Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MensurM wrote:Gospodine Febo, čekam hvalospjeve na račun moje nove taktike s dugim loptama.
Jebes me u mozak sa ovim sidrasem, nemam sta drugo da kazem. Svaka cast. Moras me nauciti da probam u weekend league
I sto me skrsi na kraju?
4-2-3-1 i duga lopta na napadača. Kad je spusti imaš tri opcije. Ići sam na gol, odigrati dupli s polušpicem ili dati na krilo. Kad se uštelim još malo, bit će to strašno.
Ma kakva duge lopta, dajes lopte iz blizine bunaris sa napadacem.
Jel stavis target man Higuainu? Ja sam cesto pokusavao da igram na taj nacin, ali bez uspjeha. Jel generalno u taktikama stavis long ball?
febo_acm wrote:Ma kakva duge lopta, dajes lopte iz blizine bunaris sa napadacem.
Jel stavis target man Higuainu? Ja sam cesto pokusavao da igram na taj nacin, ali bez uspjeha. Jel generalno u taktikama stavis long ball?
Povučem nazad cijelu ekipu i fast build-up. Probao sam s long ball, ali je ovo uspješnije. I nije napadač target man, sve mi je cut inside ili kako već.
ko hoće nek investira u igrače, pale su cijene igrača, sada je trenutak nema sbcova
83 se mogu naći oko 1000 koinsa, i ispod, recimo nakupovao sam se fahrmana jedno 10tak ispod 1000 koinsa, danilo pereira nešto iznad 1000, i onog pizzia, morata, kagawa itd
84 se može naći za oko 3000- hradecky, rufier, lopes, kasper, golmani, uzeo jedno 20-30 njih
i oko 4k malo i ispod se može naći miki, jorgino, jonas itd
vikend liga počela sasvim dobro, ali onda na kraju ko uvijek mi je davao baš teške protivnike. Inače se to desi, recimo zadnjih desetak utakmica dobijem likove s kojima ne mogu niti igrati, baš ogroma razlika bude odmah to vidim u igri. I često imaju po 3-4 ikone, ronalda, mesija toty i vidim ja omdah koliko je sati. Dok u prvih 15 utakmica dobijem sasvim ok protivnike s kojima mogu igrati tu smo negdje. Ovaj put zadnjih 10 utakmica u wl samo 1 pobjeda, ali sam barem uzeo 1000 poena.
ma trebale mi još dvije pobjede da upadnem u viši rang, ostalo mi 9 utakmica. Ma kontam moći ja to išlo je sve dosada ok.
Aha kako da ne.
Ne znam ni isplati li mi se više igrati wl, kada bi barem mogao ući u silver 1, tu dobijš odmah 2000 poena i igrača bez ograničenja rejtinga.
Ovako dok još skupim 1000 poena potraje.
Mislim da nisam igrao wl od zadnjeg većeg apdejta, i ovog puta fakat nije bilo finese šuteva. Nije bilo kao prije, dodavnje, dođe do ruba mog šesnaesterca, okret i go. I tako 3 puta do 30te minute.
Ali sam barem fino prodao ove kaspere što sam pokupovao kako je izašao ovaj njegov sbc.
šta je ovo niko ne igra?
joj kakve mi protivnike daje u wl, znači po 2-3 ikone, mesiji, totyiji,
1 pobjeda od 10 utakmica, ko da gledam ovaj put neću mnoći osvojiti 1000 poena,
i kada vidim da neko ima više od 3 ikone (i to mislim prave ikone 90+ ne ove nedvede i slično) tu utakmicu ne igram odmah prekidam, tako da sam ustvari od 10 utakmica odigrao 5
hopi wrote:šta je ovo niko ne igra?
joj kakve mi protivnike daje u wl, znači po 2-3 ikone, mesiji, totyiji,
1 pobjeda od 10 utakmica, ko da gledam ovaj put neću mnoći osvojiti 1000 poena,
i kada vidim da neko ima više od 3 ikone (i to mislim prave ikone 90+ ne ove nedvede i slično) tu utakmicu ne igram odmah prekidam, tako da sam ustvari od 10 utakmica odigrao 5
Kad je naprave igrivom igrat cu je, a ne da se nerviram na ping pong simulatoru.
ma znam brate ali ovo je smiješno
ja realno truba, a za protivnike mi evo daje likove koji imaju 88,89,90 if igrače koje su dobili baš iz wl -one crvene wl kartice. Što znači da su ti likovi jedno 3 klase iznad mene, jer sigurno nije aguera 90tku dobio s 4 pobjede u wl. Jebote 5 utakmice evo zaredom, po 2-3 ikone, po 2-3 87+ igrača iz wl.
Pa ne mogu ni igrati s njim, nebo i zemlja smo, pa zar me ne može spariti s nekim ko je sličan level po igri a ne po sastavu.
Pa i meni konstanto daje takve igrace. Realno, brat bratu 90% mojih protivnika ima duplo bolji tim od mene. Sad sam se malo podigao jer sam imao srece. Dobio sam specijalnog llorisa, imobilea i pulisica, ali mi je sad problem jer ne mogu chemistry preko 85 nikako. Elem, ja cisto sumnjam da su ti likovi igrom zasluzili te igrace, mislim da je u pitanju “pay to win”.
Vertig0 wrote:Pa i meni konstanto daje takve igrace. Realno, brat bratu 90% mojih protivnika ima duplo bolji tim od mene. Sad sam se malo podigao jer sam imao srece. Dobio sam specijalnog llorisa, imobilea i pulisica, ali mi je sad problem jer ne mogu chemistry preko 85 nikako. Elem, ja cisto sumnjam da su ti likovi igrom zasluzili te igrace, mislim da je u pitanju “pay to win”.
A mozda i jesu, imas ljudi spavaju na igrici, igraju dnevno po 4-5 sati minimum.
ja sam ovo skupio, a jako sam malo igrao u zadnje vrijeme. jucer sam izvukao 88 mbapea, kdb, if belotti i malo se popravio. ali izvuces jednu ikonu od 3 mil i mozes uraditi 4 ova sbc 88-89 i 3 ikone po 800k.
Ja sam nedavno tek poceo igrati i tek sam na kraju dvije sedmice birao one nagrade za rivale. Prvi put sam izabrao ona dva pakovanja koji su tradeable i dobio sam obicno smece, a drugi put sam izabrao dupla pakovanja ali su untradeable i tu sam dobio specijalnog imobilea i pulisica i obicnog diega kostu, a na obicnom pakovanju od 7500 sam izvukao specijalnog llorisa koji se krece izmedju 250k-300k.
Ovo mi je sada prvi vikend da igram champions, za sada imam 9 pobjeda. Cilj mi je da se proguram do golda pa cemo vidjeti hocu li dobiti sta kvalitetno
Mene jebe sto po serijalu odigram 2000 utakmica od toga 1950 sa fut ekipom i nekim if karticama. Ovo mi je bas mucenje, ali mozemo odigrati i sa nekim lijevim ekipama opet
Vidim neki je patch bio, ali nisam ni citao sta je u njemu novo.