FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#49051 Re: FC Barcelona
Za Alvesa tvrde da postoji klauzula koja ga oslobadja u slucaju povoljne ponude. Klub oslobadja 8 miliona neto.
- skenderija04
#49052 Re: FC Barcelona
Sreca pa znamo za koga radi Braida

- MyTao
#49053 Re: FC Barcelona
Vertig0 wrote:When Barcelona U15's captain came up against PSG U15's captain.![]()
- Distortion
#49054 Re: FC Barcelona
Klub je rekao da Mascherano nije na prodaju. Cini mi se da je ovaj novinar iz spanskog Daria.
@Vertig0 citao sam da je navodno bila ponuda koja je odbijena. Upitno je to ali eto novine se prodaju. Mislim da je Messi najveci zagovornik da se Dybaa dovede.
Neki talijanski novinar tvrdi da ce Pjanic zavrsit u Barceloni. Pjanicev agent treba da putuje u Barcelonu.
@Vertig0 citao sam da je navodno bila ponuda koja je odbijena. Upitno je to ali eto novine se prodaju. Mislim da je Messi najveci zagovornik da se Dybaa dovede.
Neki talijanski novinar tvrdi da ce Pjanic zavrsit u Barceloni. Pjanicev agent treba da putuje u Barcelonu.
- skenderija04
#49055 Re: FC Barcelona
Klub nista nije demantovaoDistortion wrote:Klub je rekao da Mascherano nije na prodaju. Cini mi se da je ovaj novinar iz spanskog Daria.
Idemo redom:
- Alves navodno ima klauzulu da ove godine moze ici dzaba. Produzenje koje je Barto potpisao nakon triplete , i pred izbore. Alves u Barceloni zaradjuje 8 miliona cisto. U Juventusu ce dobiti tri godine ugovora i bonus za slobodnog igraca. Barcelona oslobadja ogromnu svotu kojom ce amortizovati produzenja Neymara i Busquetsa koji su prioritet. Ne smije po statutu probiti 70% budzeta za plate. Dakle, ovo za Alvesa ima smisla.
- Mascherano je mutniji slucaj. On ima uslovnu robiju
Sto se tice medija, ovdje se igra kredibilitet. Ovaj decko, Gerard Romero, nije budala. Danas se bacio sa treceg sprata, na glavu, bez mreze. Valjda nije duduk da se provaljuje bez veze. Ne radi za medije koji traze par klikova.
- skenderija04
#49056 Re: FC Barcelona
Uprava je znala za klauzulu, tako da imaju zamjenu. Ako ne, nema frke, tu je Douglas a i Montoya sa moze vratiti

