Fatmir Alispahić u CZ-u

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mr__bosnjak wrote:
Koji ba tigrasti? Ja samo vidim Hajru? :?
sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...
Image

Familijarno gledasmo Fatmira.....
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
sabrala sam svu djecu sive boje, osim gizma koji kolje plishanog misha, i pustila da gledaju fatmira...
Image

Aaaaa jesu ti ba fini :) :) Sad se sjecam kad sam ´vake po avlijama u Bosni nekad davno ganj´o :) Uvijek sam htio imat macku, al j*bga nikad nisam im´o dovoljno zivaca. Znam da mi je najbolji drug u ratu bila jedna macka :)
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
mr__bosnjak wrote:
Image

nesto mi se ne cine impresionirani TV nastupom doticnog ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Hendrix

Post by Hendrix »

Pa šta će ti živci za mačke?To su najveća raja od životinja,najedu se i mogu spavat čitav dan,moj mačak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu :)

Fuckmir je stvarno debil,ali bilo je i gorih u CZ.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

@Mirci

kakav si ti socijaldemokrata, :D kad pustas da ti djeca gledaju Fatmira :D
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:@Mirci

hajd' da i od tebe jednu suvislu cujem :D :lol: :lol: :lol: :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Hendrix wrote:Pa šta će ti živci za mačke?To su najveća raja od životinja,najedu se i mogu spavat čitav dan,moj mačak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu :)
Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:@Mirci

hajd' da i od tebe jednu suvislu cujem :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Neka, neka... :D
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:
Hendrix wrote:Pa šta će ti živci za mačke?To su najveća raja od životinja,najedu se i mogu spavat čitav dan,moj mačak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu :)
Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....
to se na bosanskom veli -- mache... :lol: :lol: :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

danas wrote: nesto mi se ne cine impresionirani TV nastupom doticnog ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Fatmire, DOSADO, ubio si mi macke u pojam!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

mr__bosnjak wrote: Ma dva put sam nabavio "dijete macku", dakle ne odraslu, prva je bila tolika nemirna da je sve polupala a nije imala drugih macaka okolo i dao je nekima sto vec imaju drugu macku kojoj treba drustvo. Sljedeci put ista stvar, nemirna itd. i ja je vratim vlasnici. Mozda bi danas i mogao, tada sam bio "nemirniji", ali sada imam dvije ptice pa ne ide bas zajedno....
:D De bolan nebio, ... ufuraj se kakvoj pravoj macki - rasnoj Svedjanki, ... da i mi malo dahnemo dushom, ... :oops: :zzzz:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

E ba pape izgleda da bi tebi najvise trebala :D

@danas

Hvala :D Nisam se sjetio :D
lindjo

Post by lindjo »

bjez'te eto

Image

:lol:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

lindjo wrote:bjez'te eto

Image

:lol:
ZajebaTo... diraju ti idola... :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

mr__bosnjak wrote:Znam da mi je najbolji drug u ratu bila jedna macka :)
Sad znamo otkud tolika opèaranost ljudima i komunikacijom na forumu... :lol: :lol: :lol:

Dosadilo mu mijaukanje...
ztluhcs

Post by ztluhcs »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:
Hendrix wrote:Pa ¹ta æe ti ¾ivci za maèke?To su najveæa raja od ¾ivotinja,najedu se i mogu spavat èitav dan,moj maèak je ujutro jeo sira lopatom i onda do 3-4 popodne se nije mico ispod radijatora,ko da i nije tu :)
to se na bosanskom veli -- mache... :lol: :lol: :lol:
Ma dvaput sam nabavio "maèku koja jo¹ nije odrasla"... :P
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Čovjek je totalno ok :D Da malo učinim diskusiju interesantnijom, pošto se opet javljaju ljudi bez vlastitog mišljenja sa naučenim floskulama, a dosadno je na forumu imati osjecaj kao da jedna te ista osoba razmjenjuje misljenje sama sa sobom.

Što se tiče njegovih teza, jedna je ključna, a mislim da ga zbog toga najviše napadaju.

A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite, a ne da nastupate debilno sa hrpom emotionsa :D :( :roll: :-D :) :-) :sad: :x :lol: 8-) :P :zzzz: :oops: :razz: :-x .

