Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- omega369
#10576 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nije ni ekonomija za svakoga. neko to razumije a neko se razumije samo u sijeno. zato kukane, ne trudi se dzaba
- omega369
#10577 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hajde nek se u nju razumije neko ko je zavrsio likovnu akademiju i to po vlastitom priznanju

stani...azra se razumije

stani...azra se razumije
- omega369
#10578 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
azru za ministricu, beton 
- Haris033
#10579 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jarane, odmaraš li ti ikako?omega369 wrote:azru za ministricu, beton
-
razonoda
#10580 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hm, izgleda da ih je natjerao da plate dug drzavi. extra malo za fahru , i tako se poslovi zavrasavaju u beha.pumica wrote:A zasto prestade pljuvanje po selimovicima?omega369 wrote:niko ne kaze da SDA-u nije to cilj. Ali, nemoj mi lagati da to nije i fahrin cilj?! Sve je to isto, vidi se iz do sad uradjenog. Kad je isao kod al sidija na pregovore da zajedno grade na marin dvoru onda al sidi nije bio "terorist", itd..da ne nabrajam stvari koje znam. pusti mi se toga...ista govna
najbolje da nema ni jednog ni drugog. nego ja se upravo sprdam sa ovcama i volovima koji u fahri vide svjetlo na kraju tunela. ja vidim samo jos vecu rupu
Jesul to oni popravili sve na sto nas je fahro putem avaza upozoravao?
-
razonoda
#10581 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sta mislis za SEBIJU , manekenku BUBRERRY-JAomega369 wrote:azru za ministricu, beton
- It_is_a_Leclerc
#10582 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako je Fahro izdominirao ove forumske kritičare. 180 000 glasova. Stranka također !
Bravo SBB !
Bravo SBB !
- pumica
#10583 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Neka to objavi postenjacina ZA NAROD.razonoda wrote:hm, izgleda da ih je natjerao da plate dug drzavi. extra malo za fahru , i tako se poslovi zavrasavaju u beha.pumica wrote:A zasto prestade pljuvanje po selimovicima?omega369 wrote:niko ne kaze da SDA-u nije to cilj. Ali, nemoj mi lagati da to nije i fahrin cilj?! Sve je to isto, vidi se iz do sad uradjenog. Kad je isao kod al sidija na pregovore da zajedno grade na marin dvoru onda al sidi nije bio "terorist", itd..da ne nabrajam stvari koje znam. pusti mi se toga...ista govna
najbolje da nema ni jednog ni drugog. nego ja se upravo sprdam sa ovcama i volovima koji u fahri vide svjetlo na kraju tunela. ja vidim samo jos vecu rupu
Jesul to oni popravili sve na sto nas je fahro putem avaza upozoravao?
Na sta je spao da ga ti i slicni tebi branite...kuku
- pumica
#10584 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ti me cudisIt_is_a_Leclerc wrote:Kako je Fahro izdominirao ove forumske kritičare. 180 000 glasova. Stranka također !
Bravo SBB !
Postujem tvoje postove i uglavnom se na mnogim temama slazem sa tobom ali me po ovom pitanju sokiras.
Ne znam otkud ti ovakav stav?
- It_is_a_Leclerc
#10585 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kakav stav ?! SBB je partija, kao i svaka druga. Njihov lider je čovjek o kome se govori ovo i ono, ali ni to ovo, ni ono nisu dokazani, nema sudskog procesa, nema optužnice, nema ničeg. SBB je u protekle četiri godine uradio dosta toga kvalitetnog i dobrog za ovu državu, što se ogleda prvenstveno u Zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine, Zakonu o volontiranju, Zakonu o zapošljavanju mladih; inicirali su neke poteze koji se meni sviđaju.pumica wrote:Ti me cudisIt_is_a_Leclerc wrote:Kako je Fahro izdominirao ove forumske kritičare. 180 000 glasova. Stranka također !
Bravo SBB !
Postujem tvoje postove i uglavnom se na mnogim temama slazem sa tobom ali me po ovom pitanju sokiras.
Vaš jedini kontraargument je, koliko razumijem, animozitet spram njihovog lidera. To nije dobro. Gledajte stvari malo šire.
