Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo pratim Mućke nakon sto godina, kad imam vremena i shvatim da ne emituju one praznične specijale koji su imali na kraju svake sezone. Ne znam je li to pravilo kod svih televizija ili samo kod FTV.
fusion_ba wrote: ↑19/10/2024 15:35
Malo pratim Mućke nakon sto godina, kad imam vremena i shvatim da ne emituju one praznične specijale koji su imali na kraju svake sezone. Ne znam je li to pravilo kod svih televizija ili samo kod FTV.
Da, to sam i ja primijetio. Šteta.
Bolje bi bilo da su i specijale emitovali, ovako će se npr. u sljedećoj sezoni desiti da se Raquel iz čista mira pojavljuje kod njih u stanu.
Idu i na ATV... Primijetio sam da FTV ima dosta sličnih serija sa televizijama iz RS, mislim na ATV i BN ... Vjerovatno kupuju zajedno da im bude jeftinije.
Ajdinn4 wrote: ↑28/10/2024 21:41
E da bar kupuju skupe filmove...
Ne znam koliko J Edgar i Harley Quin kostaju, Godzilla i sl. Vise vjerovatno nego snimanje nekog domaceg programa bilo doku ili nekog drugog. Jos da ih BH telecom nije pogurao, ovo se odnosi na BHT, FTV pustao Jack Reachera neki dan i jos neke strane filmove.
Prilagodit se trebaju, skupo je to za nase uslove.
Bolje bi bilo da su i specijale emitovali, ovako će se npr. u sljedećoj sezoni desiti da se Raquel iz čista mira pojavljuje kod njih u stanu.
U EU kojoj težimo cenzurisana, zabranjena, bunkerisana, zovite kako hoćete, je epizoda u kojoj se kod Troterovih pojavljuje trudna Njemica.
Nije više politički korektna. Ne odgovara woke ideologiji.
Evo sad nakon svih epizoda krenuli sa specijalima. Nema nikakve logike.
chakany wrote: ↑08/02/2025 20:41
Skroz im je čudan snimak serije Sisi. Nekako totalno neprirodno, ne ide mi baš normalno, kako bi trebalo da ide. Dosta slika treperi, baš neprirodno.
Skroz im je čudan snimak serije Sisi. Nekako totalno neprirodno, ne ide mi baš normalno, kako bi trebalo da ide. Dosta slika treperi, baš neprirodno.
Je li ti i dalje cudan snimak?
Nije, nije. Bio samo u prvim epizodama prve sezone. Skroz neprirodno, treperio snimak. Ne znam kako objasniti. Kao kad skineš film ili seriju sa neta, pa ima neke tehničke smetnje sa slikom. U biti tako nekako
Je li ti i dalje cudan snimak?
Nije, nije. Bio samo u prvim epizodama prve sezone. Skroz neprirodno, treperio snimak. Ne znam kako objasniti. Kao kad skineš film ili seriju sa neta, pa ima neke tehničke smetnje sa slikom. U biti tako nekako
Drago mi da se prate serije na FTV, ako bude opet kakvih neprirodnih stvari, pisi, mozda se moze rijesiti
Ima nas i koji volimo preko tv pogledati neku seriju. Onu dansku seriju Nasljednici sam kompletnu pogledao preko Federalne TV. Šta ću kad nema na netu da se nađe prevod za kompletnu seriju
Dobar je filmski i serijski program. Kapa dole, ko god da je urednik istog.
chakany wrote: ↑20/02/2025 11:38
Ima nas i koji volimo preko tv pogledati neku seriju. Onu dansku seriju Nasljednici sam kompletnu pogledao preko Federalne TV. Šta ću kad nema na netu da se nađe prevod za kompletnu seriju
Dobar je filmski i serijski program. Kapa dole, ko god da je urednik istog.
Da, Nasljednici odlična serija. Most su isto nedavno prikazivali, vrijedilo je ponovo pogledati.
Nadam se nekoj dobroj skandinavskoj ili španskoj seriji uskoro u tom terminu u kojem su išle serije Nasljednici i Most.
Poslije Sisi, sigurno će biti nešto
Nakon pauze prošle godine; Federalna TV će ove godine prenositi Oscars.
Nešto ranije tog dana će igrati filmovi koji su ranije pokupili kipiće: Parazit; Zelena knjiga i Sve u isto vrijeme. Specijalna emisija će biti prije dodjele.