Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ludo_jaje wrote:aaa kazu na mjesecu ako dobro pogledas vidis polja marihuane, valjda toliko narasla jer nema ko da pokupi hahaahahahahahah da nisi to vidio
nije tako miroljubivo nazalost
radi se o necemu drugom...i moras biti jedno s prirodom da bi imao takav pogled...otvoren pienal (hipofizu)
dxb wrote:
Kako me nasmija, covjece, samo da znas. Ti se bas nadje da skrenes covjek paznju na gramatiku! Zanima me sta si ti u navodu zapravo zelio da kazes vezano za Osmanagica? Mozes li to preformulisati u razumljivu recenicu!?
Zasto da ne, kad pise tako da jedva mogu procitati i razumjeti tekst. Mene zanima koji dio mog misljenja o Osmanagicu ne razumijes. Sve sto sam htio reci, to sam i rekao, hm, napisao.
pisem onako kako govorim,ugodno mi je tako
o semiru pises kao da je sharlatan,to ti ne valja.
dxb wrote:
Kako me nasmija, covjece, samo da znas. Ti se bas nadje da skrenes covjek paznju na gramatiku! Zanima me sta si ti u navodu zapravo zelio da kazes vezano za Osmanagica? Mozes li to preformulisati u razumljivu recenicu!?
Zasto da ne, kad pise tako da jedva mogu procitati i razumjeti tekst. Mene zanima koji dio mog misljenja o Osmanagicu ne razumijes. Sve sto sam htio reci, to sam i rekao, hm, napisao.
Koje struke? Koje razne diplome? Akademik nepostojece ruske akademije? Diplomirani ekonomista koji je na FPN u SA na tezu civilizacije Maja, temu o kojoj mu ni mentor (kojem se u gostovanju na TV nije mogao ni imena sjetiti), ni clanovi komisije nemaju blage veze? Ali, eto, nije ni prvi ni posljednji, na zalost, koji se na neobjasnjiv nacin postigao nesto na FPN.
Cek,cek...to ce smak svijeta da bude 2012 ili...?????? Mislim ako ce biti i ako primas kakve vibracije iz svemira da ce se smak svijeta desiti,zamolio bih te da nas obavijestis...mislim ono... koji penis se skolujem,ako cu umrijeti odmah nakon dodjele diploma...
stolac-SARAJEVO wrote:Cek,cek...to ce smak svijeta da bude 2012 ili...?????? Mislim ako ce biti i ako primas kakve vibracije iz svemira da ce se smak svijeta desiti,zamolio bih te da nas obavijestis...mislim ono... koji penis se skolujem,ako cu umrijeti odmah nakon dodjele diploma...
zanimljivo je da pomislis na smak odma,a ustvari je apokalipsa samo
zasto mislis da je vakcina protiv svinjske gripe? neki dan jedan rumunski glumac (poznati glumac) uginu od te gripe...a odma je nakon toga rulja navalila da se vakcinise
vakcine sprjecavaju evoluciju dnk-a(i am legend) koje nexus polaris treba da donese(i koje vec lagano i donosi) treba javna i utjecajna licnost da pogine da bi se pridobila masa.A ruminija je medju prvima(lako rumunski narod zavesti ej) i kolko me sjecanje sluzi nakon rumunije ni nama se nije dobro pisalo davne 91ve...
zasto rumunija medju prvima? jel mozes da odgonetnes?
Pročitao sam dio gdje govoriš o svom snu i to mi se svidjelo. Ono ispod ne bih mogao čitat ni da mi neko plati jer me toliko ne zanima a dugo brate ...E kad je riječ o Semiru - nastranu sve njegove teorije i dokazi o alternativnoj historiji, itd. - mene se strašno dojmio njegov stav, njegov odnos prema neistomišljenicima dok razgovaraju u nekoj emisiji. Taj čovjek ima debele živce i blaženi osmjeh koji ne silazi sa lica dok objašnjava svoje teorije. Nevjerovatna blagost, bez skakanja, crvenjenja, huje i ljutnje, bez ikakavih prenosa, ispada...Sasluša svakoga i onda smireno, osmjehnuta lica, mirno progovori...
