Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nucleo1985 wrote:Čekaj na, da ovo nije Minin čovjek , ovaj ljepotan sto pjeva sa njom.
Poznata mi je faca skroz.
Znam onda kad je Maca urnisao Minu, nešto je on laprd'o satro vidjcet će Maca s kim se zakacio
Zar Minu nije pretukao muz, i to prilicno brutalno, prije par mjeseci
s' moje sokoćalo
ja mislim da je muz pretuko maju marijanu ,jbg kad im sve slicna imena
Nucleo1985 wrote:Čekaj na, da ovo nije Minin čovjek , ovaj ljepotan sto pjeva sa njom.
Znam onda kad je Maca urnisao Minu, nešto je on laprd'o satro vidjcet će Maca s kim se zakacio
Zar Minu nije pretukao muz, i to prilicno brutalno, prije par mjeseci
s' moje sokoćalo
ja mislim da je muz pretuko maju marijanu ,jbg kad im sve slicna imena
Znam onda kad je Maca urnisao Minu, nešto je on laprd'o staro će vidjeti Maca s kim se zakacio
"Hajd' na Tajland pa se prepoznaj"
.....a Mina inače slabo konta, pa kaže: molim, šta ovaj priča, nisam razumela ..cijelo vecer se raspitivala šta mu to znaci. Maca je king, niko sa njim ne može
Znam onda kad je Maca urnisao Minu, nešto je on laprd'o staro će vidjeti Maca s kim se zakacio
"Hajd' na Tajland pa se prepoznaj"
.....a Mina inače slabo konta, pa kaže: molim, šta ovaj priča, nisam razumela ..cijelo vecer se raspitivala šta mu to znaci. Maca je king, niko sa njim ne može
I specijalno da iskoristim priliku i kažem džuturum