Ovo je SF, SDA kaže da neće u koaliciju sa SDP i SBiH, a SDP neće s vladajućim.....Been wrote:Mislim da opcija sa najviše glasova i nije baš realna...Glasao za opciju koja uključuje SDA, SDP i NsRZB...
FBiH - realne koalicijske zelje forumasa :)
- Anes Tesanj
#101 Re: FBiH - realne koalicijske zelje forumasa :)
- Been
#102 Re: FBiH - realne koalicijske zelje forumasa :)
Kako neće kad su na kantonalnim razinama u vrlo "prisnim" odnosima...Anes Tesanj wrote:Ovo je SF, SDA kaže da neće u koaliciju sa SDP i SBiH, a SDP neće s vladajućim.....Been wrote:Mislim da opcija sa najviše glasova i nije baš realna...Glasao za opciju koja uključuje SDA, SDP i NsRZB...
Sulejman Tihić se odrekao kandidature za predsjedništvo samo da udobrovolji Izetbegovića da pristane na koaliciju sa SDP-om. Mandatar vlade bio bi Lagumdžija-
-
dina_arajevo
#103 Re: FBiH - realne koalicijske zelje forumasa :)
I SDP bi da prostite pojeo govno kao u onoj alijansiBeen wrote:Kako neće kad su na kantonalnim razinama u vrlo "prisnim" odnosima...Anes Tesanj wrote:Ovo je SF, SDA kaže da neće u koaliciju sa SDP i SBiH, a SDP neće s vladajućim.....Been wrote:Mislim da opcija sa najviše glasova i nije baš realna...Glasao za opciju koja uključuje SDA, SDP i NsRZB...
Sulejman Tihić se odrekao kandidature za predsjedništvo samo da udobrovolji Izetbegovića da pristane na koaliciju sa SDP-om. Mandatar vlade bio bi Lagumdžija-
- Been
#104 Re: FBiH - realne koalicijske zelje forumasa :)
Ne bih isključio opciju stvaranja jedne nove alijanse koju bi na državnoj razini činili SDA, SDP, BPS, NS, PDP,NsRZB, DP HDZ 1990, DNS, DNZ i još poneka manja stranka koja se dokopa državnog parlamenta... E sad koliko će moćan biti drugi blok : S BiH, SBB, SNSD i HDZ, vidjet ćemo...
-
ht_90