Fan klub HAJDUK SPLIT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

B-Baller

Post by B-Baller »

kvic wrote:ti kao prvo nemas pojma o hajduku ni o navijacima, to vidim iz tvojih par recenica.... a jebo vas vise fasizam i antifasizam, 90% postova je o tome... ne cesite forumase tamo gdje vas svrbi.... tebi je meni se cini vaznija prica od djela.... znaci ajmo pricati da smo antifasisti i onda smo po tebi odmah antifasisti, a po meni takvi su najveci fasisti(takva vas je vecina)... mi pricamo, a sta smo u stvarnosti i sta cinimo, koga se to jebe, ali se vidi...
i sta ima uprava oglasavati se stalno radi par povika, onda bi trebali citavu redakciju imati samo da bi ono komentirali svacije po naosob povike sa tribine, a da je cjeli stadion skandiro to sto ti govoris, to nije istina.... i sto se tice bake, da su mu majku psovali balijsku, to je najveca glupost sto sam ikada cuo... otidji malo do splita, nemoj u sobi sjediti samo, u nekoj zabiti lijepe nam domovine.... otidji pa vidi da se baki i sad klanja i njegovim majstorijama cijeli split... i sad se prepricavaju njegovi golovi... i sad je faca velika dole...
Odmah da razjasnimo ja jesam NACIONALISTA i fasista ako hoces da bude odmah jasno. Mrzim al bas mrzim i ustase i cetnike i Jevreje i Grke i Ruse itd. Da nema zabune!!!
Drugo ti si meni nasao pricati iz Mostara o Splitu i da ja odem do Splita da vidim bla bla bla. Ja sam bio u Splitu prelijep grad i dobri ljudi al sta to me sad treba uvijeriti da nije onako bilo kako sam napisao. Ono sto sam napisao apsolutno stoji!!! i nije se niko iz Splita nasao prozvanim da me ispravlja nego ti iz Mostara me ucis sta trebam pricati i gdje trebam ici. Ne budi SMIJESAN nisu to bile pojedinacne prozivke vec ogromna masa je okrivila Bosnace i ovo sto sam ja napisao se vrtilo danima po Hrvatskim TV stanicama i niko ne porice osim tebe sveznalca. Iz Mostara si pa imas priliku da upitas Baku jesu li mu psovali. Uostalom Hajduk mi je da kazem onako ‘najgotivniji’ od svih bivsih Ex-Yu klubova tako da ne bi bez razloga pisao izmisljotine. Al najgori su mi likovi kao ti vi jednostavno znate sve, da sam ja u mojoj sobici, da nisam nigdje bio, da si ti Kolumbo za mene itd. itd. Bogati ako hoces da se raspravljas nadji cinjenice i onda pisi a nemoj samo srati gdje stignes
Isabell

Post by Isabell »

Kao i obicno, na svakoj temi se nadju nekakvi likovi da lupaju gluposti.
Bilo kako bilo docekah i ja svojih 5 min :)
Netko je spominjao slike.
Evo par komada sa proslave zadnje titule u Splitu:
Image
Isabell

Post by Isabell »

Image
Isabell

Post by Isabell »

Image
Isabell

Post by Isabell »

Image
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Isabell wrote:Kao i obicno, na svakoj temi se nadju nekakvi likovi da lupaju gluposti.
Jest i kao ovijek se neko nadje pametan da ocijeno sta je glupost. I da brani svoje, ma nema sta great, just great.
cyprus

Post by cyprus »

B-Baller wrote:Odmah da razjasnimo ja jesam NACIONALISTA i fasista ako hoces da bude odmah jasno. Mrzim al bas mrzim i ustase i cetnike i Jevreje i Grke i Ruse itd. Da nema zabune!!!
:shock: :x

Ko prizna pola mu se prašta. :lol:
Skoro

Post by Skoro »

amrica wrote:koliko se sjecam, izmedju Zelje i Hajduke je oduvijek postojala neka tajna veza. Prica se, nisam provjeravala, da je prvih godina poslije rata Torcida, ili vam navijaci Hajduka, davala navijacke rekvizite Zelji, i moralnu podrsku, naravno.
Moguce je, sve je moguce. :D Vjerovatno zato sto je veliki broj sadasnjih navijaca zelje prije rata navijao za hajduk, dinamo, partizan...
:roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Skoro wrote:
amrica wrote:koliko se sjecam, izmedju Zelje i Hajduke je oduvijek postojala neka tajna veza. Prica se, nisam provjeravala, da je prvih godina poslije rata Torcida, ili vam navijaci Hajduka, davala navijacke rekvizite Zelji, i moralnu podrsku, naravno.
Moguce je, sve je moguce. :D Vjerovatno zato sto je veliki broj sadasnjih navijaca zelje prije rata navijao za hajduk, dinamo, partizan...
istina
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote: Moguce je, sve je moguce. :D Vjerovatno zato sto je veliki broj sadasnjih navijaca zelje prije rata navijao za hajduk, dinamo, partizan...
Maybe, isto tako je i veliki broj navijaca Sarajeva navijalo za Zvezdu prije rata kad smo vec kod toga.
Isabell