-
omar little
#49057 Re: FC Barcelona
aman majko, bukvalno sezona samo sto je zavrsila tracerska oluja tuta forca ide. ko ce prezivjeti ljeto. tacno da covjek sa sjetom gleda na one sezone bana. 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#49058 Re: FC Barcelona
Pa vecina transfera ce se zavrsiti prije EP, tako da nista nije cudno sto su sada aktivirane price.
-
LSD
#49059 Re: FC Barcelona
Skenderija, ti si ozbiljan forumaš....budimo realni, vecina simpatizera Barce jedva ceka da vidi leđa Alvesuskenderija04 wrote:Uprava je znala za klauzulu, tako da imaju zamjenu. Ako ne, nema frke, tu je Douglas a i Montoya sa moze vratiti![]()
![]()
- skenderija04
#49060 Re: FC Barcelona
Ovdje Alves nije problem . Neka mu je sretno i vjecno hvala. Problem je sto se sve improvizuje. Vidis kako sve na kraju ispliva. Ovaj prošlogodišnji ugovor je bio čisto skidanje gaca pred Danijem radi bana. Hej, 8 miliona i besplatan izlazLSD wrote:Skenderija, ti si ozbiljan forumaš....budimo realni, vecina simpatizera Barce jedva ceka da vidi leđa Alvesuskenderija04 wrote:Uprava je znala za klauzulu, tako da imaju zamjenu. Ako ne, nema frke, tu je Douglas a i Montoya sa moze vratiti![]()
![]()
![]()
da se ne lažemo.
Mascherano gotovo ista stvar, dokurcilo proganjanje po sudovima.
A sad da vidimo kako to rade Robert i Lucho. 60 miliona je malo.Mozda onaj Sidnei i nije lavor
-
LSD
#49061 Re: FC Barcelona
Kolike su bile godišnje plate Alvesa i Mascheranaskenderija04 wrote:Ovdje Alves nije problem . Neka mu je sretno i vjecno hvala. Problem je sto se sve improvizuje. Vidis kako sve na kraju ispliva. Ovaj prošlogodišnji ugovor je bio čisto skidanje gaca pred Danijem radi bana. Hej, 8 miliona i besplatan izlazLSD wrote:Skenderija, ti si ozbiljan forumaš....budimo realni, vecina simpatizera Barce jedva ceka da vidi leđa Alvesuskenderija04 wrote:Uprava je znala za klauzulu, tako da imaju zamjenu. Ako ne, nema frke, tu je Douglas a i Montoya sa moze vratiti![]()
![]()
![]()
da se ne lažemo.
![]()
Mascherano gotovo ista stvar, dokurcilo proganjanje po sudovima.
A sad da vidimo kako to rade Robert i Lucho. 60 miliona je malo.Mozda onaj Sidnei i nije lavor
Skidaju se sa klupske sise i ta lova se usmjerava na ove ugovore za Neymara i Busquetsa....znam da grubo zvuci, ali to je tako u današnjem fudbalu jbg.
Ne treba zaboraviti da oni imaju po 32 i 33 godine i da nece biti bolji
Treba krenuti u remont odbrane, što da ne ovo ljeto.
Idu za njima i Adriano, Mathieu, Vermalen....ode to niz lijehe
- skenderija04
#49062 Re: FC Barcelona
To je kljuc. Ovih 8 miliona idu Neymaru direktnoLSD wrote:
Kolike su bile godišnje plate Alvesa i Mascheranato je vrlo bitno u citavoj prici.
Skidaju se sa klupske sise i ta lova se usmjerava na ove ugovore za Neymara i Busquetsa....znam da grubo zvuci, ali to je tako u današnjem fudbalu jbg.
Ne treba zaboraviti da oni imaju po 32 i 33 godine i da nece biti boljirealno.... mislim da ce Enrique ovo ljeto podmladiti defanzivu tima, kupiti neke mlađe igrace za buducnost ili možda ispromovisati nešto iz omladinskog pogona.
Idu za njima i Adriano, Mathieu, Vermalen....ode to niz lijehe
Neka, ako misle da podmladjuju neka to i naprave. Ali stari, i sljedece sezone bice isto MSN Pique,Busquets Iniesta i hamali. E tim hamalima treba dobro pregledati zube i da budu jeftini.
Mene je vise strah jedne druge situacije: Sta cemo ako se Iniesta povriedi ili padne u formi? E onda smo ugasili!
-
LSD
#49063 Re: FC Barcelona
Ja mislim da ce umjesto Alvesa uletiti Vidal, logicno jel....vjerovatno ce dovesti i nekog backupa jeftino. Mislim da desni bek nije toliki problem.skenderija04 wrote:To je kljuc. Ovih 8 miliona idu Neymaru direktnoLSD wrote:
Kolike su bile godišnje plate Alvesa i Mascheranato je vrlo bitno u citavoj prici.
Ne treba zaboraviti da oni imaju po 32 i 33 godine i da nece biti boljirealno.... mislim da ce Enrique ovo ljeto podmladiti defanzivu tima, kupiti neke mlađe igrace za buducnost ili možda ispromovisati nešto iz omladinskog pogona.
Idu za njima i Adriano, Mathieu, Vermalen....ode to niz lijeheSve je to tacno.
Neka, ako misle da podmladjuju neka to i naprave. Ali stari, i sljedece sezone bice isto MSN Pique,Busquets Iniesta i hamali. E tim hamalima treba dobro pregledati zube i da budu jeftini.
Mene je vise strah jedne druge situacije: Sta cemo ako se Iniesta povriedi ili padne u formi? E onda smo ugasili!
E sad stoperi, trebat ce dva....znamo da je Zubi doveo Vermalena i Mathieua da odrade dvije sezone i vozdra, francuz je solidno krpio zadnju liniju ove dvije sezone, Vermalen manje-više i to je to, vrijeme za rastanak...e sad trebaju prava dva stopera, nakon eventualnog odlaska Mascherana - dakle, pravi ispit za Roberta.
Takođe, ocekujem po jedno pojacanje u vezi i napadu.
- skenderija04
#49064 Re: FC Barcelona
Stari, pocinje spektakl. Danas izmedju bombe i bombe nismo prokomentarisali dvije vijesti koje prodjose onako...nezapazeno.LSD wrote:
Ja mislim da ce umjesto Alvesa uletiti Vidal, logicno jel....vjerovatno ce dovesti i nekog backupa jeftino. Mislim da desni bek nije toliki problem.
E sad stoperi, trebat ce dva....znamo da je Zubi doveo Vermalena i Mathieua da odrade dvije sezone i vozdra, francuz je solidno krpio zadnju liniju ove dvije sezone, Vermalen manje-više i to je to, vrijeme za rastanak...e sad trebaju prava dva stopera, nakon eventualnog odlaska Mascherana - dakle, pravi ispit za Roberta.
Takođe, ocekujem po jedno pojacanje u vezi i napadu.
1. Menadzer Brava je bio na stadionu i razgovarao je sa upravom. Ako ode, ter Stegen brani sve i Masip donosi vodu ili ce traziti novog za klupe?
2. Denis Suarez za Radio Marcu otvoreno rece da je fino to da sevrati u Barcelonu, ali da zeli prije bilo kakve odluke da razgovara sa trenerima jer zaboga, mora imati neku vrstu garancije da ce dobiti minute. Nije mi se svidio nastup.
Odbrana. Vermaelen i Bartra idu. Mascherano je tema koju ja jos ne bi zatvorio. Mathieu je meni gotivan tip koji je odradio sve kako treba 20 miliona, dvije korektne sezone. Ali ne mozes racunati na njega. Jadni Mathie istrcao dva sprinta u nedjelju eno ga sa upalom misica ne trenira sa Francuskom
Znaci dvojica. Jedan mladi i jedan iskusniji ili viddjeniji. Vec dva dana se spominje Blind na koga Mou izgleda ne racuna. I ne bi bio toliko skupp
Sredina: Neko da odmjeni busquetsa 15 utakmica. Prve dvije tri runde kupa, onih 3-4 glupe tekme lige u Barceloni koje nisu opasne, ...Samper? Sergi Ro?
I jedan tehnicar jer ako Iniesta rikne ili padne u formi, ostaje jedino Messi .
Za napadaca me bas briga.
- skenderija04
#49066 Re: FC Barcelona
Opa, sad ni Alves ne ide
Progovorila je gospodja bivsa supruga i sadasnji menadzer. Dakle tacno je, postoji klauzula da moze ici dzaba, ali takodje postoji i klauzula prema kojoj Alves u slucaju da odigla +50% tekmi sljedece sezone automatski dobija jos jednu godinu.
Ne odrice se Dani tako lako tih 8 miliona po sezoni

