FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post Reply
tesanj

#151 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by tesanj »

Joe McCarthy wrote:Koliko god ja gajio antagonizam prema albansko-srpsko-vlaškim pridošlicama iz Bosasnke Raške i njihovom mentalitetu, čovijek je se snašao i otvorio biznis, veoma uspiješan biznis koji zapošljava hiljade.

Nerazumjem vaše kmećenje zato što čovijek uživa u plodovima svojeg rada?
POSTENOG rada. :lol: :lol:
fantom slobode

#152 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by fantom slobode »

tesanj wrote:
Joe McCarthy wrote:Koliko god ja gajio antagonizam prema albansko-srpsko-vlaškim pridošlicama iz Bosasnke Raške i njihovom mentalitetu, čovijek je se snašao i otvorio biznis, veoma uspiješan biznis koji zapošljava hiljade.

POSTENOG rada. :lol: :lol:
bas mu je bilo tesko, ali eto sad eto zaposljava ljude... :lol: :lol: :lol:
a i hapsi... :lol: :lol: :lol:

uzorit i cestit... :lol: :lol:

a ove neki cudni opisi porijekla i mjesta prebivalista i konstrukcija koja se napravi...auuuu...treba pitati te ljude sta su...znaju oni odlicno. I ne trpati ih u isti kos sa kriminalcima, koji kao hapse...
Danguba

#153 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Danguba »

DaffyDuck wrote:Pa to nije sprijecilo one iz Kluba intelektualaca da ga pozovu da im drzi predavanje :D :bih:
:jbt:

na sta spadosmo
RtrnOfSalisbury

#154 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by RtrnOfSalisbury »

jednog dana koji nikad nece doci, kad eu nalozi ispitivanje privatizacija, raspodjelu donacija, stvari ce se rijesiti same od sebe. ta opcija za nas nije dobra jer bi ostali bez velikog broja politicara a svakako se to nece desit pa nema rasta to ni razmatrat. druga opcija je da polako al sigurno stvaramo jednu novu drzavu na osovini tuzla-zenca-sarajvo plus jos poneko naselje i gradic. apsurdno je da nas od ove opcije more spasit jedino mrski dejton :oops: ali ko zna: fahro i ekipa i to mogu revidirat. nekad sam zastupo tezu da je srbiji puno bolje da bude sto manja jer je na taj nacin stabilnija, jaca, kompaktnija, cvrsca, povezanija i nailazio sam na nerazumijevanje a sad mi se cini da da ima jos kandidata za suzavanje dok bi se neki mogli povecat. zemlja dje takvi ko fahro budu na dnevniku lici vise na neki igrokaz neg na drzavu. da je nekako kemal mancmalovcica ugurat u politiku bilo bi makar veselije i propali bi otmenije, uz pjesmu. al jebga, kad bi i po pjesmi isli opet oni imaju svoje pjevce ... i opet smo pusiona i opet bi morali njiha slusat.
JohnnyS

#155 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by JohnnyS »

Toliko malo riječi, a toliko puno gramatičkih grešaka :D
RtrnOfSalisbury

#156 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by RtrnOfSalisbury »

prico sam s neki strucnjaci, i oni kazu da u glavi imaju neki neroni i izmedju njiha tece struja tamo-vamo. imaju i neka sitna nevidljiva zrnca koja navodno pokusavaju utabati stazu izmedju tije nerona. ta sitna zrnca i okolina po njima, djeluju zajedno na te nerone i staze. valjda zato imamo iz nekije krajeva puno politicara, genijalaca, heroja, prosvjetitelja, bizmisena. u neka doba onda oni pocnu djelovat na okolinu i ta se okolina onda lahko more prepoznat sto je pozitivitet. dolazi do rezervebilnog procesa: uticaja fahrotipa na okolinu i formiranja novog fenotipa-fahrotip mutavi.
morebit da su nesto i slagali ali ima tu istine
DaffyDuck

#157 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by DaffyDuck »

Danguba wrote:
DaffyDuck wrote:Pa to nije sprijecilo one iz Kluba intelektualaca da ga pozovu da im drzi predavanje :D :bih:
:jbt:

na sta spadosmo
Bas kao sto su pozvali Budimira par dana nakon pustanja iz pritvora :D
Area_51

#158 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Area_51 »

Cim udje u koaliciju sa SDA, bice Fahri svejedno koju je skolu zavrsio, jer ga na narednim izborima nece nigdje biti.

