FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Nogatrans
#2476 Re: FC Bayern Munchen
Joj jeste vi meni ljudi cudni.. Je.. ga vise Dzeko.. ko prica o Dzeki.. Ko da je on jedini napadac koji ima kvalitet..
Ja licno govorim da Mandzukic nije nikakvo pojacanje koji ce kad stane Gomeza uspjesno zamjeniti istog. Vece mi je pojacanja Pizarro.
Ni emi do Dzeke nego jednostavno ocekivao sam bukvalno pojacanje u napadu,a pored Dzeke ima i boljih koji su mozda i jeftiniji jedan od njih je Huntelaar npr.
Ja licno govorim da Mandzukic nije nikakvo pojacanje koji ce kad stane Gomeza uspjesno zamjeniti istog. Vece mi je pojacanja Pizarro.
Ni emi do Dzeke nego jednostavno ocekivao sam bukvalno pojacanje u napadu,a pored Dzeke ima i boljih koji su mozda i jeftiniji jedan od njih je Huntelaar npr.
- Gandalf
#2477 Re: FC Bayern Munchen
Jack Be Nimble wrote:Hvala Bayernu sto su dovukli bilo koga samo ne Dzeku
- Gandalf
#2478 Re: FC Bayern Munchen
muhafuca wrote:nemoj tako bolanBosanski_kralj wrote:Zgadili su mi se ovi iz Bayerna sa ovim transferom.Da Bogda ništa ne osvojili u narednih 5 godina.
![]()
![]()
ma ne sekiraj se nece se Mandzukic naigrati u Bayernu
oni su trazili igraca koji ce sa klupe ulaziti povremeno
a za Dzeku je u ovom slucaju i bolje da nije otisao u Bayern
nasjedio je se na klupi u City-ju
bolje mu je da predje u neki cak i losiji (uslovno receno)
klub al da igra - eno npr sta fali Modricu u Totenham-u
dobra para nije los klub
covjek igra stalno i to je sve sto jednom igracu treba
a to od srca i Dzeki zelim
-
dinobjelave
#2479 Re: FC Bayern Munchen
Da ti odgovorim.pratim igru bayerna evo de mi kazi koliko golova je postigao sutom izvan sesnest i koliko golova a da nije napucan u petercu eto to je moje pitanje.dalje evo upravo je ep u toku ,niko ama bas niko osim navijaca bayerna ga nevidi ustvari misli da nezasluzuje mjesto u prvom timu.strucnjaci koji analiziraju igru bivsi reprezentativci su redom svi za to da Klose igra.bayern hoce igraca a nece da ga plati zasto bi dzeko pristajao da igra za manje od sedam miliona koliko sad zaradzuje eto im mandzukic .i da Jos nesto znas kad Ce ponovo zaigrati finale lige sampiona za jedno deset godina
- Arteta
#2480 Re: FC Bayern Munchen
Ako se ovo odnosi na Gomeza,onda si potpuno u krivu.dinobjelave wrote:Da ti odgovorim.pratim igru bayerna evo de mi kazi koliko golova je postigao sutom izvan sesnest i koliko golova a da nije napucan u petercu eto to je moje pitanje.dalje evo upravo je ep u toku ,niko ama bas niko osim navijaca bayerna ga nevidi ustvari misli da nezasluzuje mjesto u prvom timu.strucnjaci koji analiziraju igru bivsi reprezentativci su redom svi za to da Klose igra.bayern hoce igraca a nece da ga plati zasto bi dzeko pristajao da igra za manje od sedam miliona koliko sad zaradzuje eto im mandzukic .i da Jos nesto znas kad Ce ponovo zaigrati finale lige sampiona za jedno deset godina
Gomez je jedan moderni napadac kojeg treba imati svaka reprezentacija.
- Muhamed Đakmić
#2481 Re: FC Bayern Munchen
Gomez je zvijer samo takva. Mislim da se igrač koji postigne preko 40 golova u sezoni, taman da je svaki postigao samo postavljanjem noge na gol liniju, mora priznati kao jedan od najboljih napadača na svijetu, možda i najbolji poslije Messija i Ronalda.
