Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.mr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade.
Fikret Abdic
-
Bosanac_HR
-
praznina
Ima i Srba. Jedan je bio i u mom razredu u srednjoj.Bosanac_HR wrote:Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.mr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade.
-
plavi9
VUUUUUUmr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade. Nisam Krajisnik i nevolim ratove ali mislim da je bolje se borit u bosanskoj vojsci koja brani Bosnu i Hercgovinu nego kod Fike i tih koji su izdali tu drzavu.plavi9 wrote:Jedini Alahu kako ste samo spremni nakon svega sto se desilo i kroz sta se proslo optuzivati i vrijedati se izmedu sebe.mr__bosnjak wrote: Tebi je to sto si napisao puno gresaka i nemislim u pisanju.
Da te ispravim sve i jedan musliman? To znaci da bi oni upravljali i Tunisom. Onda nema veze ko je pobjedio izbore to je bilo prije agresije na Bosnu i Hercegovinu i narod nije na to mislio mogao je i Karadzic pobjedit da se vise pravio, da je ostao Abdic nestalo bi ove drzave a to sto je htio kantone samo pokazuje kolko je on htio podjelu sto se nei Srbija dijelila u kantone. Alija Izetbegovic je stvorio nezavisnost ove drzave i htio je nepodijeljenu i htio je da Bosnjaci imaju domovinu, nacionalno ime, ime jezika i sve ostalo sto su imali pa su im Srbi i Hrvati uzeli a Islamska Deklaracija je knjiga o islamu i uopste se nespominje Bosna i Hercegovina u njoj to je i potvrdio Noel Malcolm nego je samo upotrebljavana od Srba i Hrvata da bi se Alija I. pogresno predstvaio a inace ja nisam neki Alijin navijac ali sam mu zhvalan za sve sto je uradio za Bosnjake sto Fikret sigurno nebi.
Bosna i Hercegovina je dobila nezavisnost ali je na nju izvsena agresija i ubijani i zlostavljani su Bosnjaci a tvoj Fiko se okrenuo od drzave u kojoj je bio izabran kao predsjednik i poceo da stvori nego automiju saradzujuci sa Srbima i Hrvatima i njegova vojska je ubijala i zlostavljala Bosnjake i pomagala Srbima u ubijanju i zlostavljanju i da se bori protiv onih koji su branili Bosnu i Hercegovinu koji su i pobjedili Fiku i njegove izdajnike i zlocince sto je bio i on i oslobodili ta podrucja znaci njegovu autoniomiju zbog koje je i stvorena Republika Srpska ali i to osvojeno podrucje nadam se da ce se oslobodit.
Zasto?
Zasto to Bosanski Musliman nikad nece da svati.
Koliko ce jos krvi i suza poteci.
Koliko jos mrtvi u ime..drzave..autonomije..kantona...sda..sds..hdz..i ostali govana..
Je..bes drzavu iz koje svako bjezi...jebes autonomiju u kojoj nemas sta jesti...koji ce ti kur.c kanton kad nesmijes preci u drugo selo ili grad...sta ce ti fasisticke stranke kad se u njima nepitas nizasta i ne odlucujes ni o cemu..
Sta bi bilo da je bilo ovo ili ono?????
Isto..
Sa Fikom ili Hamdijom isto kao sto je bilo sa Alijom i Harisom ...sve bas sve isto..
I jel' vi tvrdoglavi moji krajisnici mislite da je sa ovim zavrsena nasa muka????
Ako mislite tu ste u velikoj zabludi..stradanje i patnja Bosanskog Muslimana nije prestala...
Ako postoji najljepsi cjet u svjetu Islama to je Bosanski Musliman...i on moze sa svakim..osim nazalost sa samim sobom...
Pljuvati po nama je naj lakse..naj jednostavnije i naj bezbolnije...jer mi pljujemo po samim sebi...ubijamo se izmeduse..mrzimo se..u ime koga..Fike ili Alije...ma nemaju oni nista sa tim..i da njih nema mi bi to tako...evo jedan primjer sa Manjace...kad su nas doveli u logor i poslije treture zove me jedan nas Musliman i kaze hodi da vidis svadaju se dva brata..oko cega..oko mede ko je kome presao medu...a u logoru sve im oteto sve oduzeto ..prebijeni ..nemaju nista..nemaju gaca na sebi a svadaju se...isto ti je to bilo i izmedu ovi "slavni" predstavnika Bosanski Muslimana..grlili se i ljubili da bi se docepali vlasti..bili braca..e onda je neko nekom presao u "avlijicu'' jer avlijetine nisu ni imali...pa je ona postala tjesna za dva "vola" e onda su oni napravili "koridu" ali ne da se ne "bodu" izmedu sebe..vec da se tuce Muslimanski narod izmedu sebe za njih..jer oni su znas od boga dani..lideri..nepostojeci vojski..nepostojeci naroda.. majstori iluzija ... intriga ...prevara...
