Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#18451 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

majasta wrote:Jos jednom, radi se o 5000 KM koje Denis Pekić mora uplatiti za operaciju do, ja mislim, 10.7., stvarno nije puno. Sad kad je Farma zavrsena a Memo pobijedio, mozemo svi kolektivno uraditi dobru stvar.
Naravno.

Ali postoji li neki telefon humanitarnog karaktera?
Kal El

#18452 Re: Farma

Post by Kal El »

Jucernje izjave u kratko:
Saska i Vesna ogorcene sto je Musliman pobjedio

Aki nije zadovoljan Meminoj pobjedi

Miki,Danijel,Jovana,Era i Sha su presrecni za Memu

Goca Bjelica opljackana u sred slavlja,Sin Goce Bozinovske (Mirko Sijan) je uhvatio lopova sa nekim jaranima i prebili ga.

Memo: Libo me racku za negativne komentare

Farma se i vani nastavlja

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta
Tayyip

#18453 Re: Farma

Post by Tayyip »

Asamoah Gyan wrote:aaaaaa pa tek sam sad čuo "Sedmicu je i Predrag Pašić nosio" To Memo gospodaru, centriro si je ko Paja s lijevog krila kad proleti :thumbup:
Pape je nosio 7 a Paja 11. Euforija jebiga :D
Igbala

#18454 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:
Igbala wrote:@Sabirni
Evo Šaove matere :mrgreen: 06:30
Ovo Sha ima pirsing na nosu (nisam ranije primijetila)

http://www.ekskluziva.ba/HAOS-Umalo-tuc ... 32907.html

Nisam bio siguran u ono što me čeka napolju. Bio mi je veoma teško kada sam ušao. Jovana i ja nismo jedno za drugo. Ja znam ko je za mene i koga volim. Htio sam ublažiti svoju tugu, ali nisam uspio - rekao je Ša
Kako je dobro vidjeti te opet :-D :kiss: :kiss:

Šaova mama carica, oplakah gledajući :lol: :lol:
Staviti :thumbup: na tvoj post, kao nekad :kiss: nježno za ona dobra, dobra, dobra stara vremena :pasamoj:
Igbala

#18455 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:Image

VIP farmerka, jelte :lol: :lol: :lol: :lol:
Šta sve nećeš naći :ginisovac:
Vendi i jest intelektualka za nju :wink:
Mjesec dana pokazuje povrijeđeni prst,
a dva mjeseca samo ponavlja "četiri muškarca na jednu ženu" :run:
majasta

#18456 Re: Farma

Post by majasta »

dječak sa šibicama wrote:
majasta wrote:Jos jednom, radi se o 5000 KM koje Denis Pekić mora uplatiti za operaciju do, ja mislim, 10.7., stvarno nije puno. Sad kad je Farma zavrsena a Memo pobijedio, mozemo svi kolektivno uraditi dobru stvar.
Naravno.

Ali postoji li neki telefon humanitarnog karaktera?

Ne znam ima li humanitarni broj stvarno, ja sam podatke za uplatu vidio u ovoj vijesti.

http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /130704104
Havatar

#18457 Re: Farma

Post by Havatar »

LJUTI EKREM: Gazda Željko mi je rekao da ću da pobedim!

http://www.telegraf.rs/jetset/778154-lj ... da-pobedim
Igbala

#18458 Re: Farma

Post by Igbala »

Havatar wrote:LJUTI EKREM: Gazda Željko mi je rekao da ću da pobedim!

http://www.telegraf.rs/jetset/778154-lj ... da-pobedim

Fino je sve objasnio, ako oni nisu izmislili.
Duša draga :maca:
dječak sa šibicama

#18459 Re: Farma

Ljudi kojima je potrebna pomoc za lijecenje iz dana u dan ima sve vise, to je nemoguce vise pokriti humanitarnim akcijama.

Sta radi drzava? nista... ko bira ljude koji vode drzavu... narod.

Nema mi nista smjesnije nego kad mi na savjest pokusavaju udariti ljudi koji su stvorili ovakvu nakaradnu drzavu i odrzavaju je konstantnim glasanjem za iste mufljuze.