-
__Phoenix__
#10586 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
U parlamentima su SBB-ovi zastupnici imali najviše prigovora/prijedloga/replika i sl.
-
The Realist
#10587 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Za koga je išta dokazano na sudu?It_is_a_Leclerc wrote:
Kakav stav ?! SBB je partija, kao i svaka druga. Njihov lider je čovjek o kome se govori ovo i ono, ali ni to ovo, ni ono nisu dokazani, nema sudskog procesa, nema optužnice, nema ničeg. SBB je u protekle četiri godine uradio dosta toga kvalitetnog i dobrog za ovu državu, što se ogleda prvenstveno u Zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine, Zakonu o volontiranju, Zakonu o zapošljavanju mladih; inicirali su neke poteze koji se meni sviđaju.
Vaš jedini kontraargument je, koliko razumijem, animozitet spram njihovog lidera. To nije dobro. Gledajte stvari malo šire.
A Fahro debelo vara državu, znam tačno i kako, ali hajde, nije da će neko nešto uraditi povodom tog pitanja, barem ne uskoro.
Ali mogao bih preći preko toga, jer skoro svi kradu u ovoj državi, pa eto kad mi je izbor takav, gledao bih manje zlo, no on vodi tako prljavu kampanju, bolje rečeno odvratnu,i sam sebe još malo pa će kao "Boga" početi predstavljati, da mi prosto ne pada na pamet da njemu dam glas.
Ako si lopov, nemoj još biti i arogantan kad već želiš u politiku.
- It_is_a_Leclerc
#10588 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
To je već postalo prilično iritantno. Pljuvanje po SBB-u iz razloga što je Fahrudin Radončić iz Sandžaka, pa se animozitet spram njegovih stanovnika reflektuje na odnos prema Fahri. Pa onda - navođenje da je lopov, kriminalac, ukrao, prodao, prepisao, bez ijednog jedinog dokaza.
Ja sam uvjeren, i to sam već napisao, da protiv Radončića imaju koliko crno ispod nokta dokaza da je ukrao ili opljačkao, već bi on sjedio u CZ-u. Ali nemaju. Istina je da je Fahrudin svoje poslovno carstvo sagradio na parama koje je DOBIVAO od vrha SDA. Ali to što su oni bili dovoljno GLUPI da mu ih daju, ne znači da ih je on ukrao.
Gore nisam spomenuo da je SBB, uz sve pobrojano, inicirao iznošenje u javnost podataka o platama u javnom sektoru FBiH.
Ja sam uvjeren, i to sam već napisao, da protiv Radončića imaju koliko crno ispod nokta dokaza da je ukrao ili opljačkao, već bi on sjedio u CZ-u. Ali nemaju. Istina je da je Fahrudin svoje poslovno carstvo sagradio na parama koje je DOBIVAO od vrha SDA. Ali to što su oni bili dovoljno GLUPI da mu ih daju, ne znači da ih je on ukrao.
Gore nisam spomenuo da je SBB, uz sve pobrojano, inicirao iznošenje u javnost podataka o platama u javnom sektoru FBiH.
- JThomas
#10589 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ako gledamo presude, privrednog i državnog kriminala u nas i nema.It_is_a_Leclerc wrote:To je već postalo prilično iritantno. Pljuvanje po SBB-u iz razloga što je Fahrudin Radončić iz Sandžaka, pa se animozitet spram njegovih stanovnika reflektuje na odnos prema Fahri. Pa onda - navođenje da je lopov, kriminalac, ukrao, prodao, prepisao, bez ijednog jedinog dokaza.
imaju oni dokaza, samo što bi ukopali i sebe i to više...
-
The Realist
#10590 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kakav crni Sandžak? Ja sam ti rekao šta meni smeta i ne znam da neko može objektivno reći da je nešto netačno što sam napisao.It_is_a_Leclerc wrote:To je već postalo prilično iritantno. Pljuvanje po SBB-u iz razloga što je Fahrudin Radončić iz Sandžaka, pa se animozitet spram njegovih stanovnika reflektuje na odnos prema Fahri. Pa onda - navođenje da je lopov, kriminalac, ukrao, prodao, prepisao, bez ijednog jedinog dokaza.
