exYu lige

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Old Sutherland

#26 Re: exYu lige

Post by Old Sutherland »

Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca :-) :run:
do_tokija

#27 Re: exYu lige

Post by do_tokija »

-LIBERO- wrote:
do_tokija wrote:
-LIBERO- wrote:Jeste,samo sto su uzimani izvjestaji iz medija gdje Ligata i ekipa poduplaju posjetu na Grbavici.

U ostalom,jeste bude vas najvise od svih navijaca sa ex yu prostora(ahaaa :D ),ali cim vam dodje prva ozbiljna navijacka grupa porazi vas i to drasticno... :mrgreen: :thumbup: :run:
haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom? :lol: :lol: jes da u bih ste tu negdje u vrhu ali u nekim evropskim okvirima vi ste 0!

Mi ako smo 0,onda ste vi -5,i kako god okrenes daleko ispred vas,tako da je svejedno sve i da smo 0 ;-)
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0!
elSaik

#28 Re: exYu lige

Post by elSaik »

Old Sutherland wrote:Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca :-) :run:
Nećeš vjerovati, ali u 21. vijeku nije nužno biti negdje da bi znao šta se tamo dešava! :o Nisam ni ja mogao vjerovati kad su mi rekli, ali ti je to tako. Jes'' ALLLLLAHHAAA mi.
Old Sutherland

#29 Re: exYu lige

Post by Old Sutherland »

elSaik wrote:
Old Sutherland wrote:Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca :-) :run:
Nećeš vjerovati, ali u 21. vijeku nije nužno biti negdje da bi znao šta se tamo dešava! :o Nisam ni ja mogao vjerovati kad su mi rekli, ali ti je to tako. Jes'' ALLLLLAHHAAA mi.
Ma vjerujem ba, sateliti, folovi, golovi... uslikaju tribine stadiona naprimjer u laktašima i onda naprave defragmentaciju gledalaca... čudi me samo što zaokružuju, što ne napišu tačnu cifru, al dobro, nećemo biti sitničavi... ipak je ovo 21. vijek...
karanana

#30 Re: exYu lige

Post by karanana »

ilija cvorovic wrote:
karanana wrote:ko je izbriso temu o superligi srbije?
cista diktatura i glupost sto se ta tema izbrisala. ni sekunde nacionalizma ni zajebancije. momak fino obavjestavao o desavanjima sa posebnim osvrtom na fk vojvodinu.
Zar je izbrisana? Zašto? Stoik je bio extra korektan u izvještavanju, mada je loš prognozer (po pitanju FK Vojvodina :-D ).
zakljucana i otisla u zaborava na drugu-trecu stranicu tema. bezveze. stoik, sasvim dobar i korektan u izvjestavanju. jeli to nekoga zanimalo ili ne, to je druga prica, ali ne znam sta je falilo, odnosno zasto je tema nekome zasmetala. bezveze. zasto onda ne izbrisu i seria a, premier league i bundesliga teme?
ilija cvorovic

#31 Re: exYu lige

Post by ilija cvorovic »

Slažem se.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#32 Re: exYu lige

Post by -LIBERO- »

do_tokija wrote:haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom? :lol: :lol: jes da u bih ste tu negdje u vrhu ali u nekim evropskim okvirima vi ste 0!

Mi ako smo 0,onda ste vi -5,i kako god okrenes daleko ispred vas,tako da je svejedno sve i da smo 0 ;-)[/quote]
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0![/quote]

A ti si neki expert za navijacka pitanja cijele Evrope :mrgreen:
Neko ko uspostavlja barometar ,il' mozda cak imas ovlastenje da bodujes sve navijacke grupe Evrope. :mrgreen:

Dobro expertu oprosti,al' jos uvijek ostaje moja konstatacija...ako smo mi 0,onda su svi ostali u minusu,pa nek' se rasporede vec :thumbup: :dance: :mrgreen:
do_tokija

#33 Re: exYu lige

Post by do_tokija »

-LIBERO- wrote:
do_tokija wrote:haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom? :lol: :lol: jes da u bih ste tu negdje u vrhu ali u nekim evropskim okvirima vi ste 0!

Mi ako smo 0,onda ste vi -5,i kako god okrenes daleko ispred vas,tako da je svejedno sve i da smo 0 ;-)
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0![/quote]

A ti si neki expert za navijacka pitanja cijele Evrope :mrgreen:
Neko ko uspostavlja barometar ,il' mozda cak imas ovlastenje da bodujes sve navijacke grupe Evrope. :mrgreen:

Dobro expertu oprosti,al' jos uvijek ostaje moja konstatacija...ako smo mi 0,onda su svi ostali u minusu,pa nek' se rasporede vec :thumbup: :dance: :mrgreen:[/quote]
ne trebas biti ekspert da vidis nesto sto je ocito! a ti se opet vadi na ove ostale i trazi razloge zasto ste 0!
Post Reply