Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi dragi, vidjeste li usanovica?
Pa kada on prica potreban je titl
za ono sto je rekao. Ja sam samo cuo
neke neartikulisane zvukove. Smrad jedan,
javna licnost a zuba nigdje.
Stvarno me zanima ono jest da je off topic ali kako niko sa HAYATA, tv koju smatram svojom i koja se haj bar trudi da nesto napravi, ne pogleda i ne vidi te voditelje. Njih spominjem jer su tu stvarno najvisa KRIZA od odijevanja, ponasanja, dikcije edukacije/opste...uzaaas, da ne imenujem nikoga posebno.
Rat je gotov valjda ima mladih kadrova sto zavrsavaju odgovarajuce skole a ne ovi sto su studenti zurnalistike, apsolventi s prve godine.
Duh sa sjekirom wrote:Stvarno me zanima ono jest da je off topic ali kako niko sa HAYATA, tv koju smatram svojom i koja se haj bar trudi da nesto napravi, ne pogleda i ne vidi te voditelje. Njih spominjem jer su tu stvarno najvisa KRIZA od odijevanja, ponasanja, dikcije edukacije/opste...uzaaas, da ne imenujem nikoga posebno.
Rat je gotov valjda ima mladih kadrova sto zavrsavaju odgovarajuce skole a ne ovi sto su studenti zurnalistike, apsolventi s prve godine.
Ja mislim da se to na latinskom kaze veza a na grckom stela.
Ljudi dosli da pricaju o problemima u savezu a ono dvoje debila Faruk & Dzena, hahaha pihihihi
BH Fanaticosi:Znate savez je korumpiran.
Dzena : hahaha pihihi, imate li curu?
Odron zivi.
Fuj.
Pa tacno tako, covjek dosao iz Svedske da prica o problemima sa fudbalskim Savezom, a ovi ih pitaju gluposti!
Kako ste unijeli baklje?
Ovde govorimo o momku koji je vodja grupe koja je dovela 15000 ljudi u Belgiju.
Pa da je Engleska ili Njemacka igrala ne bi imali toliko navijaca a 15 puta su vece zemlje!
Ma ono dvoje tzv. voditelja juce na Hayatu su katastrofa. Pogotovo onaj degen od voditelja. Cura i nekako, od nje se i ocekuju malo pitanja tipa "imal cura u BH Fanaticosima", al onaj imbecil stvarno izgleda misli da je duhovit il sta li
Sve u svemu ni jedno ni drugo nisu ni "V" od "Voditelja" i ne zasluzuju da budu na Hayatu ako ta TV kuca hoce da je postuju u zemlji i inostranstvu. Ne moze se bit profesionalan sa onakvim amaterima sto rade kao voditelji
SALIHAMIDŽIĆ: Moramo nastaviti dalje. Profesionalac sam, bilo bi nekorektno da sada kažem da su nam izgubljene sve šanse. S druge strane, nisam kompetentan da iznosim svoje mišljenje
Danas je smeće od Hasana Slihamidžića u interviju rekao da je Ahmet Pašalić otac reprezentacije i da ne bi imalo smisla igrati za reprezentaciju kad bi otišao Pašalić. I još je rekao da kad bi se Hadžibegić vratio u reprezentaciju da bi to bilo katastrofa i da bi on prestao igrati za nju! Zaista šta očekivati od jednog prepotentnog seljačeta iz Jablanice.m Nikad Jablaničko seljače neće biti ni do koljena jednom Faruku Hadžibegiću. Mislim da i njega zajedno sa Pašalićem treba otjerati iz reprezentacije, i onako ne pruža ni 10% što pokazuje u Bayernu!
Jasho wrote:Danas je smeće od Hasana Slihamidžića u interviju rekao da je Ahmet Pašalić otac reprezentacije i da ne bi imalo smisla igrati za reprezentaciju kad bi otišao Pašalić. I još je rekao da kad bi se Hadžibegić vratio u reprezentaciju da bi to bilo katastrofa i da bi on prestao igrati za nju! Zaista šta očekivati od jednog prepotentnog seljačeta iz Jablanice.m Nikad Jablaničko seljače neće biti ni do koljena jednom Faruku Hadžibegiću. Mislim da i njega zajedno sa Pašalićem treba otjerati iz reprezentacije, i onako ne pruža ni 10% što pokazuje u Bayernu!
Davno su i jedan i drugi trebali bit otjerani. Hasan da je covjek 50% kosto je igrac, on bi dosad imao najveci ucinak daleko u reprezentaciji, a ovako dabogda da je i odigro pola utakmica. Uvijek mu neki qurac fali, jebes takvog igraca, bez srca
Ova Hasanova izjava je pokazatelj kako Avaz stiti korumpirane duznosnikje Nogometnog Saveza kojem vise odgovara ime Nogometni Savez d.o.o. jer samo i sluzi za profit njegovih uposlenika, koji nemaju nikakvog sportskog duha.
Katastrofa, cim je Avaz poceo da ih brani to znaci da je frka.