To su te famozne patriJote koji okolo dijele moralne packe iz dana u dan, a najzasluzniji su za moralno posrnuce drzave BiH. Svojim djelovanjem iz dana u dan.

I misle da su zaradili sevap sto ce uplatiti 10 maraka nekome ko bi bio zdrav i izlijecio se u svojoj drzavi, da istu ne vodi gamad koju su patriJote doveli na vlast. To je vrhunac licemjerja, ne gledanje Pink televizije.

Eto malo i na tu temu, kad se vec stalno provlaci...
ČičineBrčine

#18460 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

Havatar wrote:Posto na ovoj temi ima dosta onih koji su gledali i Veliki Brat i Farmu pa me zanima njihovo misljenje koji je show bio bolji :?:
VB dosta bolji, dosta zanimljivije zadatke su imali,a i ekipa manje vise zanimljivija ;-)

Sto se tice farme neki moj rezime na kraju Memo mi nije bio favorit ispred njega Sha, Goca pa i Danijel.
Nije mangup, mahalac kako se nazor predstavlja, kao sto sam vec ranije pisao neki oblik muske sponzoruse.
Ali u odnosu na Radojke i funfulju je gigant, neusporedivo.
Za jednog umjetnika koji su po obicaju boemi sa jakim vokabularom mi je pretanak, ali jbg izvuklo ga je to sto su se Bosanci digli narocito nakon Giletove pobjede,a bgmi i konkurencija u finalu mu je bila :mrgreen:

Na kraju pozdrav za raju s kojom sam ubijao vrijeme zadnjih mjesec dva na ovom pdf-u, do citanja na drugim temama ili novog VB / farme :vozdra: :vozdra: :vozdra: :vozdra:

Ps. moraju negdje i pitari slaviti pobjedu :P
tetaissa

#18461 Re: Farma

Post by tetaissa »

Vidim kuhala se kafa i donosio rahatlokum dok mene nije bilo :D Mogu vam reći da gledanje Farme bez raje sa teme i nije neki užitak. Čak sam i propustila Fifijevo ispadanje pa nisam mogla da :sretan: Mislim da će on ostati zapamćen po rečenici:"Sto dana je učinilo svoje." :lol: Nema tebi šta da učini sto dana, mozgu jedan izaprani...

Glasala sam za Memiša i mislim da je super bilo što je Gumenjarka ostala sa njim u finalu, jer su onda svi glasali za njega. Ja sam bila na rubu depresije kad sam skontala da postoji mogućnost da ona pobijedi. Uglavnom :bih: :bih: :bih: :bih:
Sad slijede neke emisije? I hoćete li gledati slijedeću Farmu? Ja sve kao neću, ali... vidjet ćemo.
Pozdrav za standardnu ekipu LEDA, muha, astrid, dječak, Igbala itd. Sorry ako sam nekog zaboravila :kiss:

P.S. Sha za predsjednika! :nokti: :nokti:
lik5

#18462 Re: Farma

Post by lik5 »

memo ima vokabular ko kakva kelja sa dna kace,pravi tip jednog pitara.pa ljepse govori jedna stanija koja je rodjena u nekom selu u hrvatskoj.a ovaj jos rodjen u gradu a ovako jalijaski ajmo rec prica.pa ne moze se tako akademski gradjanin ponasat i pricat.a eto koliki je seljak ni jednom se nije zahvalio svojim sugradjanima koji su mu masovne glasove dali,izgleda je on jos u tripu da je svojim kvalitetima osvojio farmu a ne glasovima iz bih.
rukfashmoj

#18463 Re: Farma

Post by rukfashmoj »

Pravi covjek je pobjedio,mislim da je vecina rekla sto je imala reći a tema bi mogla pod kljuc do septembra. :bih:
LEDA

#18464 Re: Farma

Post by LEDA »

Čitam neki e spominjali ,prizivali :) Tu sam . Mislimisto što i prije: Memo nije bio moj favorit,ali kada je ostao u igri s dvije koje mi se ne sviđaju ( Radojka rotkvica i Fufi) bila sam na njegovoj strani. Puno toga mi se ne sviđa kod Meme ,ali suma -sumarum,puno je bolji čovjek od mnogih tamo . Jeste prenapadan ( jedno dijete u roditelja ) ,ali vrlo emocionalan i sa izraženom empatijom .Zaslužena pobjeda moralnih vrijednosti nad lažnom ženom :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18465 Re: Farma

