Felix Sturm (Adnan Catic) vs. Javier Castillejo

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

striker

Post by striker »

Čestitke momku svakako!
Jbg kad ti dođe par hiljada Bosanaca i Hercegovaca da te gleda i navija za tebe i poslije meča ti daju svoju zastavu... pa mahao bi njome taman da si iz Kostarike!
Mislim ipak u znak zahvalnosti prema tim ljudima...
Last edited by striker on 01/07/2007 18:23, edited 2 times in total.
wels

Post by wels »

striker wrote:Čestitke momku svakako!
Jbg kad ti dođe par hiljada Bosanaca i Hercegovaca da te gleda i navija za tebe i poslije meča ti daju svoju zastavu... pa mahao bi njome taman da si iz Kostarike!
Upravo tako!
cyprus

Post by cyprus »

Za sebe sam reko da se po etničkoj pripadnošću deklariram kao Jugosloven, a ne da mi je država Jugoslavija. Nit sam reko da mi je država Kipar. Zato: ne kakite.

Btw, biste li ga voliko gotivili da nastupa pod srbijanskom zastavom i da je ime promjenio u recimo Sretko Olujević. Mislim da ne bi. I ne samo da ne bi no bi mu jebavali mater bar 90% vas. A vi mene demantujte ako griješim. Ne valja bit licemjeran.
cyprus

Post by cyprus »

I evo sad vidim na dnevniku vele: "bosanskohercegovački bokser...".

Šta to njega čini BH boxerom da mi je znat?
Edin H.

Post by Edin H. »

cyprus svaka cast na postovima :D

Respect :thumbup: :bih:

Pojedinci kritikuju BH Fanaticose, ljude koji su vani i koji ulazu svoj novac da bodre bh sportiste i pokusaju pokrenuti stvari nabolje, a onda se kunu u nekog Svabu.

Padne li kome napamet koliko je Bosanaca i Hercegovaca izginulo od tih istih Njemaca za vrijeme Drugog Svjetskog rata zbog njihovih hegemonistickih pretenzija.
wels

Post by wels »

cyprus wrote:I evo sad vidim na dnevniku vele: "bosanskohercegovački bokser...".

Šta to njega čini BH boxerom da mi je znat?

:lol:

E, to na dnevniku nije do nasheg Ade.:D
wels

Post by wels »

Edin H. wrote:cyprus svaka cast na postovima :D

..............................
.........................................
...........................................
Padne li kome napamet koliko je Bosanaca i Hercegovaca izginulo od tih istih Njemaca za vrijeme Drugog Svjetskog rata zbog njihovih hegemonistickih pretenzija.
Jes vala, jebesh njemacke hegemonisticke golfove.
cyprus

Post by cyprus »

E wels nek si ti kvalitetno odgovorio. :zzzz:
wels

Post by wels »

Konstatiram cinjenicu. :D
cyprus

Post by cyprus »

wels wrote:Konstatiram cinjenicu. :D
Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak. :D
wels

Post by wels »

cyprus wrote:
Dakle, ako se nema šta više reći, ovim zaključujem raspravu sa jednim jedinim zaključkom: "Felix je njemac". Rasprava se nastavlja samo u slučaju pojavljivanja novih kontraargumenata koji imaju potencijal da obore postavljeni zaključak. :D
Felix jeste njemacko ime i u sluzbi mu je business-a
ali u Ada Catica,dijeteta BiH drzavljana struji krv bosanskohercegovacka i sin je i bosanski i hercegovacki.
wels

Post by wels »

Kuca u Mostaru mu je,mislim vec zavrshena

Povratak korijenima :-D :oops:
Edin H.

Post by Edin H. »

wels wrote:
Edin H. wrote:cyprus svaka cast na postovima :D

..............................
.........................................
...........................................
Jes vala, jebesh njemacke hegemonisticke golfove.
Slazem se, da valja ne bi dolazio iz fabrike koja pravi Narodna Vozila.
Edin H.

Post by Edin H. »

wels wrote:Kuca u Mostaru mu je,mislim vec zavrshena

Povratak korijenima :-D :oops:
Na koga ce je levat uknjiziti :D

Kod nas nije dozvoljeno strancima da pojeduju nekretnine (mislim vise od 49%)
radijator

Post by radijator »

cyprus wrote:
jest njemac koliko je domercant bosanac

pogotovo mi ga je drago vidjet sa našom zastavom nakon što evo vidim da je čovjek rođen u njemačkoj

a ovo što govoriš da smo licemjerni jer bi ga kao kudili da nastupa za srbiju, pa nije mi jasno samo ŠTA TE TU IMA ČUDIT?
čuj licemjerni, Bože dragi sa kakvim ljudima mi živimo
wels

Post by wels »

Na koga ce je levat uknjiziti

Eto on levat ,a mi mangupi. :D

Vrhunski sportisti ,naucnici,ljudi od opshte koristi dobijaju dvojno drzavljanstvo expresno.
Edin H.