-
MySQL_Connect
#2482 Re: FC Bayern Munchen
Može jedno pitanje ali da mi odgovorite realno? Koja je razlika između Džeke i Jelavića? Džeko je odigrao ako me pamćenje služi par utakmica protiv najslabijih ekipa PL-a, i nije postigao gol, dobio je najgore ocijene na terenu i onda lagano zbog toga prema klupi... Sa druge strane, jedan Jelavić koji je izdominirao Škotsku ligu, najbolji strijelac, prvak, kup, dolazi u Englesku i sa jednim Evertonom koji objektivno nema ni blizu mogućnosti da bude neko i nešto u PL-u, Jelavić za taj tim postiže hrpu golova... Liverpool razmontira.. i vi sad hoćete meni reći da je Džeko klasa, a Jelavić nula?
Što se tiče Manđže, nakon čitanja ovih nekoliko stranica vaših komentara uvjerio sam se da uspoređujete Mandžu sa Džekom iako pojma nemate o Mandži ili se pravite da ne znate.
Mandžo je za vašu informaciju spasio Wolfsburg od ispadanja iz lige. Wolfsburg 5 od 10 utakmica u BL-i primi u prvih 5 minuta i onda "drž-nedaj" - a tko spašava? Mandžo. Stoga, ako već želite komentirati i uspoređivati Mandžo vs. Džeko budite objektivni koliko god željeli da je Džeko u Bayernu a ne Mandžo. Što se tiče klupe u Bayernu, poznavajući Mandžu na toj klupi on sigurno neće biti. Radi se o tipu igrača koji je "agilan" i spreman odraditi kao napadač više no što je potrebno. Mandžo se doslovno vraća u obranu stalno, igra krilo, razigrava ekipu, troši vrijeme kada je potrebno, zna zajebati sudca... Lik je snalažljiv, nije mutav na terenu i da čeka loptu.
Što se tiče Manđže, nakon čitanja ovih nekoliko stranica vaših komentara uvjerio sam se da uspoređujete Mandžu sa Džekom iako pojma nemate o Mandži ili se pravite da ne znate.
Mandžo je za vašu informaciju spasio Wolfsburg od ispadanja iz lige. Wolfsburg 5 od 10 utakmica u BL-i primi u prvih 5 minuta i onda "drž-nedaj" - a tko spašava? Mandžo. Stoga, ako već želite komentirati i uspoređivati Mandžo vs. Džeko budite objektivni koliko god željeli da je Džeko u Bayernu a ne Mandžo. Što se tiče klupe u Bayernu, poznavajući Mandžu na toj klupi on sigurno neće biti. Radi se o tipu igrača koji je "agilan" i spreman odraditi kao napadač više no što je potrebno. Mandžo se doslovno vraća u obranu stalno, igra krilo, razigrava ekipu, troši vrijeme kada je potrebno, zna zajebati sudca... Lik je snalažljiv, nije mutav na terenu i da čeka loptu.
-
MySQL_Connect
#2483 Re: FC Bayern Munchen
Također, uspoređujete Džeku koji u Cityu iza sebe ima igrače koji su toliko dobri da kad šutnu loptu u Džeku ona se odbije u gol bez da išta Džeko radi. Zamislite sada situaciju kada imate takve dobre igrače iza i pored sebe i ne možete zabiti zicera kojim vas posluži Silva ili Nasri ili Aguero... i sad vi poredite meni njega sa Mandžom koji u Wolfsburgu igra sa igračima koji nisu ni za 2. BL. Jedini igrač koji je nešto vrijedio u Wolfsburgu i zbog kojeg je Džeko bio faca je Misimović. Otkad je otišao Misimović ekipa se raspala; Jedini koji je došao i koji nešto vrijedi je upravu Mandžo zbog koje su i dalje u 1. BL a ne u 2. BL.
-
MySQL_Connect
#2484 Re: FC Bayern Munchen
Džekini golovi:
Za usporedbu pogledajte gol Mandže protiv Italije ili Irske. Pogledajte također kako je igrao u Dinamu, Wolfs...
Za usporedbu pogledajte gol Mandže protiv Italije ili Irske. Pogledajte također kako je igrao u Dinamu, Wolfs...
- R9..
#2485 Re: FC Bayern Munchen
Vidim registrirao si se maksuz da nam predstavis Mandzu u najboljem svijetlu.....hvala ti
idem da kupim vechi tv da mogu mandzu vidjet bolje...jer ga do sad nisam vidio
- Muhamed Đakmić
#2486 Re: FC Bayern Munchen
Džaba se s vama raspravljati, ako vam nije dovoljan pokazatelj Džekine klase period u Wolfsburgu, jebiga onda.