Ja ti kažem da se zna kako pere novac i to ne male količine novca. Ako znam ja, znaju i oni koji trebaju znati. Ne ide on u zatvor radi drugih stvari, iste stvari radi kojih će malo ko iz vrha stvarno otići u zatvor. Previše jedni o drugima znaju. Ali mogao bih to progutati, jer kod nas nemaš nekog izbora. Čak sam ga simpatisao na početku, ali onda mi se zgadio (napisao sam zašto).
On je autokrata sličan Zlatku i to što ima dobrih ljudi u stranci će se morati povinovati njemu. Ima i SDP odličnih ljudi, ima i SDA, ma imaju svi, ali džaba im kad ne mogu doći do izražaja.
Tvojim glupostima izgleda nema kraja. Svaki njegov plakat, promotivni spot pokazuje koliko je prepotentan. A kampanja je obilovala tolikim gadostima, da je prešlo sve granice čak i za naše pojmove.milonja wrote:čimeThe Realist wrote: no on vodi tako prljavu kampanju, bolje rečeno odvratnu,i sam sebe još malo pa će kao "Boga" početi predstavljati, da mi prosto ne pada na pamet da njemu dam glas.
Ako si lopov, nemoj još biti i arogantan kad već želiš u politiku.
što je za sekularnu i evropsku BH
što nije za tursku koloniju i privjesak arapskih terorista kao mali zeleni
On bi sada šurovao sa SDA, samo da je njemu Al Shidi pripao, ili da je dobio dio kolača. Kako nije, odmah niko nevalja.
- pumica
#10591 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gdje su sada ljudi iz stranke koji su radili na svemu tome sto nabrajas?It_is_a_Leclerc wrote:Kakav stav ?! SBB je partija, kao i svaka druga. Njihov lider je čovjek o kome se govori ovo i ono, ali ni to ovo, ni ono nisu dokazani, nema sudskog procesa, nema optužnice, nema ničeg. SBB je u protekle četiri godine uradio dosta toga kvalitetnog i dobrog za ovu državu, što se ogleda prvenstveno u Zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine, Zakonu o volontiranju, Zakonu o zapošljavanju mladih; inicirali su neke poteze koji se meni sviđaju.pumica wrote:Ti me cudisIt_is_a_Leclerc wrote:Kako je Fahro izdominirao ove forumske kritičare. 180 000 glasova. Stranka također !
Bravo SBB !
Veoma je bitno ko je i kakav je lider stranke.
Sdp je jedan od primjera...
Lider bira pojedince u stranci, a fahro u svemu nastupa kao djl.
Gdje su skaljic i arnaut sinoc prilikom obracanja velikog vodje?
Sjeverna koreja...to je avaz, to je sbb i to je drzava po mjeri fahre.
Last edited by pumica on 13/10/2014 19:04, edited 1 time in total.
-
razonoda
#10592 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
obavezno se ubacuj u politiku. pravi si vizionar. povedi narod u buducnost 
- pumica
#10593 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jednostavno nisi u pravu.It_is_a_Leclerc wrote:To je već postalo prilično iritantno. Pljuvanje po SBB-u iz razloga što je Fahrudin Radončić iz Sandžaka, pa se animozitet spram njegovih stanovnika reflektuje na odnos prema Fahri. Pa onda - navođenje da je lopov, kriminalac, ukrao, prodao, prepisao, bez ijednog jedinog dokaza.
Meni ne smeta ako je on iz sandzaka, sandzaklijama treba da smeta, a sve sto se pise o njemu je dokazano pa cak i to ko ga stiti u sudu i tuzilastvu.
Ako neces da citas ili neces da uzmes u obzir, to je nesto drugo.
Ostali imaju oraha pune dzepove, prva sda i to je razlog sto je fahro na slobodi i sto ima svaku marku koju ima.
Ali to nije razlog da se glasa za njega a jos je manje razlog da ga se velica !!!
