Facebook i bivši

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Vrteska

#176 Re: Facebook i bivši

Post by Vrteska »

strong69 wrote:Izbrisao sam svoj nalog na FB jer slovo po slovo, rijec po rijec poceh sve vise ostvarivati kontakt sa bivsim djevojkama i osvanjivati na chatu sa kojeg se kao po obicaju prebacimo na MSN da nas ne "uznemiravaju" pa se pocne dogovarati kafica, pa se pocne pricati o tome kako nam je bilo i kako "samo Bog zna sto se razidosmo", pa se dotaknemo i sexa koji je cuda li bio "fantastican"...

Facebook i bivsi(e) su nezgodna kombinacija. Ali nije ni do FB. U ovom slucaju do mene je. Radoznalost je jaca. Zato FB account goodbye a vise vremena napolju i mnogo bolje spavam.

A i bivsa cura s kojom sam tada bio u vezi je itekako flertovala i to sam otkrio njenom greskom i nepaznjom kad je poslala na chat poruku "XXX Osobo, voljela bih da se upoznamo".

Da ne duzim, sve je do nas. Pa kako ko voli nek´ izvoli. A volio bih naci i musko i zensko koji ako nista nisu flertovali s drugim...

Slažem se. Nije fo FB. Do ljudi je, samoće, i do toga da li su neke stvari ostale visiti negdje u zraku.
EdoFmjam

#177 Re: Facebook i bivši

Post by EdoFmjam »

facebook je korisna stvar,samo treba imat' mjere,kao i u svemu :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#178 Re: Facebook i bivši

Post by Truba »

http://www.facebookcheating.com/ ima zaista kroznih prica ne znam sta bih dodao...najgora mi je prica kad je muskarac nako 12 godina braka bukvalno postao opsjednut virtualnim svijetom i profilom gdje mu nepoznate cure ostavljaju i like i te fore a zanemarivao suprugu

baš je zlo FB AKo se ne koristi s mjerom

recimo ima ljudi m/f koji nikad ne bi prevarili... u normalnim uvjetima u gradu na seminaru bilo gdje
međutim kada ti s nekim chatas mjesecima... a u vezi si... ili vas oboje... nisu tu cista posla

dosta ljudi nikad bivsim ne bi poslali poruku za kaficu ali kad stalno nekog vidjas online pa se neko javi... uglavnom samo sve krene nizbrdo... jednostavno FB nam daje mogucnost da iz mirnoce sobe ili radnog mjesta ostvarimo neke stvari za koje nikad nismo sumnjali da bismo ostvarili ( nema sanse s bivsim vise i tako)

FB treba koristiti u mjeri... meni koristi za kontakte s ljudima koje nemam u telefonu onda za posao za odmor s igricama za kontakte s rodbinom koja je van drzave i tako...
plejka2

#179 Re: Facebook i bivši

Post by plejka2 »

Fejs mi sluzi za igranje bilijara nekad se i ona farma gotivila eno je sad zjapi :D
Ne dodajem nepoznate osobe a cat mi je uvijek iskljucen.Imam neki svoj krug sto rodbine sto prijatelja i to je sve.
Sto ti kazes najvise mi sluzi za one sto su vani makar ih na slikama vidim a sa ovim lokalcima sam cesto na kafi tako da mi za nase prostore i nije potreban al hajd :)
Gospoda Ministarka

#180 Re: Facebook i bivši

Post by Gospoda Ministarka »

Pitanje za sve, zasto je taj Fb postao toliko bitan ljudima da recimo ljudi se razvode to prvo osvane na fb, stavili su svoju intimu citavoj mahalskoj zajednici, pa se prepucavaju nekim statusima i sl. gluposti.Ljudi se vise ni vjencaju da bi uzivali vec da bi na fb okacili sto ljepse slike, prije se vise para davalo muzicarima nego fotografima sad je obratno.
edoze

#181 Re: Facebook i bivši

Post by edoze »

Gospoda Ministarka wrote:Pitanje za sve, zasto je taj Fb postao toliko bitan ljudima da recimo ljudi se razvode to prvo osvane na fb, stavili su svoju intimu citavoj mahalskoj zajednici, pa se prepucavaju nekim statusima i sl. gluposti.Ljudi se vise ni vjencaju da bi uzivali vec da bi na fb okacili sto ljepse slike, prije se vise para davalo muzicarima nego fotografima sad je obratno.
nedostatak drustvenog zivota :thumbup:

meni je koristan jer se cujem s rodbinom,ev sad sa sestrom,koja je u Njemackoj
inace,gubljenje vremena,al eto...bolje nego da se drogiram :lol:
preko FB sam nasao 7-8 rodjaka,koje nikad nisam vidio,nisam znao ni da postoje
zahvaljujuci tome,upoznali smo se,bili na kafi,druzimo se,kako virtuelno,tako i u stvarnosti
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#182 Re: Facebook i bivši

Post by ladyblue18 »

Sve su to neki kompleksi.

Sta briga mahalu ako sam ja u vezi, udajem se, razvodim, to je valjda intima i treba ostati, no treba prvo FB da sazna i prije partnera. :zoka:
A to kacenje slika je poseban slucaj.
Nekidan lik okacio slike sa mora, sebe i đevojke mu, a na nekim slikama ona u donjem veshu. :-)
edoze

#183 Re: Facebook i bivši

Post by edoze »

ladyblue18 wrote:Sve su to neki kompleksi.