-
MySQL_Connect
#2487 Re: FC Bayern Munchen
Sve je on pokazao na euru, a i prije toga... ne treba njemu reklama, on je već u BayernuR9.. wrote:Vidim registrirao si se maksuz da nam predstavis Mandzu u najboljem svijetlu.....hvala ti
-
MySQL_Connect
#2488 Re: FC Bayern Munchen
Kao i Jelavić u škotskoj pa sad za razliku od Džeke u Evertonu rešeta protivnikeSarajevo1946 wrote:Džaba se s vama raspravljati, ako vam nije dovoljan pokazatelj Džekine klase period u Wolfsburgu, jebiga onda.
- R9..
#2489 Re: FC Bayern Munchen
Drago mi je zbog njega...al treba on josh pure da pojede da bi ga poredio sa DzekomMySQL_Connect wrote:Sve je on pokazao na euru, a i prije toga... ne treba njemu reklama, on je već u BayernuR9.. wrote:Vidim registrirao si se maksuz da nam predstavis Mandzu u najboljem svijetlu.....hvala ti
Sama ti cijena igraca sve kaze....
Haj zdrao
-
cove41
#2490 Re: FC Bayern Munchen
Ma daj ba, tebi je glavni kriterij je li neko postigao gol izvan 16.dinobjelave wrote:Da ti odgovorim.pratim igru bayerna evo de mi kazi koliko golova je postigao sutom izvan sesnest i koliko golova a da nije napucan u petercu eto to je moje pitanje.dalje evo upravo je ep u toku ,niko ama bas niko osim navijaca bayerna ga nevidi ustvari misli da nezasluzuje mjesto u prvom timu.strucnjaci koji analiziraju igru bivsi reprezentativci su redom svi za to da Klose igra.bayern hoce igraca a nece da ga plati zasto bi dzeko pristajao da igra za manje od sedam miliona koliko sad zaradzuje eto im mandzukic .i da Jos nesto znas kad Ce ponovo zaigrati finale lige sampiona za jedno deset godina
Ko bolan kaže da ne zaslužuje mjesto u reprezentaciji ? Daj imena tih reprezentativaca. Čovjek koji je u zadnje dvije sezone dao 80-ak golova i koji je u 22 sekunde posjeda lopte dao Holandiji 2 gola ne zaslužuje mjesto u prvom timu. Još čovjek dao tri ključna gola, sve za pobjedu, Klose dao četvrti Grčkoj ako se ne varam.
Njegovo je da da gol, i to perfektno obavlja. Kloseu kapa dole, legenda Njemačke, ali trenutno puno opasniji i konkretniji Gomez.
- Nogatrans
#2491 Re: FC Bayern Munchen
Glupo je inace reci da je Gomez los napadac. Realno on je trenutno ako ne najbolji, jedan od najbolji napadaca svijeta.
-
MySQL_Connect
#2492 Re: FC Bayern Munchen
Slažem se, Mandžo još ima vremena da bude "top klasa", međutim ne bi se složio da je Džeko klasa također. On je zahvaljujući Misimoviću bio faca u Njemačkoj, a sada kada Silva ne želi biti Džekin Misimović pogledaj gdje se nalazi Džeko - na trbini ili na klupi. Džeko nema podršku igrača u Cityu kao što je imao u Wolfsburgu od Misimovića na 1. mjestu pa ostalih. Dakle ovisiš o drugima i samim tim ti nisi klasa. Mandžo je došao u propali Wolfs i spasio ga od ispadanja. Međutim, Mandžo nema pozadine za uspoređivanje, ali zato uzmite Jelavića kao primjer klase!R9.. wrote:Drago mi je zbog njega...al treba on josh pure da pojede da bi ga poredio sa DzekomMySQL_Connect wrote:Sve je on pokazao na euru, a i prije toga... ne treba njemu reklama, on je već u BayernuR9.. wrote:Vidim registrirao si se maksuz da nam predstavis Mandzu u najboljem svijetlu.....hvala ti
Sama ti cijena igraca sve kaze....
Haj zdrao
p.s. Mandžo je rastavio Turke ako ste zaboravili
- Arteta
#2493 Re: FC Bayern Munchen
Messi i Ronaldo nisu napadaci,oni su vise krila,zna se sta je napadacSarajevo1946 wrote:Gomez je zvijer samo takva. Mislim da se igrač koji postigne preko 40 golova u sezoni, taman da je svaki postigao samo postavljanjem noge na gol liniju, mora priznati kao jedan od najboljih napadača na svijetu, možda i najbolji poslije Messija i Ronalda.
