne bude isključiv sa svojim početnim postavkama.Neke je "smrt uzela sebi" prije Haga?

Eto naprimjer Franjo Tuđman?

Slobodana Miloševića uzeo i Hag i smrt uporedo.

Zna li još neko za nekog?
zar imas pravo na naknadu za prekovremeni radi... :-)
danas si stvarno posteno dnevnicu zaradio... :D
dustaban

#57 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by dustaban »

VCorp wrote:
Dustaban wrote: Ovaj ti je post skroz konfuzan, al' nebitno. Posto vidim da si spreman i danas poginut za svoj VCorp, sto zaista cijenim, necu te vise dzarati oko toga samo bih te ipak upitao - sta mislis o onom drugome Abdicu sto se Tigar zove?
Izvini ako sam te uvrijedio, zbog svega što mi se dogodilo u vezi rata često prenaglim na tu temu i burno reagiram. Nije mi cilj da se svađam, tako da izvini još jednom.
Mislim da je profiter i kriminalac, da nije tako ne bi išao u zatvor a smatram da bi trebao daleko više odležati. Svaka njemu čast na ratnim podvizima ali cilj je bio stvaranje i odbrana bolje države a to znači i borba protiv kriminala i prljavih političara. Svako zna ko je on i šta je on a ja sam uvijek na strani poštenja i pravde. Njega vole samo njegove ulizice jer ga se boje. Iako je iz Cazina tamo nije rado viđen gost, to je najbolje pokazala humanitarna utakmica reprezentativaca u cazinskoj dvorani kada je uglavio svog sina da igra protiv njih. Kada je spiker najavio njegovog sina čitava se dvorana zatresla od zvižduka i psovki, nisam sad uspio naci snimak da vam pokažem. Stojao sam par redova ispod njega i gledao kako pognute glave Hamdija napusta tribine.

Da ga ljudi cijene kao što se misli ne bi mu svako malo palili sinu auta.

Kod nas se gore iznad svega cijene dvije stvari, poštenje i ljudovanje kako mi to kažemo. Džabe ti sve pare svijeta i šta god da uradiš, ako nemaš te dvije stvari kod nas si onda niko i ništa.
Ne moras se izvinjavati, ne osjecam se uvrijedjenim, jednostavno sam te prihvatio takvim kakav jesi, dakle tipican Krajisnik :mrgreen:

Drago mi je sto si o Tigru odgovorio kako si odgovorio. Zaista se radi o notornom kriminalcu, koji je svoj flert sa Fikretom Abdicem kasnije preokrenuo u nekakvu toboze taktiku, ko on njega nesto navukao...
:-) ;-)

Poznavajuci profil takvih likova glavu dajem da je on igrao na obje strane pa kad je vidio kako se stvari odvijaju onda ono sto je surovao sa drugom stranom preveo u kontraspijunazu!

E sad, kad vidim Dudakovicevu slizanost sa tim i takvim mafijasem... yebiga to mi baca sjenu na svu tu pricu tamo.

Tebi i ostalim borcima V korpusa, pogotovo onim palim herojima poput Nanica pripada samo postovanje i respekt. Shvacam i vasu frustraciju u vezi penzionog izjednacavanja autonomasa sa vama, ali... opet kad pogledamo sve skupa to je samo jos jedan apsurd ovog rata gdje svi koji su ratovali imaju isti status bez obzira u kojoj su vojsci bili.

Prema tome, nema nam druge nego se miriti sa onima koje je stihija odvela na drugu stranu, ali pri tome dobro paziti da u tom mirenju se ne promaknu krimanalci i zlocinci, makar bili na nasoj strani.

Zadovoljan sam tvojim postom i stavom oko ovog drugog Abdica.

(ali ipak se malo kontrolisi, ono sa Abdicevom kcerkom si bas pretjero)
Last edited by dustaban on 10/12/2013 13:38, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#58 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by JoseMujica »

šta oće vovi Fikret Hapdić? Zar do sad nije naučio da ne ide u Alijinu avliju da bere kruške:?
ultima_palabra

#59 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by ultima_palabra »

Ko dosad nije skontao da je cjelokupna Babina privredna i politička "karijera" ustvari velikosrpska igranka, taj je prespavao zadnjih 25 godina...
VCorp

#60 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by VCorp »

dustaban wrote:
Ne moras se izvinjavati, ne osjecam se uvrijedjenim, jednostavno sam te prihvatio takvim kakav jesi, dakle tipican Krajisnik :mrgreen:

Drago mi je sto si o Tigru odgovorio kako si odgovorio. Zaista se radi o notornom kriminalcu, koji je svoj flert sa Fikretom Abdicem kasnije preokrenuo u nekakvu toboze taktiku, ko on njega nesto navukao...
:-) ;-)

Poznavajuci profil takvih likova glavu dajem da je on igrao na obje strane pa kad je vidio kako se stvari odvijaju onda ono sto je surovao sa drugom stranom preveo u kontraspijunazu!