Post by Isabell »

ManiacSA wrote:
Isabell wrote:Kao i obicno, na svakoj temi se nadju nekakvi likovi da lupaju gluposti.
Jest i kao ovijek se neko nadje pametan da ocijeno sta je glupost. I da brani svoje, ma nema sta great, just great.
Naravno da je glupost kada se u sve odmah upetlja politika, vjera i rat.
Ohani malo.
kvic

Post by kvic »

B-Baller wrote:
kvic wrote:ti kao prvo nemas pojma o hajduku ni o navijacima, to vidim iz tvojih par recenica.... a jebo vas vise fasizam i antifasizam, 90% postova je o tome... ne cesite forumase tamo gdje vas svrbi.... tebi je meni se cini vaznija prica od djela.... znaci ajmo pricati da smo antifasisti i onda smo po tebi odmah antifasisti, a po meni takvi su najveci fasisti(takva vas je vecina)... mi pricamo, a sta smo u stvarnosti i sta cinimo, koga se to jebe, ali se vidi...
i sta ima uprava oglasavati se stalno radi par povika, onda bi trebali citavu redakciju imati samo da bi ono komentirali svacije po naosob povike sa tribine, a da je cjeli stadion skandiro to sto ti govoris, to nije istina.... i sto se tice bake, da su mu majku psovali balijsku, to je najveca glupost sto sam ikada cuo... otidji malo do splita, nemoj u sobi sjediti samo, u nekoj zabiti lijepe nam domovine.... otidji pa vidi da se baki i sad klanja i njegovim majstorijama cijeli split... i sad se prepricavaju njegovi golovi... i sad je faca velika dole...
Odmah da razjasnimo ja jesam NACIONALISTA i fasista ako hoces da bude odmah jasno. Mrzim al bas mrzim i ustase i cetnike i Jevreje i Grke i Ruse itd. Da nema zabune!!!
Drugo ti si meni nasao pricati iz Mostara o Splitu i da ja odem do Splita da vidim bla bla bla. Ja sam bio u Splitu prelijep grad i dobri ljudi al sta to me sad treba uvijeriti da nije onako bilo kako sam napisao. Ono sto sam napisao apsolutno stoji!!! i nije se niko iz Splita nasao prozvanim da me ispravlja nego ti iz Mostara me ucis sta trebam pricati i gdje trebam ici. Ne budi SMIJESAN nisu to bile pojedinacne prozivke vec ogromna masa je okrivila Bosnace i ovo sto sam ja napisao se vrtilo danima po Hrvatskim TV stanicama i niko ne porice osim tebe sveznalca. Iz Mostara si pa imas priliku da upitas Baku jesu li mu psovali. Uostalom Hajduk mi je da kazem onako ‘najgotivniji’ od svih bivsih Ex-Yu klubova tako da ne bi bez razloga pisao izmisljotine. Al najgori su mi likovi kao ti vi jednostavno znate sve, da sam ja u mojoj sobici, da nisam nigdje bio, da si ti Kolumbo za mene itd. itd. Bogati ako hoces da se raspravljas nadji cinjenice i onda pisi a nemoj samo srati gdje stignes
kao prvo varas se da sam iz mostara...jesam iz mostara, ali sam vise vremena proveo u splitu zadnjih 5 godina... koje su to radio postaje prenosile vijest.... bila grupica navijaca na treiningu izvjesila transparent tipa, sta ce nam bosanci, dajde domacoj djeci da igraju, i ja bi im to rekao, pa kad su mirzu mesica doveli, nemoze ni u posusju igrati... sto ne govore damjanovicu, musi pandzi danas nista.... a jebu majku zilicu gdje god stignu, pa mislim, ocemo ih i radi toga provati nacionalistima.... misli ako nemozes skontati nesto.... nisu im jebali majku zato sto su balije , nego zato sto su losi igraci.... a ako hoces svrati do splita, pa ih pitaj za baku malo, raspitaj se slobodno...covjek im je titulu donio kad im je bio trener prije tri godine... a eto oni mu jebali majku balijsku :lol:
hemac

Post by hemac »

Jebo jugonostalgiju, ja se juge ne sjećam samo sam rođen u njoj!!!
pirmin

Post by pirmin »

Da su svi clanovi Fan Cluba ovakvi:

Image

...navijao bih i ja za Ajduk. :D
Optimus_Prime

#90 Hajduk živi vječno...

Post by Optimus_Prime »

i pape i dida bili su Torcida...
Barbarez

Post by Barbarez »

Jedno konkretno pitanje:

Kada se pocinju prodavati karte za Hajduk-Sampdorija? I kako je moguce doci do njih?

Unaprijed hvala.
zazumza

#92 ....

Post by zazumza »

pogledajte samo atmosfru...
http://www.youtube.com/watch?v=A3uJFQEkvu8&NR=1
svaka ric je suvisna,zar ne
zazumza

#93 ....

