exYu lige
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Old Sutherland
#26 Re: exYu lige
Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca

- do_tokija
#27 Re: exYu lige
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0!-LIBERO- wrote:do_tokija wrote:haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom?-LIBERO- wrote:Jeste,samo sto su uzimani izvjestaji iz medija gdje Ligata i ekipa poduplaju posjetu na Grbavici.
U ostalom,jeste bude vas najvise od svih navijaca sa ex yu prostora(ahaaa),ali cim vam dodje prva ozbiljna navijacka grupa porazi vas i to drasticno...
![]()
![]()
![]()
jes da u bih ste tu negdje u vrhu ali u nekim evropskim okvirima vi ste 0!
Mi ako smo 0,onda ste vi -5,i kako god okrenes daleko ispred vas,tako da je svejedno sve i da smo 0
-
elSaik
#28 Re: exYu lige
Nećeš vjerovati, ali u 21. vijeku nije nužno biti negdje da bi znao šta se tamo dešava!Old Sutherland wrote:Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca![]()
-
Old Sutherland
#29 Re: exYu lige
Ma vjerujem ba, sateliti, folovi, golovi... uslikaju tribine stadiona naprimjer u laktašima i onda naprave defragmentaciju gledalaca... čudi me samo što zaokružuju, što ne napišu tačnu cifru, al dobro, nećemo biti sitničavi... ipak je ovo 21. vijek...elSaik wrote:Nećeš vjerovati, ali u 21. vijeku nije nužno biti negdje da bi znao šta se tamo dešava!Old Sutherland wrote:Ma jok, eto soccerway i ine renomirane stranice posalju svoje ljude u laktase, prijedor, zapresic, kom i ine metropole da objektivno izvjestavaju o broju gledalaca![]()
Nisam ni ja mogao vjerovati kad su mi rekli, ali ti je to tako. Jes'' ALLLLLAHHAAA mi.
- karanana
#30 Re: exYu lige
zakljucana i otisla u zaborava na drugu-trecu stranicu tema. bezveze. stoik, sasvim dobar i korektan u izvjestavanju. jeli to nekoga zanimalo ili ne, to je druga prica, ali ne znam sta je falilo, odnosno zasto je tema nekome zasmetala. bezveze. zasto onda ne izbrisu i seria a, premier league i bundesliga teme?ilija cvorovic wrote:Zar je izbrisana? Zašto? Stoik je bio extra korektan u izvještavanju, mada je loš prognozer (po pitanju FK Vojvodinakaranana wrote:ko je izbriso temu o superligi srbije?
cista diktatura i glupost sto se ta tema izbrisala. ni sekunde nacionalizma ni zajebancije. momak fino obavjestavao o desavanjima sa posebnim osvrtom na fk vojvodinu.).
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#32 Re: exYu lige
do_tokija wrote:haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom?![]()
Mi ako smo 0,onda ste vi -5,i kako god okrenes daleko ispred vas,tako da je svejedno sve i da smo 0
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0![/quote]
A ti si neki expert za navijacka pitanja cijele Evrope
Neko ko uspostavlja barometar ,il' mozda cak imas ovlastenje da bodujes sve navijacke grupe Evrope.
Dobro expertu oprosti,al' jos uvijek ostaje moja konstatacija...ako smo mi 0,onda su svi ostali u minusu,pa nek' se rasporede vec
- do_tokija
#33 Re: exYu lige
ja nisam clan nijedne te grupice, problem vas je sto vi svoj amaterizam opravdavate onim drugim iz lige, znaci u evropi ste i dalje 0 nije bitno sto je neko u bih gori od vas VI OPET OSTAJETE 0![/quote]-LIBERO- wrote:do_tokija wrote:haj reci je li ti ozbiljno smatras svoju navijacku grupu ozbiljnom?![]()
A ti si neki expert za navijacka pitanja cijele Evrope
Neko ko uspostavlja barometar ,il' mozda cak imas ovlastenje da bodujes sve navijacke grupe Evrope.
Dobro expertu oprosti,al' jos uvijek ostaje moja konstatacija...ako smo mi 0,onda su svi ostali u minusu,pa nek' se rasporede vec
ne trebas biti ekspert da vidis nesto sto je ocito! a ti se opet vadi na ove ostale i trazi razloge zasto ste 0!