Post by Edin H. »

wels wrote:

Vrhunski sportisti ,naucnici,ljudi od opshte koristi dobijaju dvojno drzavljanstvo expresno.
Ne daju Njemci haveru :oops:
wels

Post by wels »

Edin H. wrote:
wels wrote:

Ne daju Njemci haveru :oops:
Njemacko mu pripada rodjenjem, BiH ce dobit expresno,ukoliko zatrazi,a shto se tice kuce to mu je najmanji problem.
cyprus

Post by cyprus »

radijator wrote:
cyprus wrote:
jest njemac koliko je domercant bosanac

pogotovo mi ga je drago vidjet sa našom zastavom nakon što evo vidim da je čovjek rođen u njemačkoj

a ovo što govoriš da smo licemjerni jer bi ga kao kudili da nastupa za srbiju, pa nije mi jasno samo ŠTA TE TU IMA ČUDIT?
čuj licemjerni, Bože dragi sa kakvim ljudima mi živimo
Domercant jest Bosanac, za razliku od Felixa. A za ovo licemjerje se nema šta raspravljat.
bedifferent12

Post by bedifferent12 »

de, @cyprus, popusti, ziv bio ....
i idi pa budi par puta svjetski sampion sa bosanskim savezom iza ledja.... svi cemo navijati za tebe... meni je drago sto momak uspijeva... neka ga guraju nijemci... i neka obezbijedi svoju porodicu i neka se izbori za sebe...

treba da mladi talenti sebe zrtvuju za drzavu u kojoj merlinu dovikuju "sidje pjevac" ili doktoru matematike "sidje doktor sa stenforda"?!?!... treba da poturi ledja za intermezzo himnu?!?! smijesno!

mi smo narod koji zavidi najrodjenijem, koji ne podnosi uspjehe svojih i koji kolektivno tone... neka se barem pojedinci spase, da nam malo dignu rejting, pa i pod njemackom zastavom...

ima pravo da se osjeca bosancem, jer je i njegova majka bosanka, kao i nase...
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

nemojte blatiti Adnana, momak je prva liga. Njegovi su primili jako puno izbjeglica kod sebe u Leverkusen za vrijeme rata. Rodjen je u Njemackoj i zivi cijeli zivot tamo, tako da je na neki nacin i Nijemac. U svakom slucaju primjer uspjesnog Hercegovca, muslimana vjernika, koji je idol Nijemcima
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

cyprus wrote:
Bas si smijesan lik, jedna Italija daje promptno drzavljanstvo ljudima kojima su preci emigrirali u usa prije 120 godina, Hrvati, Srbi isto tako, jedino se mi olako odricemo ljudi koji se osjecaju Bosancima iako su rodjeni negdje vani.
wels

Post by wels »

basta sljezove boje wrote:nemojte blatiti Adnana, momak je prva liga. Njegovi su primili jako puno izbjeglica kod sebe u Leverkusen za vrijeme rata. Rodjen je u Njemackoj i zivi cijeli zivot tamo, tako da je na neki nacin i Nijemac. U svakom slucaju primjer uspjesnog Hercegovca, muslimana vjernika, koji je idol Nijemcima

Jedan od miljenika zenske populacije u Njemackoj.
Nedavno se i ozenio,Jasmin mu je prelijepa zena sa onom finom dobrocudnom facom.
cyprus

Post by cyprus »

bedifferent12 wrote:de, @cyprus, popusti, ziv bio ....
i idi pa budi par puta svjetski sampion sa bosanskim savezom iza ledja.... svi cemo navijati za tebe... meni je drago sto momak uspijeva... neka ga guraju nijemci... i neka obezbijedi svoju porodicu i neka se izbori za sebe...

treba da mladi talenti sebe zrtvuju za drzavu u kojoj merlinu dovikuju "sidje pjevac" ili doktoru matematike "sidje doktor sa stenforda"?!?!... treba da poturi ledja za intermezzo himnu?!?! smijesno!

mi smo narod koji zavidi najrodjenijem, koji ne podnosi uspjehe svojih i koji kolektivno tone... neka se barem pojedinci spase, da nam malo dignu rejting, pa i pod njemackom zastavom...

ima pravo da se osjeca bosancem, jer je i njegova majka bosanka, kao i nase...
Nemam ja ništa protiv Felixa, nije jedini koji je uradio sličnu stvar. Ali ti kažem da on pod njemačkom zastavom ne može predstavljat nas nikako. Prema tome ja ga ne smatram bosancem nego njemcom, pa prema tome on nam može podić rejting (kako ti kažeš) isto koliko i Zlatan Ibrahimović. Znači: nikako.

A uostalom ako je Peljto mogo bit svjetski prvak u nekoj od kategorija pod našom zastavom, to znači da nije baš nemoguće postić nešto i pod žutim trokutom.
cyprus

Post by cyprus »

Celicna_saka wrote:
cyprus wrote:
Bas si smijesan lik, jedna Italija daje promptno drzavljanstvo ljudima kojima su preci emigrirali u usa prije 120 godina, Hrvati, Srbi isto tako, jedino se mi olako odricemo ljudi koji se osjecaju Bosancima iako su rodjeni negdje vani.
Ama ne bi ja imo problema da se on osjeća bosancem i nastupa za Bosnu, ili da se osjeća njemcem i nastupa za Njemačku. Ali.... da se osjeća bosancem i nastupa za Njemačku, to mi je nešto klimavo i jebo takvo bosanstvo.
Post Reply