arzuhal wrote:...E kad je riječ o Semiru - nastranu sve njegove teorije i dokazi o alternativnoj historiji, itd. - mene se strašno dojmio njegov stav, njegov odnos prema neistomišljenicima dok razgovaraju u nekoj emisiji. Taj čovjek ima debele živce i blaženi osmjeh koji ne silazi sa lica dok objašnjava svoje teorije. Nevjerovatna blagost, bez skakanja, crvenjenja, huje i ljutnje, bez ikakavih prenosa, ispada...Sasluša svakoga i onda smireno, osmjehnuta lica, mirno progovori...
naravno..laganini ,nista se gruboscu ne objasnjava niti dokazuje. a i sta drugo ocekivati?to je skolovan covjek koji zastupa malo vise od svoje teorije po mom misljenju.
arzuhal wrote:...E kad je riječ o Semiru - nastranu sve njegove teorije i dokazi o alternativnoj historiji, itd. - mene se strašno dojmio njegov stav, njegov odnos prema neistomišljenicima dok razgovaraju u nekoj emisiji. Taj čovjek ima debele živce i blaženi osmjeh koji ne silazi sa lica dok objašnjava svoje teorije. Nevjerovatna blagost, bez skakanja, crvenjenja, huje i ljutnje, bez ikakavih prenosa, ispada...Sasluša svakoga i onda smireno, osmjehnuta lica, mirno progovori...
naravno..laganini ,nista se gruboscu ne objasnjava niti dokazuje. a i sta drugo ocekivati?to je skolovan covjek koji zastupa malo vise od svoje teorije po mom misljenju.
zastupa cijelu naciju
Tacno
Zastupa i neke nase naucnike i arheologe koji nece da se bave piramidama u Visokom.
Jel tako Nocty?
Tacno
Zastupa i neke nase naucnike i arheologe koji nece da se bave piramidama u Visokom.
Jel tako Nocty?[/quote]
pa ajd sto nece da se bave,ali neka ne ometaju,pa da im onda egipcanski arheolozi ne moraju govoriti da su bezobrazni kao onaj govedarica ,
krivo mu sto njega niko ne zna po svijetu kao semketa
Cek...sada smo se dohvatili i Davida Ickea...covjek koji kaze da su ga oteli vanzemaljci i izdigle nadprirodne sile mislim citao sam njegovu knjigu "Najveca tajna" i dalje stojim iza svog stava da je rijec o jednom interesantnom gospodinu velikih kapaciteta jedino gdje bih se slozio sa njim,jeste njegov stav o EU,tacnije misljenje da malim zemljama poput BiH,Hrvatske,Slovenije ne treba EU.
stolac-SARAJEVO wrote:Cek...sada smo se dohvatili i Davida Ickea...covjek koji kaze da su ga oteli vanzemaljci i izdigle nadprirodne sile
nijerek'o da su aizdigli van zemaljci,reko je samo da uopste nije bio u tim vodamadok nije povrijedio nogu i s time prest'o svoju fudbalsku karijeru...onda kasnije polako poceo je da dobija te "pruke"i otis'o u peru gdje je na jednom mjestu na nekoj planini stao i nije se mogo pomjeriti,kao dasu mu noge ukamenjene u zemlju bile kakokaze i tu je dobio protok tih informacija sta ce on da bude i za sta je namjenjen da bude.Zanimljiva prica,procitaj intwervju sa credo mutwom ,zanimljiva prica takodjer
chengaba wrote:
Nocty wrote:
(hipofizu)
Mislis epifizu (pineal)
pineal (trece oko ) hehe
ne mogu bit siguran jel hipofiza ili epifiza...de cartes ga je nazvao sjeme duse,gdje se tijelo i dusa spajaju...a ovaj svijet (planeta) je takodjer ima i zove se anima mundi(dusa svijeta)