Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hocu ovakve felge zna li iko gdje bi ih mogao naci u Becu , jer znam da ih ima u Sarajevu i kod ovog Leke ali ne znam kako cu sa njima preko granice ocel mi pravit probleme i to...aj budite fini pa me uputite
jooo, pa dokel vise sa ovim felgama! Kupio ih moj haver ima vise od godine, fakat medju prvim, ako ne prvi u gradu sa njim BMW e36 16''. Poslije njega, navala majke mi, postaju mi isto ko' one BBS-ove odbojne! ona sto ih ima svaki G2D
nije ti taj drug prvi u gradu imao ove felge al nema veze...jedino ako je taj bmw bio sivi i vozao ga momak sa inicijalima V.S? onda imamo istog druga a on ih je imao ima barem dvije godine...
probleme preko granice...mozda si razumio da sam ja mislio da te felge vec imam na autu kad budem na granici medjutim ja mislim na felge u gepeku ako stanu i ako ni to nije problem bio bih ti jako zahvalan kad bi mi to nekako potvrdio da sam 100% siguran! ako nista barem mi je drago da sam te nasmijao
konto sam na te felge stavit ljetne normala a na ovim su ionako zimske vec i onda na tim felgama vozit al dje cu sa ovim ovolikim a tek uzeo zimske a felge mi original od bmw-a a da ih dole ostavim ne ide...izgleda da cu ja to uzimat ovde al opet mi treba infomacija gdje ovde da ih nadjem...
rasta wrote:
probleme preko granice...mozda si razumio da sam ja mislio da te felge vec imam na autu kad budem na granici medjutim ja mislim na felge u gepeku ako stanu i ako ni to nije problem bio bih ti jako zahvalan kad bi mi to nekako potvrdio da sam 100% siguran! ako nista barem mi je drago da sam te nasmijao
pa svejedno ti ne bi trebali praviti nikakve probleme, bile ti felge montirane ili u gepeku, ako nista bar racun sacuvaj kad ih kupis, ako te slucajno pitaju...
rasta wrote:
pa svejedno ti ne bi trebali praviti nikakve probleme, bile ti felge montirane ili u gepeku, ako nista bar racun sacuvaj kad ih kupis, ako te slucajno pitaju...
odakle mu racun za ukradenu robu?
Nisu gudra jebo te, sto bi ti neko pravio probleme
volim ove humoriste...gudra ako ja iz bosne nosim felge u austriju a felge su nove i imam racun za njih i one se nalaze u gepeku u trenutku prelaska granice carinici mi nece pravit probleme niti mi trazit da platim carinu?Bog vas cuo momci , samo kad biste mi to nekako potvrdili bio bih vam zahvalan
rasta wrote:volim ove humoriste...gudra ako ja iz bosne nosim felge u austriju a felge su nove i imam racun za njih i one se nalaze u gepeku u trenutku prelaska granice carinici mi nece pravit probleme niti mi trazit da platim carinu?Bog vas cuo momci , samo kad biste mi to nekako potvrdili bio bih vam zahvalan
Pa nemamo ti sta potvrditi kad je to sasvim logicno
hocu ovakve felge zna li iko gdje bi ih mogao naci u Becu , jer znam da ih ima u Sarajevu i kod ovog Leke ali ne znam kako cu sa njima preko granice ocel mi pravit probleme i to...aj budite fini pa me uputite
Joj to bi bila odvala,uvozi iz bosne alu. felge he he he,mislim da si prvi koji to hoce da uradi stoga bi te mozda i pustili he he he
neko iz mase wrote:hocu i ja takve, samo neznam hoce li mi na aerodromu probleme praviti
i meni su ovde dobri ljudi savjetovali pa evo i ja cu tebi probat pomoc...a sta da ih nabacis umjesto onih starih avionskih guma?pa kad sletis samo ih opet vratis i nema problema nece niko skontat