Ako je SDA stukla Harisa sa 300.000 na nivo Stranke penzionera.

Ako je SDA odradila SDP sa 270.000 glasova, ko zna gdje ce zavrsiti.

Ta ista SDA ce SBB sa nekih 70.000 glasova svesti na nivo liberala.

Svaka cast Fahro.
semirizsvemira

#159 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by semirizsvemira »

Drzavu u ponor guraju udbashi Fahro i njegovi jarani Tihic , Lagumdzija i Covic , sve bivse komunjare
Joe McCarthy

#160 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Joe McCarthy »

JohnnyS wrote:

Toliko malo riječi, a toliko puno gramatičkih grešaka :D
Pravopis mi nije jača strana, s tim na kakvom prostoru mi živimo pravila gramatike i pravopisa se mijenaju u odnosu ko je na vlasti :p
Shahab

#161 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Shahab »

semirizsvemira wrote:Drzavu u ponor guraju udbashi Fahro i njegovi jarani Tihic , Lagumdzija i Covic , sve bivse komunjare
Upravo tako. Oni ne razumiju moderni svijet i način na koji politika funkcioniše u korist zajednice. Tri kriminalca koja vode bošnjačku politiku Radončić, Lagumdžija i Tihić, predstavljaju razlog opće propasti. Oni su svi mentalno izgrađeni i funkcionišu prema matrici bivše partijske škole. Radončić je bio sekretar opštinske organizacije saveza komunista u Titogradu, Tihić je bio komunistički tužilac, dok je Lagumdžija pripadnik komunističke buržuazije. Zajednički imenitelj navedenoj trojici jeste laž, manipulacija i korupcija kao konstante političkog djelovanja.
Krushna mrva

#162 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

Kako god okrenes, mescini da vam Fahrpo pokupi izbore lopatom.
A to se ne halali :mrgreen:
_mufljuz_

#163 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by _mufljuz_ »

nije on nista neposteniji nepismeniji a jos manje nesposobniji od najmanje pola forumske populacije koja je dala svoj fekalijarni doprinos na 'voj temi :mrgreen:

on se sam na vlast nije postavio :wink:

ako nista - jedina je SDA marioneta koja je od necega napravila nesto i othranila par stotina usta... dok su ostali cimbenici isto proporcionalno unistili preduzeca i firme a radnike poslali u glad jad cemer i bijedu - recimo Energopetrol koja je ja mislim jedina propala naftna kompanija u Evropi... a na autoputu su da uniste Bosnalijek.... :wink:
Krushna mrva

#164 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

_mufljuz_ wrote:nije on nista neposteniji nepismeniji a jos manje nesposobniji od najmanje pola forumske populacije koja je dala svoj fekalijarni doprinos na 'voj temi :mrgreen:

ako nista - jedina je SDA marioneta koja je od necega napravila nesto i othranila par stotina usta... dok su ostali cimbenici isto proporcionalno unistili preduzeca i firme a radnike poslali u glad jad cemer i bijedu - recimo Energopetrol koja je ja mislim jedina propala naftna kompanija u Evropi... a na autoputu su da uniste Bosnalijek.... :wink:
a vidi, ne znam po kom kriteriju izdvajas te firme u odnosu na one koje su unistene od strane SDA, SBiH i hipte manjih stranaka? Kad to utvrdimo onda mozemo cak i o Radoncicu razgovarat jer do sad nije ni bio blizu federalne sehare
_mufljuz_

#165 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by _mufljuz_ »