I tako nam napaceni heroji od gledanja kako "brat" bode "brat" postadose idoli i zakletve u koje se obje strane sad ovdje kunu i cije ideale brane..
Ja se kao Bosanski Musliman STIDIM za njih dva"vola"koji su sebi dali za pravo da prestavljaju Muslimanski narod a onda ga doveli do tog da se izmedu sebe ubijaju..
Svako ovdje ko ima jednu lijepum rijec za njih dvojicu nije normalan..
Toliko od mene za slavne heroje iz moje Bosanske krajine i jos slavnije sljepce i sljedbenike politike "sabura"..
mr__bosnjak
Alija Izetbegovic je stvorio nezavisnost ove drzave i htio je nepodijeljenu i htio je da Bosnjaci imaju domovinu, nacionalno ime, ime jezika i sve ostalo
Jel' ti mozes zaspati poslije ovakvi rijeci....?????
A istina je da Bosnjaci moraju vise jedno drugo da podrzavaju jer je Bosna i Hercegovina njihova domovina.
prepade ti mene...sta su Bosnjaci a sta su Muslimani...vidis imas pravo..
Mujo je Musliman a Mujo je i Bosnjak..ali to nije isto zar ne...hahah
prvo mi odgovori na ovo... kako ovu izgovori i osta ziv majketi
mr__bosnjak
Alija Izetbegovic je stvorio nezavisnost ove drzave i htio je nepodijeljenu i htio je da Bosnjaci imaju domovinu, nacionalno ime, ime jezika i sve ostalo
-
mr__bosnjak
I sta hoces da kazes.Bosanac_HR wrote:Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.mr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade.
-
mr__bosnjak
Necu ja da se prepirem nego samo sam rekao da izjednacavas dvije razlicite rijeci. Ako je on Bosnjak sto je skoro sigurno kako znas da je musliman znaci da vjeruje u to sto islam kaze mozda nevjeruje uopste a kako znas da nema ljudi evo ja ih znam koji nezele biti Srbi i Hrvati nego se izjasnjavaju kao Bosnjaci a pravoslavci i katolici su i znas li za bogumile koji su davno postojali kao vjera kod Bosnjana.plavi9 wrote:VUUUUUUmr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade. Nisam Krajisnik i nevolim ratove ali mislim da je bolje se borit u bosanskoj vojsci koja brani Bosnu i Hercgovinu nego kod Fike i tih koji su izdali tu drzavu.plavi9 wrote: Jedini Alahu kako ste samo spremni nakon svega sto se desilo i kroz sta se proslo optuzivati i vrijedati se izmedu sebe.
Zasto?
Zasto to Bosanski Musliman nikad nece da svati.
Koliko ce jos krvi i suza poteci.
Koliko jos mrtvi u ime..drzave..autonomije..kantona...sda..sds..hdz..i ostali govana..
Je..bes drzavu iz koje svako bjezi...jebes autonomiju u kojoj nemas sta jesti...koji ce ti kur.c kanton kad nesmijes preci u drugo selo ili grad...sta ce ti fasisticke stranke kad se u njima nepitas nizasta i ne odlucujes ni o cemu..
Sta bi bilo da je bilo ovo ili ono?????
Isto..
Sa Fikom ili Hamdijom isto kao sto je bilo sa Alijom i Harisom ...sve bas sve isto..
I jel' vi tvrdoglavi moji krajisnici mislite da je sa ovim zavrsena nasa muka????
Ako mislite tu ste u velikoj zabludi..stradanje i patnja Bosanskog Muslimana nije prestala...
Ako postoji najljepsi cjet u svjetu Islama to je Bosanski Musliman...i on moze sa svakim..osim nazalost sa samim sobom...