E sad, kad vidim Dudakovicevu slizanost sa tim i takvim mafijasem... yebiga to mi baca sjenu na svu tu pricu tamo.

Tebi i ostalim borcima V korpusa, pogotovo onim palim herojima poput Nanica pripada samo postovanje i respekt. Shvacam i vasu frustraciju u vezi penzionog izjednacavanja autonomasa sa vama, ali... opet kad pogledamo sve skupa to je samo jos jedan apsurd ovog rata gdje svi koji su ratovali imaju isti status bez obzira u kojoj su vojsci bili.

Prema tome, nema nam druge nego se miriti sa onima koje je stihija odvela na drugu stranu, ali pri tome dobro paziti da u tom mirenju se ne promaknu krimanalci i zlocinci, makar bili na nasoj strani.

Zadovoljan sam tvojim postom i stavom oko ovog drugog Abdica.

(ali ipak se malo kontrolisi, ono sa Abdicevom kcerkom si bas pretjero)
Svi znaju da mu buraz nije bio na tajnom zadatku kod Fikreta, ali eto ...

Ako je iko valjao kao osoba na visoj funkciji i ako bi valjao poslije rata, to je bio Izet Nanić. Jedino me njega nije stid i postujem ga i cijenim iznimno.

Moj stav je uvijek bio i bit će pravda. Ko je god šta radio mimo zakona treba odgovarati, taman da je moj rođeni brat.
Dudaković je isti kao on, ako ne još i gori.
VCorp

#61 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by VCorp »

Kastanienallee wrote:Osim moje fascinacije koju sam razvila prema citavom projektu Agrokomerca kada sam prije desetak godina prevodila opseznu dokumentaciju o Agrokomercu nekim stranim placenicima u pohodu raskomadaj pa dijeli tudje a usput zaradi... ne bijah u stanju razviti totalnu i neosporivu mrznju prema liku i djelu Fikreta Abdica.
Mada ja nisam u stanju razviti apsolutan osjecaj bilo cega prema necemu cemu nisam svjedocila ili dozivjela na vlastitoj kozi pa je moje misljenje jako ograniceno na srazmjerno mali prostor i ogranicenu sposobnost strasti i mrznje prema nedozivljenom, narocito u kontekstu medijskih izvjestaja i istorije koju pise kako ko stigne.

Ako ikada igdje na nasim prostorima upoznam covjeka koji je u stanju makar da napise biznis plan opsega jednog Agrokomerca na svim njegovim nivoima, mozda cu biti u stanju da osjecam manju fascinaciju prema radu Fikreta Abdica prije rata 1992. i mozda ce mi to sve postati bezznacajno u poredjenju sa uzasima koje je kako kaze istorija smisleno krojio i primjenjivao.

Nedavno sam bila u ugodnoj prilici da upoznam skroz ugodnu mladu zenu ne znajuci uopste o kome se radi. Pricala je pismeno, smisleno i pametno. Isticala se u grupici ljudi slicnog obrazovanja i statusa. Poslije mi rekose da je i to Abdiceva kcerka i da je osvojila preko 8000 glasova na zadnjim opstinskim izborima i da je predsjednica OV u Kladusi. Ne znam sta brojka od 8000 glasova odraslih ljudi govori. Mozda nista.

Odi ti na opstinske izbore, reci da imas Fikreta iza sebe i dobit ces isti broj glasova od nepismenih i neobrazovanih seljaka sa njiva. Ko da je to problem.

Šta ti misliš, da ja ne bih volio da se Agrokomerc pokrene pa da narod ima posao i kruha jesti ? Mi samo nećemo Agrokomerc sa Fikretom blizu, to bi bilo kao da sutra idem glasati za Ratka Mladića da mi bude predsjednik Bosne.
It_is_a_Leclerc

#62 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

ultima_palabra wrote:Ko dosad nije skontao da je cjelokupna Babina privredna i politička "karijera" ustvari velikosrpska igranka, taj je prespavao zadnjih 25 godina...
Ne slažem se djelimično.