Krushna mrva wrote:
_mufljuz_ wrote:nije on nista neposteniji nepismeniji a jos manje nesposobniji od najmanje pola forumske populacije koja je dala svoj fekalijarni doprinos na 'voj temi :mrgreen:

a vidi, ne znam po kom kriteriju izdvajas te firme u odnosu na one koje su unistene od strane SDA, SBiH i hipte manjih stranaka? Kad to utvrdimo onda mozemo cak i o Radoncicu razgovarat jer do sad nije ni bio blizu federalne sehare
to sam izdvojio neselektivno cisto metodom napamet odabranog izbora - jer unistit naftnu kompaniju je umijece - naftogasni biznis ne moze nikako biti u minusu.... a ni farmaceutski biznis pogotovo uzevsi u obzir da su oba preduzeca bila profitabilna.... o ostalim da ne pricam al jos malo doce na red i na EP i na BHMobile.... pa cemo imat eUropske standarde cijena a kineske plate :wink:

BTW šta će bolan Raši federalna sehara kad on zenki da 200 miliona :mrgreen:
njemu vlast i drzava treba da bi sebi ekspresno obezbijedio kredibilitet jer je bio ozbiljno narusen kad su ameri blacklistirali Kljemendija - ocito etablirajuci jake veze sa americkim politickim krugovima (jer para vrti gdje burgija nemoRe) ekspresno se distancirao od bliskog pajdaša Kljemendija, brzopotezno dogovorio ulazak u politiku i drzavnu vlast i naravno zatrazio onaj sektor koji mu je bio interesantan jos na pocetku agresije ;-) :mrgreen:

covjek mozda nema srednje skole - al' mu je zato UDBA dala - samo tak'u :mrgreen:
Krushna mrva

#166 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

_mufljuz_ wrote:to sam izdvojio neselektivno cisto metodom napamet odabranog izbora - jer unistit naftnu kompaniju je umijece - naftogasni biznis ne moze nikako biti u minusu.... a ni farmaceutski biznis pogotovo uzevsi u obzir da su oba preduzeca bila profitabilna.... o ostalim da ne pricam al jos malo doce na red i na EP i na BHMobile.... pa cemo imat eUropske standarde cijena a kineske plate :wink:

BTW šta će bolan Raši federalna sehara kad on zenki da 200 miliona :mrgreen:
njemu vlast i drzava treba da bi sebi ekspresno obezbijedio kredibilitet jer je bio ozbiljno narusen kad su ameri blacklistirali Kljemendija - ocito etablirajuci jake veze sa americkim politickim krugovima (jer para vrti gdje burgija nemoRe) ekspresno se distancirao od bliskog pajdaša Kljemendija, brzopotezno dogovorio ulazak u politiku i drzavnu vlast i naravno zatrazio onaj sektor koji mu je bio interesantan jos na pocetku agresije ;-) :mrgreen:

covjek mozda nema srednje skole - al' mu je zato UDBA dala - samo tak'u :mrgreen:
Nije to bas toliko cudno, jer je to fenomen u mnogim zemljama. To sto ti opisujes je bilo cudno do prije 10-ak godina ali danas u skoro svim banana drzavama imas taj isti model knjigovodstvene pljacke. Cak ni to nismo smislili :wink:

Za Fahru svasta nesta moze biti tacno, ali ne bih se kladio da je razvoj dogadjaja isao bas tako. To ovi SDA-ovci guraju jer dobro zvuci a zapravo nisu ni sami sigurni da je tako (ne kazem cak ni da nije 100%). Ali nema veze, meni ta njegova nekakva skola puno zanimljivija, guzi ih i licno uzivam jer ne znaju odakle su suplji dok se ne pipnu. Ovi forumski misevi cak i ne osjecaju da ih guzi. :mrgreen: Samo pogledaj ove poteze povodom haosa u civilnoj zastiti
Danguba

#167 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Danguba »

po ovome sto je ostalo u bazi scepanovoj ne bi mogao biti ni ministar u kantonu. :D
nema veze, dobacio je jednom do drzavnog ministra. mozda opet dobaci ako promijeni stranku :-) sa ovom bazom nece ni do opstinskog vijeca.

