Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- AlfaKentaur
#10601 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sasvim je ocigledno da se SBB boji uci u vlast.
Mislim da je Fahri licno bilo puno vaznije da je pobijedio za predsjednika nego da mu stranka prodje dobro.
Sad su ni tamo ni ovamo.
Mislim da je Fahri licno bilo puno vaznije da je pobijedio za predsjednika nego da mu stranka prodje dobro.
Sad su ni tamo ni ovamo.
- AlfaKentaur
#10602 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Naslov u Avazu: "SBB nece u koaliciju sa SDA"
Kad je Fahro vidio da je otpisan brze bolje da preduhitri stvari izasao u javnost izjavnom da je k'o fol on taj koji nece u koaliciju SDA a ne obrnuto. Joj lopine...
- Corto Maltese
#10603 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Sa druge teme:
Bosnjak333 wrote: Gdje su sada Fahrini huskaci sa pricom da je SDA dijelila listice sa uputama povratnicima u Kozarcu na kojima stoji da se glasa za Cvijanovicku? Ivanic je razvalio na svim birackim mjestima kozarackog kraja.
-
burger_pasa
#10604 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro je prno u tikvu.... Provalio se sa Avazom, sa svojom pricom o najvecem graditelju, sa svojim lazima o Bakiru, lazima o hanumi Izetbegovic, lazima o SDA itd.... Nikad on a ni njegova stranka nece doc do vlasti....
-
razonoda
#10605 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Izgleda da narod BIH jos nije zasluzio da iko drugi vlada sem Bakira. Haj' jos 4 god da vidimo sta ce se desiti. 
- AlfaKentaur
#10606 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nije svaka alternativa dobra alternativa.razonoda wrote:Izgleda da narod BIH jos nije zasluzio da iko drugi vlada sem Bakira. Haj' jos 4 god da vidimo sta ce se desiti.
-
razonoda
#10607 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
zar ste toliko isprepadani, ili je neki 'jaci ' razlog da bas niko sem Bakira ne moze voditi bih.BILO KO 
-
razonoda
#10608 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Cak i da je na listicu bilo BAKIR protiv PARIZER SENDVIC- trebo bi pobijediti ovaj drugi da je narod normalan.
- pumica
#10609 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma moze sve, i sendvici i sudzuka, bilo sta i bilo ko, samo ne fahroncic.
Za njega je svaka alternativa dobra, zasada naravno.
Za njega je svaka alternativa dobra, zasada naravno.
-
dragonz
- AlfaKentaur
#10611 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Avaz: Dodik: Legitimitet Radončića se treba cijeniti i poštovati
Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je sinoć u intervjuu za BHRT da smatra kako predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić „ne bi bio višak“ u formiranju buduće vlasti u BiH.
- Gospodin Radončić je nesumnjivo imao jednu uspješnu izbornu kampanju, to ne treba smetnuti s uma. Partija koja je skoro formirana bilježi rast. Kako koji izbori, SBB dobiva povećan legitimitet i sa gospodinom Radončićem prilikom učešća u vlasti na državnoj razini nismo bili nezadovoljni. Radončić ima potpuni politički legitimitet dobijen na ovim izborima, i to treba cijeniti i poštovati. Kako će se stvari kasnije posložiti, da li će Radončić biti dio te strukture ili ne, u svakom slučaju treba sačekati. Što se mene tiče, apsolutno ne mislim da bi bio višak u svemu tome. Gospodin Radončić bi mogao da doprinose jednoj dobroj dinamici, uspjehu rada organa gdje se nalaze njegovi predstavnici – kazao je Dodik.
On je potvrdio da će ona grupacija koja „bude ušla u zajedništvo sa nama“ u Predstavničkom domu Parlamenta BiH iz bošnjačkog naroda dati Bošnjaka za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.
- Ako je to SDA, onda će oni dati, ako je to Radončić, onda će on odrediti sve – rekao je Dodik.
Video možete pogledati OVDJE.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143596/dodik- ... p0kTQ.dpuf
Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je sinoć u intervjuu za BHRT da smatra kako predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić „ne bi bio višak“ u formiranju buduće vlasti u BiH.
- Gospodin Radončić je nesumnjivo imao jednu uspješnu izbornu kampanju, to ne treba smetnuti s uma. Partija koja je skoro formirana bilježi rast. Kako koji izbori, SBB dobiva povećan legitimitet i sa gospodinom Radončićem prilikom učešća u vlasti na državnoj razini nismo bili nezadovoljni. Radončić ima potpuni politički legitimitet dobijen na ovim izborima, i to treba cijeniti i poštovati. Kako će se stvari kasnije posložiti, da li će Radončić biti dio te strukture ili ne, u svakom slučaju treba sačekati. Što se mene tiče, apsolutno ne mislim da bi bio višak u svemu tome. Gospodin Radončić bi mogao da doprinose jednoj dobroj dinamici, uspjehu rada organa gdje se nalaze njegovi predstavnici – kazao je Dodik.
