Da hoće izbaciti ovog De Bruynea igrača godine pa da završavam s ekipom, ne znam ni ja šta da radim više.
Moderator: Benq

Mene drug nagovori da uradim 86+, on dobio TOTY Kantea, ja dobijem TOTS Ramosa! Najbolje što sam čitave godine dobio i jedino što je valjalo, izuzev Neymara na početku. Al sam i dalje u dilemi Engine ili Shadow...nekako volim na odbrambene defanzivne chemistrije, mada svi kazu engine, a napr Boras koristi shadow.Rodzer Mur wrote: ↑12/08/2020 02:38 Jasta, daleko, Vieira na cdm k'o drvo, jockey mu je solidan, tackling, interception, ali kad dobije loptu ne moze meda, u ovom gameplayu kakav ja imam ne moze se okrenuti, pogotovo kad protivnik okrene na team press... igrao ga na CB jedno vrijeme i bio je tamo dobar, ali sad mi igra samo cb-ove daje...danas u ovom 86+ TOTS Diego Carlos... znaci Luiz, VVD, PM Ramos, Militao, De Ligt, Carlos, Vieira, sve za cb pozicije... sad mi bezveze kupovati TOTS Ramosa pored toliko ovih u klubu, a njega bih najradije + Varanea
Ima.made_in_sarajevo wrote: ↑13/08/2020 10:24 posto sam zadnju fifu igrao mozda 15uglavnom klasika su bile, lige, liga prvaka, kup i deri u krug do beskonacnosti. ove nove sad jel i dalje ima toga kad se hoce covjek odmoriti od svega i nako napamet igrati ili je sad sve sa ovim karticama, nekim igricama da se dobije igrac pa se igra online?
https://www.allkeyshop.com/blog/catalog ... h-fifa+21/ tu nadjes za svoju konzolu/pc na kojoj je stranici najjeftinije i kupissajbersatiktoka wrote: ↑16/08/2020 12:01 Raja, gdje ćete uzeti FIFA 21 ? Preorder ? Planirao sam u SD iz Sarajeva, pa da čujem gdje vi uzmate ?
Pošto je poklon u pitanju, uzeo bi u fizičkom obliku. Nekako je ljepše za poklon. Uglavnom su tu negdje cijene kod svih isto koliko sam vidio, 5KM gore dole.TinNBANFL wrote: ↑17/08/2020 03:35https://www.allkeyshop.com/blog/catalog ... h-fifa+21/ tu nadjes za svoju konzolu/pc na kojoj je stranici najjeftinije i kupissajbersatiktoka wrote: ↑16/08/2020 12:01 Raja, gdje ćete uzeti FIFA 21 ? Preorder ? Planirao sam u SD iz Sarajeva, pa da čujem gdje vi uzmate ?![]()