:D
Krushna mrva

#168 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

Danguba wrote:po ovome sto je ostalo u bazi scepanovoj ne bi mogao biti ni ministar u kantonu. :D
nema veze, dobacio je jednom do drzavnog ministra. mozda opet dobaci ako promijeni stranku :-) sa ovom bazom nece ni do opstinskog vijeca.

Isto to pa jos i negativnije ste "predvidjali" prethodne izbore :mrgreen:
Ali nek si eto ti u pravu, ali opet ti u toj prici jedna VELIKA stvar: ko je taj koji je bolji od njega? Stalno nekako uzimate da ce SDA pokupiti, a ja vidim da Fahrl skuplja poene, razliku ce napraviti mozda i vecu nego prosli put
udrch

#169 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by udrch »

Krushna mrva wrote:
Danguba wrote:po ovome sto je ostalo u bazi scepanovoj ne bi mogao biti ni ministar u kantonu. :D

Ali nek si eto ti u pravu, ali opet ti u toj prici jedna VELIKA stvar: ko je taj koji je bolji od njega? Stalno nekako uzimate da ce SDA pokupiti, a ja vidim da Fahrl skuplja poene, razliku ce napraviti mozda i vecu nego prosli put
ako Bog da i ja se nadam da će razlika biti veća nego prošli put..2010. je imao 131 hiljadu, a na općinskim 2012. 92 hiljade..
moja procjena i jeste da će dobiti oko 50 hiljada..
ako nađeš moje procjene za lokalne, sjetićeš se da su bile skoro hirurški precizne..
a evo šta ti kaže kolega iz stranke:
Postao/la sarajlija_ba dana 19/08/2013 23:31
SBB je u raspadu ali se to vrlo vješto krije. Fahro ima rok trajanja do 2014.godine kada će i zvanično njegova stranka nestati.
Tihić je napravio kardinalnu grešku i otvorio put Bakiru da ga pomete iz SDA.
a evo šta je govorio:
PostPostao/la sarajlija_ba dana 29/09/2012 22:54
ČAST MI JE I ZADOVOLJSTVO POZVATI VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE I SVOJIM PRISUSTVOM UVELIČATE CENTRALNI PREDIZBORNI SKUP SBB BiH ZA KANTON SARAJEVO, 04.10.2012 (četvrtak) U OLIMPIJSKOJ DVORANI ZETRA SA POČETKOM U 19h. SVOJIM PRISUSTVOM ĆETE DATI PODRŠKU SBB-u. HVALA !!!
nakon debakla SBB-a na izborima 2012. on se kao stari forumaš skoro izgubio..
Krushna mrva

#170 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

udrch wrote:
Krushna mrva wrote:

ako Bog da i ja se nadam da će razlika biti veća nego prošli put..2010. je imao 131 hiljadu, a na općinskim 2012. 92 hiljade..
moja procjena i jeste da će dobiti oko 50 hiljada..
ako nađeš moje procjene za lokalne, sjetićeš se da su bile skoro hirurški precizne..
a evo šta ti kaže kolega iz stranke:
Postao/la sarajlija_ba dana 19/08/2013 23:31
SBB je u raspadu ali se to vrlo vješto krije. Fahro ima rok trajanja do 2014.godine kada će i zvanično njegova stranka nestati.
Tihić je napravio kardinalnu grešku i otvorio put Bakiru da ga pomete iz SDA.
a evo šta je govorio:
PostPostao/la sarajlija_ba dana 29/09/2012 22:54
ČAST MI JE I ZADOVOLJSTVO POZVATI VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE I SVOJIM PRISUSTVOM UVELIČATE CENTRALNI PREDIZBORNI SKUP SBB BiH ZA KANTON SARAJEVO, 04.10.2012 (četvrtak) U OLIMPIJSKOJ DVORANI ZETRA SA POČETKOM U 19h. SVOJIM PRISUSTVOM ĆETE DATI PODRŠKU SBB-u. HVALA !!!
nakon debakla SBB-a na izborima 2012. on se kao stari forumaš skoro izgubio..
:lol: ne mozes ti svarit da nisu svi kao ti stranacki stakori :mrgreen: pa hebem mu misa ne zive svi od drzavne sise, vjerovao ti ili ne