Post by Velkoski »

lik5 wrote:memo ima vokabular ko kakva kelja sa dna kace,pravi tip jednog pitara.pa ljepse govori jedna stanija koja je rodjena u nekom selu u hrvatskoj.a ovaj jos rodjen u gradu a ovako jalijaski ajmo rec prica.pa ne moze se tako akademski gradjanin ponasat i pricat.a eto koliki je seljak ni jednom se nije zahvalio svojim sugradjanima koji su mu masovne glasove dali,izgleda je on jos u tripu da je svojim kvalitetima osvojio farmu a ne glasovima iz bih.
kme kme
LEDA

#18466 Re: Farma

Post by LEDA »

lik5 wrote:memo ima vokabular ko kakva kelja sa dna kace,pravi tip jednog pitara.pa ljepse govori jedna stanija koja je rodjena u nekom selu u hrvatskoj.a ovaj jos rodjen u gradu a ovako jalijaski ajmo rec prica.pa ne moze se tako akademski gradjanin ponasat i pricat.a eto koliki je seljak ni jednom se nije zahvalio svojim sugradjanima koji su mu masovne glasove dali,izgleda je on jos u tripu da je svojim kvalitetima osvojio farmu a ne glasovima iz bih.
MOŽE . Njemu ne treba da se dokazuje ,Staniji je neophodno ......ovo ti je samo da malo počneš razmišljati na nekoj drugoj razini .
amiliana

#18467 Re: Farma

Post by amiliana »

Tayyip

#18468 Re: Farma

Post by Tayyip »

Image
Havatar

#18469 Re: Farma

Post by Havatar »

LEDA wrote:Čitam neki e spominjali ,prizivali :) Tu sam . Mislimisto što i prije: Memo nije bio moj favorit,ali kada je ostao u igri s dvije koje mi se ne sviđaju ( Radojka rotkvica i Fufi) bila sam na njegovoj strani. Puno toga mi se ne sviđa kod Meme ,ali suma -sumarum,puno je bolji čovjek od mnogih tamo . Jeste prenapadan ( jedno dijete u roditelja ) ,ali vrlo emocionalan i sa izraženom empatijom .Zaslužena pobjeda moralnih vrijednosti nad lažnom ženom :-)
:thumbup: :vozdra:
Partijaner

#18470 Re: Farma

Post by Partijaner »

Sto bi se volio jednom nacugat sa "Gospodom". :mrgreen:
TheWatcher

#18471 Re: Farma

Post by TheWatcher »

nego da mi pocnemo pripreme za septembar,ono lagano zagrijavanje :thumbup: evo loto djevojka skoro siguran clan slavne kuce u lisovicima :lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... dTyYkmdlG4

ne znam jel bio ovaj intervju,mrsko mi traziti :skoljka:
Last edited by TheWatcher on 08/07/2013 17:58, edited 1 time in total.
Havatar

#18472 Re: Farma

Post by Havatar »

tetaissa wrote:Vidim kuhala se kafa i donosio rahatlokum dok mene nije bilo :D Mogu vam reći da gledanje Farme bez raje sa teme i nije neki užitak. Čak sam i propustila Fifijevo ispadanje pa nisam mogla da :sretan: Mislim da će on ostati zapamćen po rečenici:"Sto dana je učinilo svoje." :lol: Nema tebi šta da učini sto dana, mozgu jedan izaprani...

