Felix Sturm (Adnan Catic) vs. Javier Castillejo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- striker
Čestitke momku svakako!
Jbg kad ti dođe par hiljada Bosanaca i Hercegovaca da te gleda i navija za tebe i poslije meča ti daju svoju zastavu... pa mahao bi njome taman da si iz Kostarike!
Mislim ipak u znak zahvalnosti prema tim ljudima...
Jbg kad ti dođe par hiljada Bosanaca i Hercegovaca da te gleda i navija za tebe i poslije meča ti daju svoju zastavu... pa mahao bi njome taman da si iz Kostarike!
Mislim ipak u znak zahvalnosti prema tim ljudima...
Last edited by striker on 01/07/2007 18:23, edited 2 times in total.
- cyprus
Za sebe sam reko da se po etničkoj pripadnošću deklariram kao Jugosloven, a ne da mi je država Jugoslavija. Nit sam reko da mi je država Kipar. Zato: ne kakite.
Btw, biste li ga voliko gotivili da nastupa pod srbijanskom zastavom i da je ime promjenio u recimo Sretko Olujević. Mislim da ne bi. I ne samo da ne bi no bi mu jebavali mater bar 90% vas. A vi mene demantujte ako griješim. Ne valja bit licemjeran.
Btw, biste li ga voliko gotivili da nastupa pod srbijanskom zastavom i da je ime promjenio u recimo Sretko Olujević. Mislim da ne bi. I ne samo da ne bi no bi mu jebavali mater bar 90% vas. A vi mene demantujte ako griješim. Ne valja bit licemjeran.
- Edin H.
cyprus svaka cast na postovima
Respect
Pojedinci kritikuju BH Fanaticose, ljude koji su vani i koji ulazu svoj novac da bodre bh sportiste i pokusaju pokrenuti stvari nabolje, a onda se kunu u nekog Svabu.
Padne li kome napamet koliko je Bosanaca i Hercegovaca izginulo od tih istih Njemaca za vrijeme Drugog Svjetskog rata zbog njihovih hegemonistickih pretenzija.
Respect
Pojedinci kritikuju BH Fanaticose, ljude koji su vani i koji ulazu svoj novac da bodre bh sportiste i pokusaju pokrenuti stvari nabolje, a onda se kunu u nekog Svabu.
Padne li kome napamet koliko je Bosanaca i Hercegovaca izginulo od tih istih Njemaca za vrijeme Drugog Svjetskog rata zbog njihovih hegemonistickih pretenzija.
- wels
Jes vala, jebesh njemacke hegemonisticke golfove.Edin H. wrote:cyprus svaka cast na postovima![]()
Respect![]()
![]()
..............................
.........................................
...........................................
- cyprus
Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.
- wels
Felix jeste njemacko ime i u sluzbi mu je business-acyprus wrote:Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.
ali u Ada Catica,dijeteta BiH drzavljana struji krv bosanskohercegovacka i sin je i bosanski i hercegovacki.
- Edin H.
Slazem se, da valja ne bi dolazio iz fabrike koja pravi Narodna Vozila.wels wrote:Jes vala, jebesh njemacke hegemonisticke golfove.Edin H. wrote:cyprus svaka cast na postovima![]()
Respect![]()
![]()
..............................
.........................................
...........................................
-
radijator
jest njemac koliko je domercant bosanaccyprus wrote:Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.
pogotovo mi ga je drago vidjet sa našom zastavom nakon što evo vidim da je čovjek rođen u njemačkoj
a ovo što govoriš da smo licemjerni jer bi ga kao kudili da nastupa za srbiju, pa nije mi jasno samo ŠTA TE TU IMA ČUDIT?
čuj licemjerni, Bože dragi sa kakvim ljudima mi živimo
- Edin H.
Ne daju Njemci haveruwels wrote:Na koga ce je levat uknjiziti
Kod nas nije dozvoljeno strancima da pojeduju nekretnine (mislim vise od 49%)
Eto on levat ,a mi mangupi.![]()
Vrhunski sportisti ,naucnici,ljudi od opshte koristi dobijaju dvojno drzavljanstvo expresno.
- wels
Njemacko mu pripada rodjenjem, BiH ce dobit expresno,ukoliko zatrazi,a shto se tice kuce to mu je najmanji problem.Edin H. wrote:Ne daju Njemci haveruwels wrote:Na koga ce je levat uknjiziti
Kod nas nije dozvoljeno strancima da pojeduju nekretnine (mislim vise od 49%)
Eto on levat ,a mi mangupi.![]()
Vrhunski sportisti ,naucnici,ljudi od opshte koristi dobijaju dvojno drzavljanstvo expresno.