Pljuvati po nama je naj lakse..naj jednostavnije i naj bezbolnije...jer mi pljujemo po samim sebi...ubijamo se izmeduse..mrzimo se..u ime koga..Fike ili Alije...ma nemaju oni nista sa tim..i da njih nema mi bi to tako...evo jedan primjer sa Manjace...kad su nas doveli u logor i poslije treture zove me jedan nas Musliman i kaze hodi da vidis svadaju se dva brata..oko cega..oko mede ko je kome presao medu...a u logoru sve im oteto sve oduzeto ..prebijeni ..nemaju nista..nemaju gaca na sebi a svadaju se...isto ti je to bilo i izmedu ovi "slavni" predstavnika Bosanski Muslimana..grlili se i ljubili da bi se docepali vlasti..bili braca..e onda je neko nekom presao u "avlijicu'' jer avlijetine nisu ni imali...pa je ona postala tjesna za dva "vola" e onda su oni napravili "koridu" ali ne da se ne "bodu" izmedu sebe..vec da se tuce Muslimanski narod izmedu sebe za njih..jer oni su znas od boga dani..lideri..nepostojeci vojski..nepostojeci naroda.. majstori iluzija ... intriga ...prevara...
I tako nam napaceni heroji od gledanja kako "brat" bode "brat" postadose idoli i zakletve u koje se obje strane sad ovdje kunu i cije ideale brane..
Ja se kao Bosanski Musliman STIDIM za njih dva"vola"koji su sebi dali za pravo da prestavljaju Muslimanski narod a onda ga doveli do tog da se izmedu sebe ubijaju..
Svako ovdje ko ima jednu lijepum rijec za njih dvojicu nije normalan..
Toliko od mene za slavne heroje iz moje Bosanske krajine i jos slavnije sljepce i sljedbenike politike "sabura"..
mr__bosnjak
Jel' ti mozes zaspati poslije ovakvi rijeci....?????
A istina je da Bosnjaci moraju vise jedno drugo da podrzavaju jer je Bosna i Hercegovina njihova domovina.
prepade ti mene...sta su Bosnjaci a sta su Muslimani...vidis imas pravo..
Mujo je Musliman a Mujo je i Bosnjak..ali to nije isto zar ne...hahah
prvo mi odgovori na ovo... kako ovu izgovori i osta ziv majketi
mr__bosnjak
A ja podrzavam sve Bosnjake i njihovu drzavu Bosnu i Hercegovinu.
-
mr__bosnjak
mr__bosnjak
Alija Izetbegovic je stvorio nezavisnost ove drzave i htio je nepodijeljenu i htio je da Bosnjaci imaju domovinu, nacionalno ime, ime jezika i sve ostalo[/quote]
I sta tebi smeta u ovoj izjavi. [/quote]
Alija Izetbegovic je stvorio nezavisnost ove drzave i htio je nepodijeljenu i htio je da Bosnjaci imaju domovinu, nacionalno ime, ime jezika i sve ostalo[/quote]
I sta tebi smeta u ovoj izjavi. [/quote]
-
Bosanac_HR
Hoću reći da su pravi Bošnjaci bili i ostali Hrvati.mr__bosnjak wrote:I sta hoces da kazes.Bosanac_HR wrote:Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.mr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade.
-
El_Comunista
I sta tebi smeta u ovoj izjavi. [/quote][/quote]mr__bosnjak wrote:mr__bosnjak
kako to da to nisu htjeli Srbi
-
Settler
Ovo pak potvrđuje tezu da ste prodali Bosnu za šaku Hrvatstva. Jerbo, zašto bi jedan te isti narod imao dva različita naziva?Bosanac_HR wrote:Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.mr__bosnjak wrote:Prestani govoriti muslimanski narod, muslimani su vjera a Bosnjaci su postojali i prije Osmanjlijskog carstva i nisu ni sad skorz muslimani ima i ateista a i i pravoslavaca i katolika znam ljude sve tri te vjere kao i muslimanske koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci i smatraju da pripadaju tom narodu sto i rade.
