Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drago mi je da je izbacen.
Sranija sad pravi dramu, obecala mu lafo svoju nagradu ako pobijedi Proracunato. Trazi njegove glasace.
Noc je definitivno obiljezila njena recenica "A da ipak ostanem?"
Ras Al Ghul wrote:To je istina! Ali nije trebao biti diskvalifikovan, ovo je najmanje šta je uradio, pa onu je sa krevetom izvrnuo, pa ništa nije bilo, a sad ga izbace, kako ofirno i providno
kako ba nije trebo pa balerini je nos slomio od onda je trebo bit manji od makovog zrna
Ali da Kristijan nije mogao da se kontrolise s obzirom da ga ceka zatvor poslije koji moze lako biti produzen zbog naslinickog ponasnja i naravno cinjenice da je bio najveci favorit na Farmi i pored svih tih stvari nije uspio da svoj poremecaj prikrije i da se suzdrzi.
urocnoposljedicna wrote:Drago mi je da je izbacen.
Sranija sad pravi dramu, obecala mu lafo svoju nagradu ako pobijedi Proracunato. Trazi njegove glasace.
Noc je definitivno obiljezila njena recenica "A da ipak ostanem?"
Hahahaha
Namirisao ovo na 10 km.
PS IZBACEN JE LIK SAMO ZBOG TOGA STO GA JE ZA OBRAZE UHVATIO I TO JE TO = FIZICKI KONTAKT..
Nije ga ni ujeo ni' udario!
Rade tek se sad usro, hoda u krug, zna da je ovaj vjerovatno izgubio 50 000 eura zbog njega. Nije mu lako, donji je vjerovatno.
Realno sta se imaju suprotstavljati jednom kriminalcu, covjek ranjavan, boden, bio u stotinu tuca i ti se dokazujes ko fol? Nece niko reci da si pica covjece...
Ras Al Ghul wrote:To je istina! Ali nije trebao biti diskvalifikovan, ovo je najmanje šta je uradio, pa onu je sa krevetom izvrnuo, pa ništa nije bilo, a sad ga izbace, kako ofirno i providno
kako ba nije trebo pa balerini je nos slomio od onda je trebo bit manji od makovog zrna
Pa o tome pričam, trebao je davno letiti zbog fizičkog kontakta, a ne sada kada ništa nije uradio, lijepo se vidi, da ga nije dohvatio, a ovaj homosekusalac će najebati kad izađe
Pita starleta krimosa: "Hoš da izađemo i nas dvije sa tobom?"
Krimos odgovara, bez trunke zadrške: "hoću!!!"....... Par sekundi pauze, starleta mu odgovara: "čekaj, imam bolju ideju, a da ipak ostanem i da pobedim a pare ću dati tebi kiki" Hahhahahahahaahhaahhahahahahahaah.
Pita starleta krimosa: "Hoš da izađemo i nas dvije sa tobom?"
Krimos odgovara, bez trunke zadrške: "hoću!!!"....... Par sekundi pauze, starleta mu odgovara: "čekaj, imam bolju ideju, a da ipak ostanem i da pobedim a pare ću dati tebi kiki" Hahhahahahahaahhaahhahahahahahaah.
Kaze Kristijan da su mu cajkani nastimali to sa drogom, cak su mu i mamu upetljali, kao, dok su njega hapsili neki klosarcic je pokucao na vrata njenog stana i predstavio se kao Kristijanov prijatelj, i zamolio zenu da mu da nesto da pojede, i kao "ovaj paketic salje Kristijan". Samo sto je usao u stan, policija na vrata. Optuzba "majka je trebala drogu staviti u brushalter i odnijeti je do njega u crkvu Svetog Save, gdje je on, u crkvi, trebao dilati drogu"
Kako to Kristijan zove, americki sistem podmetanja dokaza