Glede Fahre...
Kakva ba procjena, ko je taj sarajlija? ja za razliku od tebe znam i ljude koji NISU iz Podrinja. Kreci se malo, izadji na havu pa ces vidjeti koliko ste dodijali narodu. Ti ko Mubarak i Gadafi, nikad im nije doprlo do mozga da je kraj blizu (masina najbolje radi pred smrt). E sad sto je Fahro taj sto skuplja otpatke malo po malo.... pa vi ste krivi niko drugi, kako posijes tako pozanjes
udrch

#171 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by udrch »

pa ovaj ti je bio najjači glasnogovornik tvoje stranke na ovom forumu..odi na temu Lokalni izbori pa pogledaj..
ja sam od početka i tvrdio da su se u SBB uvukli svi oni koji bi na državnu sisu..a ja nemam šta da vjerujem da li ima hljeba mimo te sise, nikad nisam radio za državu..
drago mi je da se slažemo oko toga da faHraon skuplja otpadke..na njegovu žalost, nakon njegovog ulaska u tal sa Zlajom nema više ni otpadaka..i kontejneri su presuhli, pa tako i njegovo izborno tijelo..
znači zapamti, cirka oko 50 hiljada, plus - minus 10%..
glede poznanstva, vjerujem da znaš i ljudi mimo Podrinja, logično, posebno ovih iz Sandžaka..
Havatar

#172 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Havatar »

Ti bas ne volis Bosnjake iz Sandzaka..
shiljak

#173 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by shiljak »

je li istina da je SBB osobi koja odlučuje zajedno sa par drugi ljudi u vladi ili gdje već, da bi slušao SBB-ova naređenja, SBB mu našao neki dodatni državni posao koji je skoro pa izmišljen (da čuva nešto).. Skoro pa izmišljen, jer ta je osoba ja mislim nema ni osnovno obrazovanje.

Ne znam sad tačno, pa nek neko detaljno pojasni o čemu se radi :-D
Krushna mrva

#174 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

shiljak wrote:je li istina da je SBB osobi koja odlučuje zajedno sa par drugi ljudi u vladi ili gdje već, da bi slušao SBB-ova naređenja, SBB mu našao neki dodatni državni posao koji je skoro pa izmišljen (da čuva nešto).. Skoro pa izmišljen, jer ta je osoba ja mislim nema ni osnovno obrazovanje.

Ne znam sad tačno, pa nek neko detaljno pojasni o čemu se radi :-D
Sto mi je ovaj model nesto poznat :mrgreen: fakat ste smijesni! jos pravite neka poredjenja i neke primjere ko mala djeca

Od ovih nasih politicara ne zna se ko je gori, ali eto opet i u blatu se nadje neko ko bar nesto hoce da uradi Da na Fahru mislim, ne sto je posebno moralan, nego sto kao sto kaze "realiziran" je :mrgreen: Ovo ostalo duplo golo, nula, nistica. Gori od goreg, pa od jos goreg. Goli lopovluk
Evo Covic HDZ daje otvoreno izjavu da je na sceni otvorena pljacka i grabljenje velikih razmjera glavnih preduzeca u Pederaciji. Heeeeej otvoreno kaze to.

Hoce li se neko po dupetu pocesat?
Hoce how yes no.Nece niko
Krushna mrva

#175 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Krushna mrva »

Nevjerovatno je da ljudi jos nisu skopcali da je finansijski neodrziv finansijski, pa i politicki sistem.
Nazalost, u Federaciji vise nego u RS mada je rasulo u odredjenoj mjeri i tamo. Jednostavno ovako ne ide ako se iz korijena nesto ne promjeni.

Pitanje je kako
Pitanje je ko
Ljudi sistem je NEODRZIV! Shvatite tu prostu stvar

Hebe mi se za nekog ko je zaposlen da nekog cuva a pri tom neobrazovan.
Post Reply