-
Alfaromeo
A kretencino ka.as li sta osim svoje matereronami wrote:sine ja sam bio u 5. korpusu i jeb t mat autonomasku, pic jedna izdajicka da ti nije babe ne bi puta imali zato vam i jes najbolji... i ratovo sam na automomiji i nije mi zao niti jednog metka sto sam ga ispalio... pa vi sine jebete zene svoje rodjene brace, incest jos vlada u vasim domovima.. tako da nije cudo da mozete na tu istu bracu pucati...Alfaromeo wrote:pricaj mi kako si od Karad. kupio pusku
od Njofre uniformu dobio i protiv istog front otvorio podero federaciju sa Hrvatima
Pricaj mi kako si se sam Borrio protiv svih
sve i jednih
ko je potpisao podjelu Fikret
da nije bilo Babe Cazinska krajina bi zna se gdje bila
nemoj mi pricati o ofanzivi kad je Hrvatska stala na stranu istog
mislis da bi sami mogli pobijediti Srbe i Hrvate
ja neznam u kojem si ti filmu ozbiljno
ko je imao tad snage da se suprostavi.. Alija kojeg je samo Sarajevo zanimalo
Pricas gluposti ili si jos mlad
nadam se ovo drugo da je slucaj
STOKO IZDAJNICKA
Je8o ti sin mater ja ti sin derepe tursko
-
Alfaromeo
nismo ni mi stedili olovo za 5 korpus
ako si bio u 5 korpusu u sto cisto sumnjam
reci ljudima kad ste ojacali
kad ste kreunuli u ofanzivu
ako pricamo sa otvorenim kartama onda bujrum
nemoj mi samo krkanluka tipa on je kriv i tacka
na kraju ste da nije bilo hrvatske vojske dudlali binemoj meni prosipati fazone malo sam ja stariji
ponosni Bosnjak koji je cekao na humanitarnu iz Hrvatske sto hrane sto olova..ili ste vi uvozili preko Hirosime...
Radili ste sa Srbima samo ono nesmije se na glas
Sta je sa sleperima za Gradacac...
ako si bio u 5 korpusu u sto cisto sumnjam
reci ljudima kad ste ojacali
kad ste kreunuli u ofanzivu
ako pricamo sa otvorenim kartama onda bujrum
nemoj mi samo krkanluka tipa on je kriv i tacka
na kraju ste da nije bilo hrvatske vojske dudlali binemoj meni prosipati fazone malo sam ja stariji
ponosni Bosnjak koji je cekao na humanitarnu iz Hrvatske sto hrane sto olova..ili ste vi uvozili preko Hirosime...
Radili ste sa Srbima samo ono nesmije se na glas
Sta je sa sleperima za Gradacac...
-
Alfaromeo
ili
je bolji predsjednik
koji je u stanju da proda Srebrenicu..a sta kako nije
pa pitaj ljude iz Srebrenice..
pitaj svjedoke inace moje 1 komsije u zgradi
nemoj mi info od Avaza molim te
te price mozes prosipati ovim novim klincima
o neunistivom Aliji i prokletoj Cazinskoj krajini
je bolji predsjednik
koji je u stanju da proda Srebrenicu..a sta kako nije
pa pitaj ljude iz Srebrenice..
pitaj svjedoke inace moje 1 komsije u zgradi
nemoj mi info od Avaza molim te
te price mozes prosipati ovim novim klincima
o neunistivom Aliji i prokletoj Cazinskoj krajini
-
MirkoX69
U telefonskom imeniku Beograda (http://www.telekomsrbija.com) ima ravno 200 Bošnjaka, a uz to prezime naći ćete imena Jovana, Franje i Hajrulaha. Svaki od njih bi se ili nasmejao ili doživeo kao bezobrazluk ako bi neko drugi pokušao da im određuje njihov nacionalni identitet i opredeljenjeBosanac_HR wrote:Ja znam za stotine bosanskih katolika s prezimenom Bošnjak i svi se oni izjašnjavaju kao Hrvati.
- manijak1
Slažem se 
- manijak1
Nema više zabijanja noževa u nejaka leđa mudžahedinaSettler wrote:Takvi ste vi, a Bog zna kako ćeš mislit popodne.
- manijak1
- manijak1
Pa bježite
-
Settler
Kakvih ataka? Čime nas to imate napadati ... pokvarenim jufkama?manijak1 wrote:![]()
Energije
a vi ne stignete od naših ataka ni kafu popit
.
Pa bježitei od jufki i od
kahvenista
Mi Srbi barem imamo fabrike, a vi ... ćevabdžinice.
http://www.zastava-arms.co.yu/srpski/vojni.htm
-
da pamtis
a vi ste meni ovakvi http://www.donstalens.com/web/slicice/s ... 0glava.jpg
Last edited by da pamtis on 03/09/2005 15:01, edited 1 time in total.
- manijak1
A šta to pravite ?
Allahimanet