On je potvrdio da će ona grupacija koja „bude ušla u zajedništvo sa nama“ u Predstavničkom domu Parlamenta BiH iz bošnjačkog naroda dati Bošnjaka za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.
- Ako je to SDA, onda će oni dati, ako je to Radončić, onda će on odrediti sve – rekao je Dodik.
Video možete pogledati OVDJE.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143596/dodik- ... p0kTQ.dpuf
- pumica
#10612 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jadi moji 

E ako dodo tako kaze, onda ok.
E ako dodo tako kaze, onda ok.
- McMoy
#10613 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Imaš li ti BH ličnu kartu?razonoda wrote:Cak i da je na listicu bilo BAKIR protiv PARIZER SENDVIC- trebo bi pobijediti ovaj drugi da je narod normalan.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10614 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Da nema Fahra, trebalo bi ga izmisliti. Vidjeti iznerviranog lopova-ubojicu koji pjeni kako je Radoncic bolest....neprocjenljivo 
-
hellue
#10615 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I lopov i ubica...KatarinaKosaca wrote:Da nema Fahra, trebalo bi ga izmisliti. Vidjeti iznerviranog lopova-ubojicu koji pjeni kako je Radoncic bolest....neprocjenljivo
Trebate se zahvaljivati i njemu i njegovom ocu sto to uopste mozes napisati tu, bez straha da ces glavu izgubiti zbog toga
- pumica
#10616 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako to da su fahroncicu sda i bakir i izetbegovici bili OK citavih 15 godina pa se odjednom prije 5 god sjetio njihovog lopovluka.
Ako je za narod sada, sto nije bio i prije.
Ko god je glasao za njega, zelim da mu fahro u kuci vlada i iz snova ne izlazi.
Znati sve to sto otkriva sada i sutjeti vise od decenije i sada toliki narod nasjedne na njegov cunami...znacaj bakirove pobjede nad fahrom je neprocjenjiv, bas zato sto je bakir to sto jeste.
A ovo fahrino "odbijanje" ulaska u vlast me posebno zabavlja...ma on bi sve dao za vlast pa tako dade i brata i sestru i zenu i firmu i platu...al to je ustvari sve za narod
Ako je za narod sada, sto nije bio i prije.
Ko god je glasao za njega, zelim da mu fahro u kuci vlada i iz snova ne izlazi.
Znati sve to sto otkriva sada i sutjeti vise od decenije i sada toliki narod nasjedne na njegov cunami...znacaj bakirove pobjede nad fahrom je neprocjenjiv, bas zato sto je bakir to sto jeste.
A ovo fahrino "odbijanje" ulaska u vlast me posebno zabavlja...ma on bi sve dao za vlast pa tako dade i brata i sestru i zenu i firmu i platu...al to je ustvari sve za narod
-
razonoda
#10617 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Biti lopov , ubojica itd, je vrlina u BIH. O tome se vise prica nego bilo sta drugo. Kao sto vidis , svi su na broju, svake 4 god zamjene stolice i opet pljackaju i ubijaju. Narod im velikodusno odobrava cak i novcano pomaze.KatarinaKosaca wrote:Da nema Fahra, trebalo bi ga izmisliti. Vidjeti iznerviranog lopova-ubojicu koji pjeni kako je Radoncic bolest....neprocjenljivo
Njima super, pucaju od smijeha sta mi ovdje trabunjamo, poslije ponoci van naravno ne daju ni srati (VODA), a preko dana -neka izdje onaj ko je hrabar.
-
neki
#10618 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Farho i Bakir, dva ista zla.
Kako god, da sam natjeran na izbor izmedju ove dvojice, definitivno bi izabrao Bakira, iskljucivo zbog bolesne kampanje koju je Radoncic vodio u svom politickom biltenu
Kako god, da sam natjeran na izbor izmedju ove dvojice, definitivno bi izabrao Bakira, iskljucivo zbog bolesne kampanje koju je Radoncic vodio u svom politickom biltenu
-
Innovation
#10619 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
McMoy wrote: razonoda je napisao/la:Cak i da je na listicu bilo BAKIR protiv PARIZER SENDVIC- trebo bi pobijediti ovaj drugi da je narod normalan.
Imaš li ti BH ličnu kartu?
Vidi se da dugo nisi bila u BiH /mozda nikad i nisi, nego slusas price tipova kao Hrkac, Bosanski kongres itd. itd./.razonoda wrote: Biti lopov , ubojica itd, je vrlina u BIH. O tome se vise prica nego bilo sta drugo. Kao sto vidis , svi su na broju, svake 4 god zamjene stolice i opet pljackaju i ubijaju. Narod im velikodusno odobrava cak i novcano pomaze.
