Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
r_faruk wrote:e! ima li ikakav brzi nacin za sredjivanje ekipe, zamjenu igraca, lijecenje ovih bogalja.... svima noga povrijedjena....
deru me ljudi samo tako...
namjestam ove pizdarije sat i po, i onda odigram dvije utakmice...
stalno izmjenjuj ekipu ili im daj po 60 fitness, ili 30 za kompletnu ekipu i nece se povrijedjivati..
ne mozes igrati 10 utakmica s istim timom jer se umore previse..
Jel bolje kupiti staru ili novu karticu Vidala, razlike su male, u novoj kartici mu je sve poboljsano za 1,2 i vrijedi oko 40-45k, a stara kartica 15-20k..I ocjena na staroj mu 85 a na novoj kartici 86...
Ja sam se dugo motao po 2 i 3 ligi pa mi dosadilo i rješio da probam sa našim igračima isključivo da igram. U formaciji 5-2-1-2. Na moje iznenađenje, najopasniji/najbolji igrači su mi Dialiba, Enis Nadarević i onaj Bunoza. Sva trojica su poprilično brzi a izgleda da je to, bar u mom slučaju, ključan momenat Na prodore ove trojicce, Džeko se sit nadavao golova. Ibišević me strašno nervira jer je trom do bola, salihovića držim zbog prekida.
makkaj wrote:Ja sam se dugo motao po 2 i 3 ligi pa mi dosadilo i rješio da probam sa našim igračima isključivo da igram. U formaciji 5-2-1-2. Na moje iznenađenje, najopasniji/najbolji igrači su mi Dialiba, Enis Nadarević i onaj Bunoza. Sva trojica su poprilično brzi a izgleda da je to, bar u mom slučaju, ključan momenat Na prodore ove trojicce, Džeko se sit nadavao golova. Ibišević me strašno nervira jer je trom do bola, salihovića držim zbog prekida.
Ja sam nekoliko mjeseci igrao sa BH Repkom. Doduše, ja sam igrao 4-4-2 i bio prezadovoljan Nadarevićem, Lulićem, Pjanićem i fantastičnim Begovićem!
U sadašnjoj ekipi su mi ključni igrači Pjanke, Lulić i Begović.
Iako Bega ima niže ocjene od drugih golmana, kad se pogledaju stats vidi se da je lik drama dobar - a i pokazao mi se kao takav. Brani boga oca!
makkaj wrote:Ja sam se dugo motao po 2 i 3 ligi pa mi dosadilo i rješio da probam sa našim igračima isključivo da igram. U formaciji 5-2-1-2. Na moje iznenađenje, najopasniji/najbolji igrači su mi Dialiba, Enis Nadarević i onaj Bunoza. Sva trojica su poprilično brzi a izgleda da je to, bar u mom slučaju, ključan momenat Na prodore ove trojicce, Džeko se sit nadavao golova. Ibišević me strašno nervira jer je trom do bola, salihovića držim zbog prekida.
Ja sam nekoliko mjeseci igrao sa BH Repkom. Doduše, ja sam igrao 4-4-2 i bio prezadovoljan Nadarevićem, Lulićem, Pjanićem i fantastičnim Begovićem!
U sadašnjoj ekipi su mi ključni igrači Pjanke, Lulić i Begović.
Iako Bega ima niže ocjene od drugih golmana, kad se pogledaju stats vidi se da je lik drama dobar - a i pokazao mi se kao takav. Brani boga oca!
Jeste Bega je ekstra, Pjana i Lulic dobri također. Pkušavao sam Đurića gurati ali je jednostavno prespor, te njegova igra glavom mi ne donosi ništa kad ne stigne ispratiti bočne igrače. Imam problem sa desnim bekom jer nemamo ništa da valja, Mujdža je više nego prosječan.
Može ti i Lulić igrati LB ako ti je Nadarević LB
Na kraju krajeva, onaj Diabang nije preloš na lijevom beku.
Jedini belaj je što su svi Silver, slabo ko u našoj repki je Gold
Đurić će valjati za godinu-dvije, dok se pokaže u pravoj reprezentaciji
EDIT: Ibišević je 'nako osrednji, ali je dobar u skokovima i šutevima glavom. Ako ti je potrebna brzina, na njegovom mjestu Hajrović sasvim pristojno igra