- Arteta
#2494 Re: FC Bayern Munchen
Skoro svaka ekipa mora imati jednog takvog.Nogatrans wrote:Glupo je inace reci da je Gomez los napadac. Realno on je trenutno ako ne najbolji, jedan od najbolji napadaca svijeta.
-
MySQL_Connect
#2495 Re: FC Bayern Munchen
Znači jebeš Robin van Persie-a koji je najbolji strijelac u najjačoj ligi?Nogatrans wrote:Glupo je inace reci da je Gomez los napadac. Realno on je trenutno ako ne najbolji, jedan od najbolji napadaca svijeta.
- burgundy
#2496 Re: FC Bayern Munchen
Pametan potez Bayerna dovodjenjem Mandzukica.Mandzukic je zablistao na ovom Euru i momak je zasluzio bolji klub od Wolfsburga.Vidjelo se da u dobrom sistemu i ekipi kao sto je Hrvatska reprezentacija on moze puno dati.U Bayernu se nece puno naigrati pored Gomeza,ali ce sigurno dobijati sansu.Bayern je pametno kupovao u zadnje vrijeme i opet ce jurisat na svim frontovima.Shaqiri,Dante,Mandzukic su odlicna pojacanja.Volio bih da Mandzukic a i Shaqiri uspiju u Bayernu.
-
MySQL_Connect
#2497 Re: FC Bayern Munchen
Realan komentar. Ovo je način na koji se komentira, a ne ono:burgundy wrote:Pametan potez Bayerna dovodjenjem Mandzukica.Mandzukic je zablistao na ovom Euru i momak je zasluzio bolji klub od Wolfsburga.Vidjelo se da u dobrom sistemu i ekipi kao sto je Hrvatska reprezentacija on moze puno dati.U Bayernu se nece puno naigrati pored Gomeza,ali ce sigurno dobijati sansu.Bayern je pametno kupovao u zadnje vrijeme i opet ce jurisat na svim frontovima.Shaqiri,Dante,Mandzukic su odlicna pojacanja.Volio bih da Mandzukic a i Shaqiri uspiju u Bayernu.
"Daboga Bayern više nikad ništa ne osvojio jer su doveli Mandžu a ne Džeku"
- am0niman
#2498 Re: FC Bayern Munchen
Ko imalo prati Bayern mogao je i pretpostaviti da nece biti nista od Dzeke za 30 mil. Pogotovo zato sto Bayern igra 4-2-3-1 sa jednim napadacem. Sad da ce iskesirati 30 mil i dovesti napadaca koji je slican Gomezu (Dzeko je tehnicki jaci) i koji ce mu biti zamjena bilo je suludo za ocekivat. Da je City spustio cijenu prica bi bila skroz druga, ali oni su poznati da su teski na prodajama.
Pizzaro i Mandzo, koji su se vec dokazali u Bundesligi, dovedeni su kao klasicna zamjena za Gomeza ili eventualno protiv nekih protivnika da igraju sa 2 napadaca. Kako neko rece na forumu Bayern zeli da bude FC Deutschland i uvijek ce forsirati Njemce. Istina je da Gomez i nije neki napadac, ali je frajer dao hrpu golova prosle sezone sto je i posao napadaca. Sve dok bude davao golove, ma kakvi god bili, Bayern ce se njega drzat i uvijek ce biti u startnoj postavi.
Po meni je najveci transfer ove sezone Shaqiri, nadam se da ce polahko zamjeniti "procitanog" Robbena.
Najveci problem u svemu ovome jeste sto je Hoeness izjavio da ce dovesti "Bombe". Kad poslije svih spekulacija o Dzeki i Javi Martinezu dovedu Mandzu onda su naravno svi razocarani jer su ocekivali neke zvijezde.
Pizzaro i Mandzo, koji su se vec dokazali u Bundesligi, dovedeni su kao klasicna zamjena za Gomeza ili eventualno protiv nekih protivnika da igraju sa 2 napadaca. Kako neko rece na forumu Bayern zeli da bude FC Deutschland i uvijek ce forsirati Njemce. Istina je da Gomez i nije neki napadac, ali je frajer dao hrpu golova prosle sezone sto je i posao napadaca. Sve dok bude davao golove, ma kakvi god bili, Bayern ce se njega drzat i uvijek ce biti u startnoj postavi.