Glasala sam za Memiša i mislim da je super bilo što je Gumenjarka ostala sa njim u finalu, jer su onda svi glasali za njega. Ja sam bila na rubu depresije kad sam skontala da postoji mogućnost da ona pobijedi. Uglavnom :bih: :bih: :bih: :bih:
Sad slijede neke emisije? I hoćete li gledati slijedeću Farmu? Ja sve kao neću, ali... vidjet ćemo.
Pozdrav za standardnu ekipu LEDA, muha, astrid, dječak, Igbala itd. Sorry ako sam nekog zaboravila :kiss:

P.S. Sha za predsjednika! :nokti: :nokti:
Farma narod pita u 20:00
Tayyip

#18473 Re: Farma

Post by Tayyip »

Info iz sobe

Ekrem loš pravo, kaže Memo ništa mi nisi pogodio sin mi ništa ne radi :D Kaže mu Memo evo sad me zvao Šaban Šaulić da mu posudim 12 hiljada eura :lol:
dječak sa šibicama

#18474 Re: Farma

Tayyip wrote:Image
smjestili ih u isti hotel, tamo gdje su Stanija i Shah imali "prvu bracnu noc" :D

Eki legenda... dzaba sve, on je legenda.

Falice mi ova farma, definitivno :D
iscrtani čovek

#18475 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:Posto sad ide gomila onih postova gdje autori objasnjavaju da je sve ovo namjestaljka Sulji i Muji od strane podmuklih Srbijanaca / odnosno namjestaljka Srbima da se Srbija jos jednom ponizi jos jednim Sulejmanom (ovisi koje je nacionalnosti mislilac, mijenjaju se dva stava) ja cu preskociti vecinu...

Naravno, ne i one postove desetak ljudi koji su skupa samnom ostavljali 2 i pol posta dnevno, tamo nekad krajem marta :D

Zadovoljan pobjednikom, volio bih da je Shah nekako mi je vise profil pobjednika, ali on nije iza ledja imao ono sto ima Memo, cinjenica... ali ko da je i pobijedio... Memo, Sha i Hulk do pobjede, kako rece ona legendarna poruka sto je vrtila po tv ekranu danima, a vidjeli su je i Memo i Shah kad su im namjestali tv za cecin koncert... sasvim sigurno nebi ni za Memu toliko drukao, da nije bilo Aleksica, kojem skidam kapu na dosljednosti i posebno iz neke unutrasnje radosti da i dalje mogu vjerovati da je jedan dobar dio Srbije Nenad Aleksic, ljudi kojima ne smeta ime Sulejman, da bi sa njim mogli biti i braca ako se ukaze prilika... kao sto mi je drago vidjeti one Memine navijace, sa kulturnim rezonom i samom pojavom, nekako moras biti ponosan sto i takvi danas postoje u ovoj nasoj nesreci od drzave. Da ne budemo vijest samo kad negdje rokne neka bomba, ili kad neki politicar mahne milijardu necega, ili nesto slicno tome.

Vjerujem da nisam jedini koga su Memo i Shah asocirali na legende Momu i Uzeira :lol:

Mozda je pateticno, ali ta "bratska" prica jednog Sulejmana i jednog Nenada, meni je daleko daleko jaca poruka nego kvazi ljubavna prica dva staniguza.

Takodje drago mi je sto ipak naredna farma ce biti gledljiva, ucesnici ipak nece smatrati da je za pobjedu potrebno izlezavati se 24/7 i jahati nekoga, bilo koga ko se nadje u blizini.
Drago sa stanovista potencijalnog gledatelja.

Jos da Memis da neku svotu u humanitarne svrhe, pa da mogu rahat reci da sam slistio nekoliko konvertAbilnih maraka na ovo sranje od emisije :lol:
Prijateljstvo Meme i Sha je pozitivna stvar-ako je iskreno, što ćemo videti uistinu tek posle Farme. Pozitivno je što je Memin prijatelj u studiju javno pohvalio gostoprimstvo i kako su dočekani u Srbiji-nasuprot tonu gluposti koje su se pisale ovde kada je Memo došao na Farmu. Kao što vidiš, jednom Šumadincu ( Eri ) nije bio nikakav problem da zapeva ,,Bosno moja...'' u sred Srbije, niti je publici smetao šal FK Sarajeva. Ide li to u dobrom pravcu ? Da, ako je obostrano. Voleo bi doživeti Farmu organizovanu u Bosni, kod vas, i da vidim bi li tamo neki Era( hipotetički) bio dočekan kao ovde Memo, bi li mogao slobodno zapevati o Srbiji i podići Zvezdin šal. Dozvolićeš mi da sumnjam da je tako nešto za sada moguće.
Locked