Druga teza koju je rekao jeste teza Predraga Matvejevica, a to je da su Turci Srbima promjenili genetski materijal, "jer su turski askeri voljeli srpske snashe", te da su Srbi "mali, zdepasti, brkati, crni", a "Bosnjaci plavi, visoku, najcistiji Slaveni" itd. a to je rekao na provokaciju gledaoca po imenu Alojz (mislim da se radi o nekadasnje poslaniku ispred stranke penzionera), koji je iznio neistinu, tacnije rijeci Reisa cerica, o tome kako su Bosnjaci Turci. Naravno, reis nije govorio o etnickom porijeklu ni Bosnjka ni Turaka, nego povezanosti u kulturolosko-vjerskom smislu. Ali eto Alojzije je dobio odgovor u skladu s pitanjem.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Grom iz vedra neba wrote: A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite
Za...
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

ztluhcs wrote:
mr__bosnjak wrote:Znam da mi je najbolji drug u ratu bila jedna macka :)
Sad znamo otkud tolika opčaranost ljudima i komunikacijom na forumu... :lol: :lol: :lol:

Dosadilo mu mijaukanje...
:lol: :lol: :lol: :-)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

ztluhcs wrote:
Grom iz vedra neba wrote: A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite
Za...
ZA
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mr__bosnjak wrote:
ztluhcs wrote:
Za...
ZA
Apsolutno ZA :D

To je jedini nacin da i sadasnje i buduce generacije imaju dokaze na jednom mjestu kad, ko i nad kim je izvrsio genocid na ovim prostorima... Jos po mogucnosti obuhvatiti period od WWII pa do dana danasnjeg.
Lika

Post by Lika »

Najzad je na pravom mjestu Fatke, CZ

mislio sam da je on prelezana boljka al bit ce, jos ovaj CZ i gotovo...
King Kikapu

Post by King Kikapu »

CZ je zapravo marketinska emisija u kojoj je javnim licnostima omoguceno da se besplatno reklamiraju, a raznim opstenarodnim anonimusima da promoviraju ljudsku glupost. novinari koji vode tu emisiju ne pokazuju ni malo novinarskog duha, kao da ih je strah postaviti pitanje, kao da se uopste ne pripremaju, niti istrazuju za emisiju, vec dovedu gosta tipa nadriintelektualca, mistika i wanabee politicara i bosnjackog pregaoca FA, pa onda nabacuju gostu lopte u sesnaesterac.

u posljednje vrijeme CZ gledam sporadicno i to uglavnom odjavnu spicu dok cekam zvjezdane staze.
Kel'Thalas

Post by Kel'Thalas »

:(
Last edited by Kel'Thalas on 20/10/2006 17:23, edited 2 times in total.
Kel'Thalas

Post by Kel'Thalas »

Grom iz vedra neba wrote:Čovjek je totalno ok :D Da malo učinim diskusiju interesantnijom, pošto se opet javljaju ljudi bez vlastitog mišljenja sa naučenim floskulama, a dosadno je na forumu imati osjecaj kao da jedna te ista osoba razmjenjuje misljenje sama sa sobom.

Što se tiče njegovih teza, jedna je ključna, a mislim da ga zbog toga najviše napadaju.

A to je da se osnuje Muzej genocida. Ko je protiv ove teze od vas? Ko je za? Volio bih da direktno odgovorite, a ne da nastupate debilno sa hrpom emotionsa :D :( :roll: :-D :) :-) :sad: :x :lol: 8-) :P :zzzz: :oops: :razz: :-x .

Druga teza koju je rekao jeste teza Predraga Matvejevica, a to je da su Turci Srbima promjenili genetski materijal, "jer su turski askeri voljeli srpske snashe", te da su Srbi "mali, zdepasti, brkati, crni", a "Bosnjaci plavi, visoku, najcistiji Slaveni" itd. a to je rekao na provokaciju gledaoca po imenu Alojz (mislim da se radi o nekadasnje poslaniku ispred stranke penzionera), koji je iznio neistinu, tacnije rijeci Reisa cerica, o tome kako su Bosnjaci Turci. Naravno, reis nije govorio o etnickom porijeklu ni Bosnjka ni Turaka, nego povezanosti u kulturolosko-vjerskom smislu. Ali eto Alojzije je dobio odgovor u skladu s pitanjem.
Lipo je što ima ljudi koji su zapravo i pročitali koji Fatmirov tekst,a ne da mantraju fetve što su ih nedobronamjerno emitiraše frontmeni i ublehaši politike koja teži evociranju eksperimentalno propalih sistema.
Post Reply