Post by zazumza »

ovo je sad protiv buducnosti...ima jos klipova,tako da gledajte i uzivajte,
to vam sve govori tko je hajduk i kakav je to klub...
http://www.youtube.com/watch?v=f3V5IzHC ... ed&search=

a ovo je izjava direktora buducnosti...:))
Eomer

Post by Eomer »

forza milan wrote:kako je krenulo na ovom forumu ja svaki dan ocekujem topic pod naslovom Fan club Obilica ili Fan club Hrvatskog dragovoljca
i kakvi smo kreteni mi bi i to pod plastom tolerancije presutili
kakav hajduk kakvi bakraci
ne mog ushvatit ljude koje i dan danas zanima kako su igrali zvijezda i partizan, ili hajduk i dinamo itd
jedno zbog desavanja 91-95 a drugo zbog kvalitete fudbala u tim zemljama koje trebaju da se zahvaljuju Bogu jer postoji BiH pa ima i neko gori od njih
to bi isto bilo kad bi se neko lozio na Dudelange iz Luxemburga
cuj hajduk :lol:
Misliš na ovu toleranciju?
adonis wrote:Jebam ja tebi svu familiju u supak,papak jedan...pun mi je kurac sokacke propagande i podcjenjivanja samih sebe....kad ne znamo cijeniti sami sebe...jebo te Hajduk u dupe....
sulesavic

Post by sulesavic »

[quote="Eomer"][/quote]

E, ba, ti si treæi koji skreæe pa¾nju na ne¹to s prve strane i ¹to veze s temom nema.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

sulesavic wrote:
Eomer wrote:
E, ba, ti si treći koji skreće pažnju na nešto s prve strane i što veze s temom nema.
ma pusti ga, sule...lik se upr'o da nadje nekoliko netolerantnih postova i na osnovu njih generalizuje...džaba svi ostali, vezani za temu...

gledao sma Hajduk i mislim da su napravili dobru ekipu, samo jos da se posloze...pravo mi se svidja napadacki dvojac Kalinic-Rukavina, ludi su, opasni...i vrlo mladi...a i ona nasa cetvorka sasvim solidno igra...drago mi zbog Pandze da igra, mada, bojim se, ceka ga klupa kad se vrati Tudor i Sablic...
nekako se nadam Hajdukovom prolasku protiv Sampdorie...ako nista, ljepse igraju...
Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

http://funnyandcoolvideos.blogspot.com/ ... rters.html
Video snimke Torcide i hajdukovih utakmica u zadnjih pedesetak godina...

HAJDUK - BUDUCNOST 1:0
Gol, sanse i atmosfera sa stadiona
Alfa159

Post by Alfa159 »

Pa sto je ovo zasto sam ja izbrisan sa svojim divnim komentarima HALOOOOOO UDBA- OZNA sve dozna.
To izgleda ovdje sekundu ides kontra odmah te brisu, izbace itd.
E pa umri hAjduce tisucu puta Sta je sad, ne volim taj klub i to kazem ili bih trebao da se pridruzim supljiranju o tom klubu pa ce biti u dure ???????
HALO SLOBODA MISLJENJA !!!!!!!!!!
HALO BRISANJEEEEEEE!!!!!!
I za kraj. Onaj snimak sto se onaj na shtangi izvija kao Severina miljenica grada Splita primac ( nije nista pogrdno) sta cu je kada mi imaju slicnosi.
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zabrana drukcijeg misljenja.
A sada adio.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Alfa159 wrote:Pa sto je ovo zasto sam ja izbrisan sa svojim divnim komentarima HALOOOOOO UDBA- OZNA sve dozna.
To izgleda ovdje sekundu ides kontra odmah te brisu, izbace itd.
E pa umri hAjduce tisucu puta Sta je sad, ne volim taj klub i to kazem ili bih trebao da se pridruzim supljiranju o tom klubu pa ce biti u dure ???????
HALO SLOBODA MISLJENJA !!!!!!!!!!
HALO BRISANJEEEEEEE!!!!!!
I za kraj. Onaj snimak sto se onaj na shtangi izvija kao Severina miljenica grada Splita primac ( nije nista pogrdno) sta cu je kada mi imaju slicnosi.
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zabrana drukcijeg misljenja.
A sada adio.
uaaa psovanje i prozivanje na nacionalno abdominalnoj osnovi...

to kuci tako psuj...tj onako...kako je obrisano...
Alfa159

Post by Alfa159 »

To da sam ja nesto psovao nije istina.
Ako se tvrdi suprotno dajmo dokaze posto se ja ne sjecam da sam sastavio je i be.
Spominjanje moje kuce- doma od strane Vas, ne korektno neznam dali ste tako navikli da razgovarate sa svoji bliznjima, a ocigledno da jeste E pa onda oci moje i nastavite, a kako ja doma razgovaram mnogo ljepse nego Vi jer ja sigurno NE LAZE kao neki.
A vidim da su Vas pogodili neki komentari zato se i buni ali boze moj istina boli, ali ne mozete tvrditi da nisam bio kreativan.
A sada adio i jedva cekam sljedece brisanje :lol: :lol: :lol:
i nism od onih koji ce psovati nije to moj nivo 8) 8)
A sada adio
Post Reply