- cyprus
Domercant jest Bosanac, za razliku od Felixa. A za ovo licemjerje se nema šta raspravljat.radijator wrote:jest njemac koliko je domercant bosanaccyprus wrote:Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.
pogotovo mi ga je drago vidjet sa našom zastavom nakon što evo vidim da je čovjek rođen u njemačkoj
a ovo što govoriš da smo licemjerni jer bi ga kao kudili da nastupa za srbiju, pa nije mi jasno samo ŠTA TE TU IMA ČUDIT?
čuj licemjerni, Bože dragi sa kakvim ljudima mi živimo
-
bedifferent12
de, @cyprus, popusti, ziv bio ....
i idi pa budi par puta svjetski sampion sa bosanskim savezom iza ledja.... svi cemo navijati za tebe... meni je drago sto momak uspijeva... neka ga guraju nijemci... i neka obezbijedi svoju porodicu i neka se izbori za sebe...
treba da mladi talenti sebe zrtvuju za drzavu u kojoj merlinu dovikuju "sidje pjevac" ili doktoru matematike "sidje doktor sa stenforda"?!?!... treba da poturi ledja za intermezzo himnu?!?! smijesno!
mi smo narod koji zavidi najrodjenijem, koji ne podnosi uspjehe svojih i koji kolektivno tone... neka se barem pojedinci spase, da nam malo dignu rejting, pa i pod njemackom zastavom...
ima pravo da se osjeca bosancem, jer je i njegova majka bosanka, kao i nase...
i idi pa budi par puta svjetski sampion sa bosanskim savezom iza ledja.... svi cemo navijati za tebe... meni je drago sto momak uspijeva... neka ga guraju nijemci... i neka obezbijedi svoju porodicu i neka se izbori za sebe...
treba da mladi talenti sebe zrtvuju za drzavu u kojoj merlinu dovikuju "sidje pjevac" ili doktoru matematike "sidje doktor sa stenforda"?!?!... treba da poturi ledja za intermezzo himnu?!?! smijesno!
mi smo narod koji zavidi najrodjenijem, koji ne podnosi uspjehe svojih i koji kolektivno tone... neka se barem pojedinci spase, da nam malo dignu rejting, pa i pod njemackom zastavom...
-
basta sljezove boje
nemojte blatiti Adnana, momak je prva liga. Njegovi su primili jako puno izbjeglica kod sebe u Leverkusen za vrijeme rata. Rodjen je u Njemackoj i zivi cijeli zivot tamo, tako da je na neki nacin i Nijemac. U svakom slucaju primjer uspjesnog Hercegovca, muslimana vjernika, koji je idol Nijemcima
-
Celicna_saka
Bas si smijesan lik, jedna Italija daje promptno drzavljanstvo ljudima kojima su preci emigrirali u usa prije 120 godina, Hrvati, Srbi isto tako, jedino se mi olako odricemo ljudi koji se osjecaju Bosancima iako su rodjeni negdje vani.cyprus wrote:Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.
- wels
basta sljezove boje wrote:nemojte blatiti Adnana, momak je prva liga. Njegovi su primili jako puno izbjeglica kod sebe u Leverkusen za vrijeme rata. Rodjen je u Njemackoj i zivi cijeli zivot tamo, tako da je na neki nacin i Nijemac. U svakom slucaju primjer uspjesnog Hercegovca, muslimana vjernika, koji je idol Nijemcima
Jedan od miljenika zenske populacije u Njemackoj.
Nedavno se i ozenio,Jasmin mu je prelijepa zena sa onom finom dobrocudnom facom.
- cyprus
Nemam ja ništa protiv Felixa, nije jedini koji je uradio sličnu stvar. Ali ti kažem da on pod njemačkom zastavom ne može predstavljat nas nikako. Prema tome ja ga ne smatram bosancem nego njemcom, pa prema tome on nam može podić rejting (kako ti kažeš) isto koliko i Zlatan Ibrahimović. Znači: nikako.bedifferent12 wrote:de, @cyprus, popusti, ziv bio ....
A uostalom ako je Peljto mogo bit svjetski prvak u nekoj od kategorija pod našom zastavom, to znači da nije baš nemoguće postić nešto i pod žutim trokutom.
- cyprus
Ama ne bi ja imo problema da se on osjeća bosancem i nastupa za Bosnu, ili da se osjeća njemcem i nastupa za Njemačku. Ali.... da se osjeća bosancem i nastupa za Njemačku, to mi je nešto klimavo i jebo takvo bosanstvo.Celicna_saka wrote:Bas si smijesan lik, jedna Italija daje promptno drzavljanstvo ljudima kojima su preci emigrirali u usa prije 120 godina, Hrvati, Srbi isto tako, jedino se mi olako odricemo ljudi koji se osjecaju Bosancima iako su rodjeni negdje vani.cyprus wrote:Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak.wels wrote:Konstatiram cinjenicu.