Progovorila je gospodja bivsa supruga i sadasnji menadzer. Dakle tacno je, postoji klauzula da moze ici dzaba, ali takodje postoji i klauzula prema kojoj Alves u slucaju da odigla +50% tekmi sljedece sezone automatski dobija jos jednu godinu.
Ne odrice se Dani tako lako tih 8 miliona po sezoni
- p206
#49067 Re: FC Barcelona
nek prepise Vidalu bar 2 miliona zasluzio je zbog ocajne formeskenderija04 wrote:Opa, sad ni Alves ne ide![]()
![]()
![]()
![]()
Progovorila je gospodja bivsa supruga i sadasnji menadzer. Dakle tacno je, postoji klauzula da moze ici dzaba, ali takodje postoji i klauzula prema kojoj Alves u slucaju da odigla +50% tekmi sljedece sezone automatski dobija jos jednu godinu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne odrice se Dani tako lako tih 8 miliona po sezoni![]()
![]()
-
omar little
#49068 Re: FC Barcelona
ko mu dade takav ugovor, bokte, sta su ti barcini advokati skolu u travniku zavrsavaliskenderija04 wrote:Opa, sad ni Alves ne ide![]()
![]()
![]()
![]()
Progovorila je gospodja bivsa supruga i sadasnji menadzer. Dakle tacno je, postoji klauzula da moze ici dzaba, ali takodje postoji i klauzula prema kojoj Alves u slucaju da odigla +50% tekmi sljedece sezone automatski dobija jos jednu godinu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne odrice se Dani tako lako tih 8 miliona po sezoni![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49069 Re: FC Barcelona
Alves car
mada sumnjam da je to njegovo djelo, kad ga vidis kako se oblaci, tesko mi to ide s nekom velikom pamecu....ocito ima odlicnog menadzera i advokata iza sebe.
U jednoj Barco covjek odlucuje hoce li ostati ili ide
rijetko vidjeno
jos nije uopste jedan od glavnih igraca, pa da kazes da mu se moze.
U jednoj Barco covjek odlucuje hoce li ostati ili ide
- HB_BHF
#49070 Re: FC Barcelona
Alves i Masche u Juve. Bellerin u barcu
Jedan dan jedno, drugi dan drugo
.

Jedan dan jedno, drugi dan drugo

-
tufahija12345
#49071 Re: FC Barcelona
Sta ba pisete o Alvesu ko da je Avdija Vrsajevic. Lik odlican. Napravi ponekad pogresku, zajebe nesto...boze moj, brazilac je. Pogledajte kakvi su drugi ofanzivni bekovi. Al dobro, tek cete ga cijenit kad ode. Kad pocnu dolazit razni padobranci. Ona proslogodisnja procjena protiv Bajerna da krene naprijed, uzme loptu rafinji i doda je messiju...maestralno, savrseno, prelomilo utakmicu.
-
Vertig0
#49072 Re: FC Barcelona
I meni vala mnogi idu na zivce u vezi Danija. Pa i pored svega opet je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji.
- Tito_i_Partija
#49073 Re: FC Barcelona
Gdje idu Bartra i Vermaelen?
I ovo za Alvesa i njegovu bivsu zenu prvi put cujem, bas nekako interesantan aranzman. Ako ne ide u spavacoj, probaj preko biznisa.
I ovo za Alvesa i njegovu bivsu zenu prvi put cujem, bas nekako interesantan aranzman. Ako ne ide u spavacoj, probaj preko biznisa.
-
Crvena Tifoza
#49075 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:
Uffff
Vratile se vertikalne linije.