-
HM 2011
#10594 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
milonja wrote:ne mogu to mali zeleni alijevci i njihov alijica da skontajuIt_is_a_Leclerc wrote:Kakav stav ?! SBB je partija, kao i svaka druga. Njihov lider je čovjek o kome se govori ovo i ono, ali ni to ovo, ni ono nisu dokazani, nema sudskog procesa, nema optužnice, nema ničeg. SBB je u protekle četiri godine uradio dosta toga kvalitetnog i dobrog za ovu državu, što se ogleda prvenstveno u Zakonu o oduzimanju nelegalno stečene imovine, Zakonu o volontiranju, Zakonu o zapošljavanju mladih; inicirali su neke poteze koji se meni sviđaju.pumica wrote:
Ti me cudis
Koji levati - 4 godine taj isti fahro preko avaza vodi kampanju o pokradenom ovom ili onom - pravi ideološku spletku tužilaštvo neće da procesuira - i onda hop - nema optužnice, nevin, suza.....
pa sve što fahro priča svodi se na nema optužnice, nevin, suza - a brujite o svima kako su lopovi.......
Šta da čovjek kaže....
Ovaj post kad god neko spomene bilo koga u krađi - ovaj post koristiti - antologijski je....
(Ferman stiže sa Kosova - nema nema kako nema)
Last edited by HM 2011 on 13/10/2014 21:53, edited 2 times in total.
-
razonoda
#10595 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovo prelijevanje iz supljeg u prazno je zbilja besmisleno.
Eto, balkanci posten narod , pa ima smeta sto im vladajuci kradu , pa jos i nekaznjeni. To je bilo i uvijek ce biti. To obicnog glasaca nebi trebalo da tangira, bitno bi bilo kako DRZAVA stoji. Sta ti imas od iste , kako se snalazis, zadovoljan na poslu , sigurna penzija, bezopasna voznja javnim prevozom, dobro zdrastvo, i na kraju da imas mogucnost otici na odmor , posvetiti se sebi familjiji. A ko vlada i sta on ima, ma sta te briga, s to bi rekli ameri, koliko ja to sladoleda mogu pojesti od ukradenog novca.
Al, dzaba prica, bosna je dno i ostat ce.
Eto, balkanci posten narod , pa ima smeta sto im vladajuci kradu , pa jos i nekaznjeni. To je bilo i uvijek ce biti. To obicnog glasaca nebi trebalo da tangira, bitno bi bilo kako DRZAVA stoji. Sta ti imas od iste , kako se snalazis, zadovoljan na poslu , sigurna penzija, bezopasna voznja javnim prevozom, dobro zdrastvo, i na kraju da imas mogucnost otici na odmor , posvetiti se sebi familjiji. A ko vlada i sta on ima, ma sta te briga, s to bi rekli ameri, koliko ja to sladoleda mogu pojesti od ukradenog novca.
Al, dzaba prica, bosna je dno i ostat ce.
- pumica
#10596 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/169 ... andic.html
Fahrin veliki jaran, na slici sa drugim fahrinim velikim jaranom
Jedan po jedan, doci ce nam i fahrica na red
Fahrin veliki jaran, na slici sa drugim fahrinim velikim jaranom
Jedan po jedan, doci ce nam i fahrica na red
- pumica
#10597 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
http://m.avaz.ba/clanak/141799/sestra-t ... -ne-jednim
E moj fahrice
Ti vec imas tekst spreman i iz svog sela, fol posjetili tvoje selo kad te uhapse
A tamo svi: Faaaaa hro faaaaa hro faaaaa hro
Koji lik.
E moj fahrice
Ti vec imas tekst spreman i iz svog sela, fol posjetili tvoje selo kad te uhapse
A tamo svi: Faaaaa hro faaaaa hro faaaaa hro
Koji lik.
-
Innovation
#10598 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kantonalno tužilaštvo u Mostaru, prema aktima do kojih je došao "Avaz", zaprimilo je krivične prijave protiv više osoba iz organa Privredne komore FBiH - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/142774/prijav ... aq2qj.dpuf
E, jesu pokrili ime ko je zaprimio predmet.
-
VjecitiStudent
#10599 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Dobio i SBB svog parlamentarnog Radeljaša, famoznog Muniba Jusufovića
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/730 ... vanju.html
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/730 ... vanju.html
-
razonoda
#10600 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pa vidi se KEMAL MAKSUMICInnovation wrote:Kantonalno tužilaštvo u Mostaru, prema aktima do kojih je došao "Avaz", zaprimilo je krivične prijave protiv više osoba iz organa Privredne komore FBiH - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/142774/prijav ... aq2qj.dpuf
E, jesu pokrili ime ko je zaprimio predmet.