Njima super, pucaju od smijeha sta mi ovdje trabunjamo, poslije ponoci van naravno ne daju ni srati (VODA), a preko dana -neka izdje onaj ko je hrabar.
USA je po tebi mala maca, kakvi smo mi u BiH.
- KatarinaKosaca
#10620 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ponavljam da ga nema trebalo bih ga ismisliti, kako samo SDA-ovcad cvilite kao pudlicehellue wrote:I lopov i ubica...KatarinaKosaca wrote:Da nema Fahra, trebalo bi ga izmisliti. Vidjeti iznerviranog lopova-ubojicu koji pjeni kako je Radoncic bolest....neprocjenljivo
Trebate se zahvaljivati i njemu i njegovom ocu sto to uopste mozes napisati tu, bez straha da ces glavu izgubiti zbog toga
-
razonoda
#10621 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Malo ko od bos.dijaspore zna i mari za te ljudi koje ti spominjes. Oni se udruzili i zive od VAS.
Ti imas unicad, kako vidis njih. buducnost u BIH KAKVA JE DANAS?
- KatarinaKosaca
#10622 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mi zelimo da nasa unucad zive kao vi vani. Da imaju pravnu drzavu, jednaku sansu u prilikama i mogucnostima, itd. Radi toga, opcija je samo borba za pravnu drzavu, protiv korupcije koja je sistemska i rad. Sa Bakirom na celu, tesko. Sinoc je cak rekao da od 100.000 obcanih radnih mjesta 50.000 ima u radu na crno. Jutros hajka na male privatnike od inspekcija. Znam puno njih koji su 1 covjek=1 firma, dakle 1 uposlenik, naplata tako mala i teska da nemoze platiti PIO-MIO. Zatvorice mu radnju. Sa druge strane tvornica Kljuc je duzna milione (samo jedan primjer), ali to je tajkunska privatizavija od koje se hajrovalo i nitko ne dira.razonoda wrote:Malo ko od bos.dijaspore zna i mari za te ljudi koje ti spominjes. Oni se udruzili i zive od VAS.
-
razonoda
#10623 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pitanje je bilo upuceno-innovatio.KatarinaKosaca wrote:Mi zelimo da nasa unucad zive kao vi vani. Da imaju pravnu drzavu, jednaku sansu u prilikama i mogucnostima, itd. Radi toga, opcija je samo borba za pravnu drzavu, protiv korupcije koja je sistemska i rad. Sa Bakirom na celu, tesko. Sinoc je cak rekao da od 100.000 obcanih radnih mjesta 50.000 ima u radu na crno. Jutros hajka na male privatnike od inspekcija. Znam puno njih koji su 1 covjek=1 firma, dakle 1 uposlenik, naplata tako mala i teska da nemoze platiti PIO-MIO. Zatvorice mu radnju. Sa druge strane tvornica Kljuc je duzna milione (samo jedan primjer), ali to je tajkunska privatizavija od koje se hajrovalo i nitko ne dira.razonoda wrote:Malo ko od bos.dijaspore zna i mari za te ljudi koje ti spominjes. Oni se udruzili i zive od VAS.
Slazem se sa tobom. Bakir PRODAJE ta rad.mjesta, jel to bar jasno.
-
razonoda
#10624 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nemozes vjerovati koliko je jednostavno i brzo otvoriti biznis u usa. Nema tih 'upada' od drzave, pogrijesis nesto-opmenu te itd da ne nabrajam. Jednostavno cine sve da radis ,uspijes a kroz doprinose i oni zive.
-
HM 2011
#10625 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Našla se dvojica da se slože da Bakir prodaje radna mjesta,razonoda wrote:pitanje je bilo upuceno-innovatio.KatarinaKosaca wrote:Mi zelimo da nasa unucad zive kao vi vani. Da imaju pravnu drzavu, jednaku sansu u prilikama i mogucnostima, itd. Radi toga, opcija je samo borba za pravnu drzavu, protiv korupcije koja je sistemska i rad. Sa Bakirom na celu, tesko. Sinoc je cak rekao da od 100.000 obcanih radnih mjesta 50.000 ima u radu na crno. Jutros hajka na male privatnike od inspekcija. Znam puno njih koji su 1 covjek=1 firma, dakle 1 uposlenik, naplata tako mala i teska da nemoze platiti PIO-MIO. Zatvorice mu radnju. Sa druge strane tvornica Kljuc je duzna milione (samo jedan primjer), ali to je tajkunska privatizavija od koje se hajrovalo i nitko ne dira.razonoda wrote:Malo ko od bos.dijaspore zna i mari za te ljudi koje ti spominjes. Oni se udruzili i zive od VAS.
Slazem se sa tobom. Bakir PRODAJE ta rad.mjesta, jel to bar jasno.
Svi prodaju svi kupuju - nigdje prijave tužilaštvu osim u Tuzli....