Po meni je najveci transfer ove sezone Shaqiri, nadam se da ce polahko zamjeniti "procitanog" Robbena.
Najveci problem u svemu ovome jeste sto je Hoeness izjavio da ce dovesti "Bombe". Kad poslije svih spekulacija o Dzeki i Javi Martinezu dovedu Mandzu onda su naravno svi razocarani jer su ocekivali neke zvijezde.
-
Ali_G
#2499 FC Bayern Munchen
@mysql
Eto sad ti fol pokusavas biti objektivan, a mi ovdje svi furamo svoje. Nisam te prepozn'o. Ako je Mandzukic izdominir'o Italiju, ne znam onda sta da kazem za Edinov nastup u Parizu?
Koliko god ti omalovazavao njegove nastupe u Bundesu, on je tu bio prvi strijelac, u dvije sezone zabio 48 ligaskih golova, osvojio titulu. Najbolji strijelac kvalifikacija, uskoro i najbolji strijelac drzavnog tima svih vremena. Njegov transfer je 3x veci od Mandzukicevog.
Ne znam odakle u cijeloj prici sada Jelavic? Da nije mozda skotska liga kvalitetnija od Bundesa? Jelavic je odlican igrac, al je imao srecu sto je izabrao Everton. Ko mu je to konkurencija? Edin kontra sebe ima Aguera, Teveza, Balotelia. Koliko god da su losi nastupi ove sezone njegova krivica, ima tu masla i Mancinija. Zabiti 4 vrhunska gola (cini mi se svi drugaciji) Tottenhemu i onda 2 utakmice na klupi, pa onda zavaljivanje na pozicije koje njemu ne odgovaraju na ustrb Aguera i Teveza...
O cemu bolan pricamo?
Velis Mandzukic nece biti na klupi? Evo ja ti tvrdim da uglavnom hoce ako ne dodje do nekih promjena u igrackom kadru. Gomeza trenutno niko ne moze skinuti. Trpili su ga dok ga nije islo, garant ce sad da ga mijenjaju. Krilne pozicije jake, jos sad pojacanja. Mandzukic treba da donese svjezinu jer se igra na tri fronta. Mlad je, pred njim je karijera, nek se dokazuje, al trenutno je Dzeko za njega druga dimenzija.
Eto sad ti fol pokusavas biti objektivan, a mi ovdje svi furamo svoje. Nisam te prepozn'o. Ako je Mandzukic izdominir'o Italiju, ne znam onda sta da kazem za Edinov nastup u Parizu?
Koliko god ti omalovazavao njegove nastupe u Bundesu, on je tu bio prvi strijelac, u dvije sezone zabio 48 ligaskih golova, osvojio titulu. Najbolji strijelac kvalifikacija, uskoro i najbolji strijelac drzavnog tima svih vremena. Njegov transfer je 3x veci od Mandzukicevog.
Ne znam odakle u cijeloj prici sada Jelavic? Da nije mozda skotska liga kvalitetnija od Bundesa? Jelavic je odlican igrac, al je imao srecu sto je izabrao Everton. Ko mu je to konkurencija? Edin kontra sebe ima Aguera, Teveza, Balotelia. Koliko god da su losi nastupi ove sezone njegova krivica, ima tu masla i Mancinija. Zabiti 4 vrhunska gola (cini mi se svi drugaciji) Tottenhemu i onda 2 utakmice na klupi, pa onda zavaljivanje na pozicije koje njemu ne odgovaraju na ustrb Aguera i Teveza...
O cemu bolan pricamo?
Velis Mandzukic nece biti na klupi? Evo ja ti tvrdim da uglavnom hoce ako ne dodje do nekih promjena u igrackom kadru. Gomeza trenutno niko ne moze skinuti. Trpili su ga dok ga nije islo, garant ce sad da ga mijenjaju. Krilne pozicije jake, jos sad pojacanja. Mandzukic treba da donese svjezinu jer se igra na tri fronta. Mlad je, pred njim je karijera, nek se dokazuje, al trenutno je Dzeko za njega druga dimenzija.
- and
#2500 Re: FC Bayern Munchen
kako je samo švabama falio protiv grčke.skroz druga ekipaArteta wrote:Skoro svaka ekipa mora imati jednog takvog.Nogatrans wrote:Glupo je inace reci da je Gomez los napadac. Realno on je trenutno ako ne najbolji, jedan od najbolji napadaca svijeta.