"Agrokomerc" je prvenstveno projekat koji su kod tadašnjih vlasti uspio izdejstvovati, vjerovatno najveći prijeratni Krajišnik, Hamdija Pozderac koji je smatrao kako Krajini "ne trebaju motike, već postrojenja". "Agrokomerc" se nepravedno pripisuje Abdiću, kao da ga je on napravio od vlastitih para, što su naravno notorne gluposti.
On je samo bio na čelu tako jakog giganta da ni svo njegovo kokošarsko poimanje ekonomije, kao ni njegovo "osiguravanje" porodice i prijatelja, nije moglo ozbiljnije uzdrmati status firme.
Baboolal

#63 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by Baboolal »

@ Leclerc i/ili Kastanienallee,

Imate li vise detalja kako je Agrokomerc dosao do toga da postane gigant (na cije je celo onda dosao Abdic)? Iz koje je godine taj dobri poslovni plan? Zna li se ko mu je autor?
swanfilter

#64 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Post by swanfilter »

dustaban wrote:Ja cu sad reci nesto jos smjelije, nesto sto se mnogima nece svidjeti, al' yebajiga taki sam :mrgreen:

Dakle, par rijeci o "izdajnicima" generalno.

Historija/povijest nas nazalost uci da je izdajstvo cesto... NAJMUDRIJI POTEZ! Mnogi mali, ali hrabri narodi su nestali zato sto ih je poveo odvazni vodja, prethodno ne razmotrivsi situaciju i realne sanse. A mnogi su opet prezivjeli zahvaljujuci mudroj politici sa jacima, sto je u tom momentu mozda nazvano izdajom, ali na dugu stazu se pokazalo pravim potezom.
Meni je u tom smislu najbolji primjer Dubrovacka republika. Njih ne bi bilo da su se kurchili!

Dakle, CINJENICA JESTE da je Zapadna Krajina bila postedjena od agresora na pocetku rata, zahvaljujuci Babinoj izdaji. A cinjenica isto tako jeste da se u Srebrenici desilo sta se desilo, zahvaljujuci Oricevoj lojalnosti.
I generalno kad pogledate, ko je najvise najebao u ovim nasim ratovima - oni koji su bili okruzeni i vjerovali u pomoc svoje matice... koja je tamo nedze daleko.
Mi generalno cinimo strasnu gresku kad ljudskom opredjeljenju dajemu iskljucivo karakter ideologije a ne i prezivljavanja.

Jeste li se ikad zapitali da li su Babini autonomasi bili to sto su bili zato sto vole Babu ili zato sto vole sebe?!

Valja vam se izmiriti, nema druge.
Imas li kakav info koji ce potvrditi ovu nebulozu? Ili te sjecanje ne sluzi, ili pojma o datumima nemas ...
It_is_a_Leclerc

#65 Re: Fikret Abdic - Zapadna Bosna

Da ne otvaram temu. Jučer je u Bihaću održan Kongres anti-Babinog DNZ-a na kome je donešena, između ostalog, Deklaracija o pomirenju u Krajini, osuđeni zločini Fikreta Abdića i ponuđena ruka za vlast koaliciji SDA-DF.

Smatram da bi je ovi trebali prihvatiti i time pridonijeti likvidaciji ere Abdića iz političkog života Krajine.
Ja i DNZ BiH sa tim nikada nismo imali problema i samo ću i ovom prilikom ponoviti ono što sam javno izrekao prije 15 godina.

Žalim za svim žrtvama međumuslimanskog sukoba u Krajini i u svim drugim sukobima iz bliske prošlosti BiH i saučestvujem sa svakom porodicom žrtve i izvinjavam se u svoje ime i u ime svih članova DNZ BiH za svaki postupak kojim je prouzrokovana žrtva ili je nanesena šteta bilo kome drugom, a Sud i Bog su ti koji će utvrditi ovozemaljsku odgovornost i odgovornost na drugom svijetu.

Evo, to bi bio moj koncept i pojednostavljena vizija budućnosti i smjera kojim treba dalje ići DNZ BiH, a šira vizija budućnosti i političkih aktivnosti DNZ BiH sadržana je u Programskoj Platformi DNZ BiH koja će biti predmet rasprave Kongresa i iza koje ja stojim.

Poštovani delegati, dragi prijatelji,

Vaša eventualna podrška za moj novi izbor za predsjednika DNZ BiH, za mene jeste priznanje i velika čast i nije nikakva privilegija, već je to ogromna obaveza u ovom teškom i složenom vremenu. Ja bez Vaše pomoći i bez pomoći svojih saradnika, organa Stranke i cijelog članstva ne mogu uspjeti i ne mogu izvršiti preuzete obaveze.

Ako mi ne mislite svi pomoći da zajedno izvršimo ove obaveze i misiju koja se postavlja pred DNZ BiH nemojte mi danas davati podršku, jer jedna ili mali broj leđa su nemoćni da nose toliko breme tereta.

Vjerujem da sa DNZ BiH i samo zajedno možemo izgraditi novi put za novo vrijeme.

To mora biti naš put na kojem neće biti rupa, krivudanja, klizanja, rampi i usijanih glava.

Hvala Vam lijepa.
Ovo je rekao Dolić. Ne sjećam se da li je ovo prvi put ovako javne ograde od zločina nekog od funkcionera DNZ-a ?
Post Reply