Sta briga mahalu ako sam ja u vezi, udajem se, razvodim, to je valjda intima i treba ostati, no treba prvo FB da sazna i prije partnera. :zoka:
A to kacenje slika je poseban slucaj.
Nekidan lik okacio slike sa mora, sebe i đevojke mu, a na nekim slikama ona u donjem veshu. :-)
mene vise nervira kad se cura u CHENIFI uslika 200 puta,pa tih 200 slika pretvori u 400 raznim efektima u photoscapeu i ostalim djecijim programima,pa ih sve navalja na FB
optereti server dijete drago,sta mene briga kakve su ti plocice i vodokotlic
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#184 Re: Facebook i bivši

Post by ladyblue18 »

Za to ima tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=74960. Ovdje necemo o tome. :D
:sax:
jedna tamo

#185 Re: Facebook i bivši

Post by jedna tamo »

moj bivši se zaručio, ženi se :-? i to preko fejsa vidila
aj nek mu je sretno :D
edoze

#186 Re: Facebook i bivši

Post by edoze »

jedna tamo wrote:moj bivši se zaručio, ženi se :-? i to preko fejsa vidila
et vidis,da nije bilo fb,mogla si ostat u neznanju :D
jedna tamo

#187 Re: Facebook i bivši

Post by jedna tamo »

jes vala :D
Irelevantan

#188 Re: Facebook i bivši

Post by Irelevantan »

jedna tamo wrote:moj bivši se zaručio, ženi se :-? i to preko fejsa vidila

Znači virila si ... špijunirala ... bivšeg :-D

Pa čestita li mu? ne reče nam... :?:
ZLatan_27

#189 Re: Facebook i bivši

Post by ZLatan_27 »

HAjde da budemo realni. FB nije vise nista nego TRAC i BARENJE. Ko, gdje,sta i kako.. te teme su se prije vucale preko kafe izmedu starih nezaposlenih babica i tetkica.Taj trend se sad prosirio digitalno na sve generacije.

A sto se tice teme NE i NE. Sta ce tebi on na FB i ti njemu. Nista drugo nego da ti on zaviri i ti njemu jer vas interesuje kako i sta. Da je on sretan u braku i ti da si u sretnoj vezi nebi ni pomislili da se FB'ate nit bi mislili jedno na drugo. Ja i moja cura smo moderni ali ja ako bi ja naprimjer prico sa bivsima ili ona imali bi problem, ne sa ljubomorom nego respektom i obrazom....
Ljubicasta27

#190 Re: Facebook i bivši

Post by Ljubicasta27 »

Najgluplja stvar ikad izmisljena je fejsbuk..sto neko rece, cista virtuelna mahala, zavirivanje u intimu i totalni gubitak vremena...a i lijecenje kompleksa raznoraznih...jednom bila i ukinula se za sva vremena... :-)
Omerovim_Koracima

#191 Re: Facebook i bivši

Post by Omerovim_Koracima »

Ja ne uspjevam nikako da nadjem 3 zajednicke sa bivsima. Kako to vama uspjeva ba
Vrteska

#192 Re: Facebook i bivši

Post by Vrteska »

Vrteska wrote:
strong69 wrote:Izbrisao sam svoj nalog na FB jer slovo po slovo, rijec po rijec poceh sve vise ostvarivati kontakt sa bivsim djevojkama i osvanjivati na chatu sa kojeg se kao po obicaju prebacimo na MSN da nas ne "uznemiravaju" pa se pocne dogovarati kafica, pa se pocne pricati o tome kako nam je bilo i kako "samo Bog zna sto se razidosmo", pa se dotaknemo i sexa koji je cuda li bio "fantastican"...

Facebook i bivsi(e) su nezgodna kombinacija. Ali nije ni do FB. U ovom slucaju do mene je. Radoznalost je jaca. Zato FB account goodbye a vise vremena napolju i mnogo bolje spavam.

A i bivsa cura s kojom sam tada bio u vezi je itekako flertovala i to sam otkrio njenom greskom i nepaznjom kad je poslala na chat poruku "XXX Osobo, voljela bih da se upoznamo".

Da ne duzim, sve je do nas. Pa kako ko voli nek´ izvoli. A volio bih naci i musko i zensko koji ako nista nisu flertovali s drugim...
iTo

#193 Re: Facebook i bivši

Post by iTo »

najjace scene na FB su bila na chatu kad dobijes poruku koja je nekome drugome najmenjena bila hahaha :D
ho oponopono

#194 Re: Facebook i bivši

Post by ho oponopono »

...ma i fejs i bivše sve to u tri lijepe spakovati...koji će mi klinac! :carobnjak:
sokkia

#195 Re: Facebook i bivši

Post by sokkia »

ho oponopono wrote:...ma i fejs i bivše sve to u tri lijepe spakovati...koji će mi klinac! :carobnjak:
:thumbup: :D

a vidiš, moje bivše nama na fejsu :-)
azurna_obala

#196 Re: Facebook i bivši

Post by azurna_obala »

Nemam ni jednog bivšeg na fb....što će mi :saveta:
tagomago

#197 Re: Facebook i bivši

Post by tagomago »

ja kad god raskinem........ ugasim fejsbuk........ a onda se vratim....... da mi se može javit ..
kantica__

#198 Re: Facebook i bivši

Post by kantica__ »

do you wanna block this person?

YES!

Eto...
huremka

#199 Re: Facebook i bivši

Post by huremka »

da nema tog fb-a kad mi se priča sa nekim u sitne sate, a momak mi spava (da ja znam) :P šta bi radila? :) ne ide baš da budim mamu u 3 ujutro :P
BarbaDue

#200 Re: Facebook i bivši

Post by BarbaDue »

ja imam fb ali nemam bivših :-?
Post Reply